Speciální, odolný, extrémně ostrý Kuchařský profesionální nůž HezHen BONING vás okouzlí svým působivým designem a tou nejvyšší kvalitou.  Speciální čepel a velmi dobře padnoucí dřevěná rukojeť  poskytne kuchaři či řezníkovi tu nejlepší kontrolu nejen při vykošťování masa.  Nůž Boning je užitečnou alternativou šéfkuchařského nože v okamžiku, kdy potřebujete vykostit různé druhy masa. Je vhodný i k běžnému krájení všech druhů potravin od zeleniny až po masné výrobky. Oproti jiným nožům se vyznačuje... Celý popis

Koupit za 551 Kč
  • Od nejoblíbenějších
  • Od nejlevnějších
  • Od nejdražších

Popis

Speciální, odolný, extrémně ostrý

Kuchařský profesionální nůž HezHen BONING vás okouzlí svým působivým designem a tou nejvyšší kvalitou.  Speciální čepel a velmi dobře padnoucí dřevěná rukojeť  poskytne kuchaři či řezníkovi tu nejlepší kontrolu nejen při vykošťování masa. 

Nůž Boning je užitečnou alternativou šéfkuchařského nože v okamžiku, kdy potřebujete vykostit různé druhy masa. Je vhodný i k běžnému krájení všech druhů potravin od zeleniny až po masné výrobky. Oproti jiným nožům se vyznačuje speciální stavbou čepele konstruovanou tak, aby řezy kolem kostí byly hračkou. Správný řezník, ale ani kuchař amatér,  se bez něj prostě nemůže obejít.

Dokonalý řez za všech okolností

Čepel u nožů Boning  má výraznější prohnutí než většina ostatních kuchařských nožů, je tužší a vyznačuje se výrazně odlišnou geometrií. Ručně broušené hrany a mimořádná ostrost čepele zajišťují minimální únik tekutin. Díky tomu bude váš řez kolem kostí daleko přesnější a jednodušší. 

Kvalitní německá 1.4116 ocel je chráněna před korozí, při správném zacházení zajišťuje dlouhotrvající ostrost a spolu s tradiční technikou výroby zajišťuje dlouhou životnost nože.

Díky ergonomické rukojeti vám nůž padne přesně do ruky

Rukojeť s dvěma ozdobnými a funkčními nýty je vyrobena z bezúdržbového materiálu v barvě prémiového dřeva Pakka. Pakka je vrstvené elegantní dřevo. Rukojeť je stálá, drží svou strukturu a nezachycuje žádný zápach. Jedinečné řemeslné zpracování zabraňuje sklouznutí prstů na čepel během manipulaci s nožem.

Německá přesnost, preciznost a nové technologie

Nože HezHen jsou skutečnou špičkou mezi noži. Každý nůž je vyrobený ručně a může se pyšnit tím, že je to originál. Proto je možná odchylka od udávaných hodnot a parametrů nože cca ± 0,5 mm.

Nůž splňuje ty nejpřísnější normy, což potvrzuje i certifikát kvality, který je součástí luxusního dárkového balení. Nůž je vynikající volbou i jako dárek k různým příležitostem, obzvláště když na čepel necháte dotyčnému vygravírovat nějaký vzkaz.

Parametry nože

Německá ocel - jedná se o mono-ocelovou konstrukci, což znamená, že celá ocel je vyrobena z německého ocelového typu bez jakéhokoli opláštění. Čepel má kartáčovaný svislý povrch, v jehož důsledku se na čepel méně lepí. Ocel X50CrMov má ideální vlastnosti pro výrobu kuchyňských nožů. Tento typ je nejpoužívanější v německých příborech, kde se také nejčastěji vyrábí. A to natolik, že oceli 1.4116 se velmi často říká „německá ocel“.

 

          

Luxusní dárkové balení

Každý nůž odesíláme v luxusní dárkové krabičce. Krabička je ideální pro darování jakéhokoli nože z naší nabídky. 

TIP: Pokud budete chtít v budoucnu nůž nabrousit, můžete nám ho zaslat přímo v této dárkové krabičce. Zajistíte tím, že nůž bude během přepravy jako v bavlnce. Po nabroušení vám nůž i s krabičkou zašleme zpět. 

Rady a tipy na údržbu

- Nože z německé oceli neumývejte v myčce na nádobí.

- Pro zachování ostrosti nůž nedávejte mezi ostatní špinavé nádobí a  ručně jej umyjte a osušte.

- Nekrájejte tvrdé potraviny (zmražené, kosti, staré pečivo), může dojít k vylomení ostří.

- Nože z německé oceli jsou velmi křehké, proto je nepoužívejte jako páčidlo a vyvarujte se jeho ohýbání.

- Chraňte nůž a jeho ostří před pádem, nebo nárazem.

- Nůž ukládejte na bezpečné místo a chraňte před dětmi.
Zobrazit více

Parametry

Výrobce Hezhen
Materiál čepele nerezová ocel
Určení na maso
Materiál rukojeti pakka
Typ nože řeznické