- typ nože: šéfkuchařský nůž - délka ostří: 200 mm - délka rukojeti: 122 mm - tvrdost oceli: 61±1 HRC - materiál čepele: 32-vrstvá damascenská ocel s jádrem VG-MAX - materiál rukojeti: černé laminované dřevo Pakka - EAN: 4901601589504 - vyrobeno v Japonsku SHUN CLASSIC - Jedná se o celosvětově známou a nejvíce rozšířenou řadu japonských nožů KAI. Díky tomu v ní najdete největší nabídku velikostí a tvarů ostří. Je jich bezmála 30 typů. Čepele nožů SHUN jsou vyrobeny z nerezové 32-vrstvé... Celý popis
Koupit za 5 599 Kč- Od nejoblíbenějších
- Od nejlevnějších
- Od nejdražších
Popis
- typ nože: šéfkuchařský nůž - délka ostří: 200 mm - délka rukojeti: 122 mm - tvrdost oceli: 61±1 HRC - materiál čepele: 32-vrstvá damascenská ocel s jádrem VG-MAX - materiál rukojeti: černé laminované dřevo Pakka - EAN: 4901601589504 - vyrobeno v Japonsku SHUN CLASSIC - Jedná se o celosvětově známou a nejvíce rozšířenou řadu japonských nožů KAI. Díky tomu v ní najdete největší nabídku velikostí a tvarů ostří. Je jich bezmála 30 typů. Čepele nožů SHUN jsou vyrobeny z nerezové 32-vrstvé damaškové oceli. Vnitřní vrstva je vyrobena z oceli VG-MAX. Tato ocel je vysoce odolná vůči korozi a velmi tvrdá 61±1 HRC (1,0% uhlíku, 1,5% kobaltu). Dá se prakticky říci, že nůž drží trvale ostrý. Každý nůž ze série SHUN je ručně leštěn. Elegantní vzhled této japonské klasiky je doladěn černou rukojetí vyrobené z laminovaného dřeva Pakka a zakončením ocelovou nerezovou záštitou. Každý nůž je balený v dárkové krabičce. Každý nůž SHUN je umělecký kus. VIDEO - použití šéfkuchařského nože KAI:
Parametry
Výrobce | Kai |
Určení | kuchařský |
Materiál rukojeti | dřevo |