Citrusový pektin 70g - Grešík Dávkování při výrobě džemů: Ovoce se krátce povaří, pak se přidá na 1 kg ovoce 3 - 4 lžičky (7 - 10 g) pektinu smíchaného se 3 - 4 lžičkami cukru, povaří se 5 minut a pak se přidá dle chuti 300 - 600 g cukru. Poté se vaří do zhoustnutí. Přidání citrónové šťávy zlepší tuhnutí džemů. Cena za měrnou jednotku (100 g): 127,14 Kč Citrusový pektin 70g - Grešík
Koupit za 84 Kč- Od nejoblíbenějších
- Od nejlevnějších
- Od nejdražších
93 %
Grešík Citrusový pektin 70 g
Doprava:
59 Kč
Skladem
84 Kč
Koupit za 84 Kč
100 %
Grešík Valdemar Grešík Citrusový pektin 70 g
Doprava:
89 Kč
Skladem
109 Kč
Koupit za 109 Kč
91 %
Citrusový pektin 70g - Grešík
Doprava:
88 Kč
Skladem
114 Kč
Koupit za 114 Kč
94 %
Grešík Citrusový pektin 70 g
Doprava:
59 Kč
114 Kč
Koupit za 114 Kč
100 %
Citrusový pektin 70 g GREŠÍK
Doprava:
90 Kč
Skladem
100 Kč
Koupit za 100 Kč
Popis
Citrusový pektin 70g - Grešík
Dávkování při výrobě džemů: Ovoce se krátce povaří, pak se přidá na 1 kg ovoce 3 - 4 lžičky (7 - 10 g) pektinu smíchaného se 3 - 4 lžičkami cukru, povaří se 5 minut a pak se přidá dle chuti 300 - 600 g cukru. Poté se vaří do zhoustnutí. Přidání citrónové šťávy zlepší tuhnutí džemů.
Cena za měrnou jednotku (100 g): 127,14 Kč
Citrusový pektin 70g - Grešík
Dávkování při výrobě džemů: Ovoce se krátce povaří, pak se přidá na 1 kg ovoce 3 - 4 lžičky (7 - 10 g) pektinu smíchaného se 3 - 4 lžičkami cukru, povaří se 5 minut a pak se přidá dle chuti 300 - 600 g cukru. Poté se vaří do zhoustnutí. Přidání citrónové šťávy zlepší tuhnutí džemů.
Cena za měrnou jednotku (100 g): 127,14 Kč
Citrusový pektin 70g - Grešík
Parametry
| Výrobce | Valdemar Grešík |
| Hmotnost | 70 g |
| Bez cukru | ano |