Položka je dočasně vyprodána. Zboží nelze objednat. 1 KG, Jasmínová rýže Skladujte v suchu a chladu. Země původu Kambodža. Tato rýže má příjemnou charakteristickou vůni připomínající jasmín. Nejedná se však o parfémovanou rýži! Její aroma je čistě přírodní a vzniká přirozenými vlivy. Jasmínová rýže obsahuje mnoho minerálů a vitamínů a byl prokázán též příznivý účinek pro regulaci cholesterolu v krvi. Jak vařit jasmínovou rýži: Basmati rýži nejdříve propláchněte a namočte do studené vody na 25 -... Celý popis
Koupit za 78 Kč- Od nejoblíbenějších
- Od nejlevnějších
- Od nejdražších
Jasmínová rýže, 1kg (Jasmine rice)
Doprava:
49 Kč
78 Kč
Koupit za 78 Kč
Popis
Položka je dočasně vyprodána. Zboží nelze objednat.
1 KG, Jasmínová rýže
Skladujte v suchu a chladu. Země původu Kambodža.
Tato rýže má příjemnou charakteristickou vůni připomínající jasmín. Nejedná se však o parfémovanou rýži! Její aroma je čistě přírodní a vzniká přirozenými vlivy.
Jasmínová rýže obsahuje mnoho minerálů a vitamínů a byl prokázán též příznivý účinek pro regulaci cholesterolu v krvi.
Jak vařit jasmínovou rýži: Basmati rýži nejdříve propláchněte a namočte do studené vody na 25 - 30 minut. Přesný poměr je jeden díl rýže na dva díly vody. Přidejte trochu soli, olivový olej a celý římský kmín. Případně nechte rýži čistou, bez koření. V nezakryté nádobě přiveďte k varu. Jakmile voda začne "chytat var", rýži přiklopte a vypněte sporák. Nechte takto stát 25 minut, pak zlehka prokypřete vidličkou a podávejte. Všechna voda se vstřebá, není potřeba rýži cedit. Tímto způsobem můžete basmati rýži připravit na sporáku nebo v troubě.
Koření vhodné k basmati rýži:
Bobkový list 20g Hřebíček, 50g Kardamom černý 50g
Muškátový květ celý 50g Muškátový oříšek celý 100g Kurkuma mletá, turmerik 100g
Indické směsi kari koření k dochucení basmati rýže:
Koření na rýži a pilaf, 50g Koření na jehněčí pilaf, 65g Koření na pilaf Biryani Masala 100g
1 KG, Jasmínová rýže
Skladujte v suchu a chladu. Země původu Kambodža.
Tato rýže má příjemnou charakteristickou vůni připomínající jasmín. Nejedná se však o parfémovanou rýži! Její aroma je čistě přírodní a vzniká přirozenými vlivy.
Jasmínová rýže obsahuje mnoho minerálů a vitamínů a byl prokázán též příznivý účinek pro regulaci cholesterolu v krvi.
Jak vařit jasmínovou rýži: Basmati rýži nejdříve propláchněte a namočte do studené vody na 25 - 30 minut. Přesný poměr je jeden díl rýže na dva díly vody. Přidejte trochu soli, olivový olej a celý římský kmín. Případně nechte rýži čistou, bez koření. V nezakryté nádobě přiveďte k varu. Jakmile voda začne "chytat var", rýži přiklopte a vypněte sporák. Nechte takto stát 25 minut, pak zlehka prokypřete vidličkou a podávejte. Všechna voda se vstřebá, není potřeba rýži cedit. Tímto způsobem můžete basmati rýži připravit na sporáku nebo v troubě.
Koření vhodné k basmati rýži:
Bobkový list 20g Hřebíček, 50g Kardamom černý 50g
Muškátový květ celý 50g Muškátový oříšek celý 100g Kurkuma mletá, turmerik 100g
Indické směsi kari koření k dochucení basmati rýže:
Koření na rýži a pilaf, 50g Koření na jehněčí pilaf, 65g Koření na pilaf Biryani Masala 100g
Parametry
Výrobce | AT |