Red Cayenne mash Tekutý mash z červených chilli papriček cayenne. Pálivost: 50 000 SHU Objem: 100 ml Složení:Cayenne chilli papričky, sůl, kyselina octová. Země původu: Kolumbie Cayenne papričky mají okolo 50 000 SHU i na opravu pálivé dosahující až 90 000 SHU. - záleží na klimatu, kde se daná paprička pěstuje. Cayenne papričky nemají žádnou signifikantní výraznou chuť, jsou velice oblíbené pro různorodou pálivost, kterou nabízí. Na světě se nachází asi 100 hybridních variant tohoto chilli.... Celý popis
Koupit za 99 Kč- Od nejoblíbenějších
- Od nejlevnějších
- Od nejdražších
98 %
The Chilli Doctor Cayenne chilli mash 100 ml
Doprava:
69 Kč
Skladem
99 Kč
Koupit za 99 Kč
95 %
The Chilli Doctor Cayenne chilli mash 100 ml
Doprava:
55 Kč
Skladem
84 Kč
Koupit za 84 Kč
Popis
Red Cayenne mash
Tekutý mash z červených chilli papriček cayenne.
Pálivost: 50 000 SHU
Objem: 100 ml
Složení:Cayenne chilli papričky, sůl, kyselina octová.
Země původu: Kolumbie
Cayenne papričky mají okolo 50 000 SHU i na opravu pálivé dosahující až 90 000 SHU. - záleží na klimatu, kde se daná paprička pěstuje. Cayenne papričky nemají žádnou signifikantní výraznou chuť, jsou velice oblíbené pro různorodou pálivost, kterou nabízí. Na světě se nachází asi 100 hybridních variant tohoto chilli.
Používáte do většiny jídel mletou červenou papriku (ať už sladkou nebo ostrou) a co takhle ji vyměnit za Cayenne? - jídlu dodá stejně výraznou oranžovou barvu, kořenitou chuť, a navíc přihodí i správný říz.
Co je chilli mash? Čerstvé chilli papričky se rozdrtí spolu se solí a nechají se fermentovat (kvasit) po dobu 2–6 měsíců. Výtažek z kůže, semínek a dužiny společně poskytne intenzivní a bohatou chuť. Občas se přidá ocet kvůli zastavení fermentace, ale jinak chilli mashe neobsahují žádné jiné látky či konzervanty. Používá se na další zpracování k výrobě omáček, sals, dipů, do jídel, pokrmů a mnoho dalšího.
Tekutý mash z červených chilli papriček cayenne.
Pálivost: 50 000 SHU
Objem: 100 ml
Složení:Cayenne chilli papričky, sůl, kyselina octová.
Země původu: Kolumbie
Cayenne papričky mají okolo 50 000 SHU i na opravu pálivé dosahující až 90 000 SHU. - záleží na klimatu, kde se daná paprička pěstuje. Cayenne papričky nemají žádnou signifikantní výraznou chuť, jsou velice oblíbené pro různorodou pálivost, kterou nabízí. Na světě se nachází asi 100 hybridních variant tohoto chilli.
Používáte do většiny jídel mletou červenou papriku (ať už sladkou nebo ostrou) a co takhle ji vyměnit za Cayenne? - jídlu dodá stejně výraznou oranžovou barvu, kořenitou chuť, a navíc přihodí i správný říz.
Co je chilli mash? Čerstvé chilli papričky se rozdrtí spolu se solí a nechají se fermentovat (kvasit) po dobu 2–6 měsíců. Výtažek z kůže, semínek a dužiny společně poskytne intenzivní a bohatou chuť. Občas se přidá ocet kvůli zastavení fermentace, ale jinak chilli mashe neobsahují žádné jiné látky či konzervanty. Používá se na další zpracování k výrobě omáček, sals, dipů, do jídel, pokrmů a mnoho dalšího.
Parametry
| Objem | 100 ml |
| Výrobce | Chilli Doctor |