Nůž Deba Saku Satake, 16 cmTradiční japonský nůž se silnou zužující se čepelí, který se používá k čištění a filetování ryb bez poškození jejich jemného masa. V Japonsku se často používá k přípravě drůbežího masa, ale nejedná se o klasický sekáček a neměl by být vystavován tvrdým nárazům. Chcete-li vyříznout kost, stačí lehce zatlačit na zadní část nože a provést rychlý a přesný řez. Ostrý hrot a krátká čepel usnadňují kontrolu vašich pohybů, což je obzvláště důležité, když potřebujete nůž na těsných... Celý popis

Koupit za 795 Kč
  • Od nejoblíbenějších
  • Od nejlevnějších
  • Od nejdražších

Popis

Nůž Deba Saku Satake, 16 cmTradiční japonský nůž se silnou zužující se čepelí, který se používá k čištění a filetování ryb bez poškození jejich jemného masa. V Japonsku se často používá k přípravě drůbežího masa, ale nejedná se o klasický sekáček a neměl by být vystavován tvrdým nárazům. Chcete-li vyříznout kost, stačí lehce zatlačit na zadní část nože a provést rychlý a přesný řez. Ostrý hrot a krátká čepel usnadňují kontrolu vašich pohybů, což je obzvláště důležité, když potřebujete nůž na těsných místech.Technické údaje:Čepel - ocel molibden vanadiováRukojeť - polypropylenTvrdost - 56-58 HRCCelková délka- 29,1 cmDélka čepele - 16 cmŠířka čepele - 4,9 cmTloušťka čepele - 1,4 mmZpůsob ostření - jednostrannýHmotnost - cca 124 g
Zobrazit více

Parametry

Výrobce Satake
Materiál čepele ocel
Určení japonské