TOSCA Elegantní espresso kávovar na 6 šálků - 300 ml je vyroben z leštěné nerezové oceli a s rukojetí z plastu. Má ploché dno a je vhodný pro všechny varné desky včetně indukce. Použití: Odšroubujte kávovar tak, že uchopíte horní a spodní část a otočíte (jednu část) proti směru hodinových ručiček. Vyjměte filtr trychtýře. Dolní část kávovaru naplňte dostatečným množstvím vody, aby hladina vody stoupla maximálně těsně pod pojistný ventil. V žádném případě nesmí být pojistný ventil pod vodou. Umístěte... Celý popis
Koupit za 2 024 Kč- Od nejoblíbenějších
- Od nejlevnějších
- Od nejdražších
Popis
TOSCA Elegantní espresso kávovar na 6 šálků - 300 ml je vyroben z leštěné nerezové oceli a s rukojetí z plastu. Má ploché dno a je vhodný pro všechny varné desky včetně indukce.
Použití: Odšroubujte kávovar tak, že uchopíte horní a spodní část a otočíte (jednu část) proti směru hodinových ručiček. Vyjměte filtr trychtýře. Dolní část kávovaru naplňte dostatečným množstvím vody, aby hladina vody stoupla maximálně těsně pod pojistný ventil. V žádném případě nesmí být pojistný ventil pod vodou. Umístěte trychtýřový filtr zpět dovnitř, naplňte jej kávovým práškem espresso a uhlaďte jej. Netlačte prášek dolů do trychtýřového filtru! Sešroubujte horní a dolní část zpět k sobě tak, že uchopíte obě části a otočíte (jedna část) ve směru hodinových ručiček. Ujistěte se, že jsou sítko a těsnění správně vloženy. Umístěte kávovar na zdroj tepla a zahřejte. Abyste předešli přepařování a udržovali váš espresso kávovar v dobrém stavu, doporučujeme, abyste nedovolili espressu dosáhnout příliš vysoké teploty. Káva espresso stoupne se sebemenším vývojem páry a začne tiše kloktat do horní nádoby. Jakmile toto klokotání přestane, ihned vyjměte kávovar ze zdroje tepla. Před nalitím do šálku doporučujeme espresso trochu promíchat pomocí lžíce. Vaše espresso se nejlépe podává v předehřátém šálku.
1 Italský šálek představuje cca 50 ml
Kávovar TOSCA nabízíme ve dvou velikostech: 200 ml, 300 ml.
Použití: Odšroubujte kávovar tak, že uchopíte horní a spodní část a otočíte (jednu část) proti směru hodinových ručiček. Vyjměte filtr trychtýře. Dolní část kávovaru naplňte dostatečným množstvím vody, aby hladina vody stoupla maximálně těsně pod pojistný ventil. V žádném případě nesmí být pojistný ventil pod vodou. Umístěte trychtýřový filtr zpět dovnitř, naplňte jej kávovým práškem espresso a uhlaďte jej. Netlačte prášek dolů do trychtýřového filtru! Sešroubujte horní a dolní část zpět k sobě tak, že uchopíte obě části a otočíte (jedna část) ve směru hodinových ručiček. Ujistěte se, že jsou sítko a těsnění správně vloženy. Umístěte kávovar na zdroj tepla a zahřejte. Abyste předešli přepařování a udržovali váš espresso kávovar v dobrém stavu, doporučujeme, abyste nedovolili espressu dosáhnout příliš vysoké teploty. Káva espresso stoupne se sebemenším vývojem páry a začne tiše kloktat do horní nádoby. Jakmile toto klokotání přestane, ihned vyjměte kávovar ze zdroje tepla. Před nalitím do šálku doporučujeme espresso trochu promíchat pomocí lžíce. Vaše espresso se nejlépe podává v předehřátém šálku.
1 Italský šálek představuje cca 50 ml
Kávovar TOSCA nabízíme ve dvou velikostech: 200 ml, 300 ml.
Parametry
Výrobce | Cilio |
Objem | 300 ml |