Spaghetti n.09 od Garofalo představují pravou esenci italské kuchyně. Vyrobené v Gragnanu – městě s více než 500letou tradicí výroby těstovin – a chráněné značkou Pasta di Gragnano IGP, tyto špagety spojují řemeslné know-how s nejvyšší kvalitou. Jsou vyráběny z pečlivě vybrané semoliny z tvrdé pšenice, která jim dodává zlatavou barvu, vynikající strukturu a skvělou odolnost při vaření. Díky hladkému povrchu se ideálně pojí s jakýmikoli omáčkami – od klasické rajčatové, přes carbonaru, až po bohaté... Celý popis
Koupit za 59 Kč- Od nejoblíbenějších
- Od nejlevnějších
- Od nejdražších
97 %
Garofalo špagety (Spaghetti No.9) 500g
Doprava:
69 Kč
Skladem
59 Kč
Koupit za 59 Kč
Popis
Spaghetti n.09 od Garofalo představují pravou esenci italské kuchyně. Vyrobené v Gragnanu – městě s více než 500letou tradicí výroby těstovin – a chráněné značkou Pasta di Gragnano IGP, tyto špagety spojují řemeslné know-how s nejvyšší kvalitou. Jsou vyráběny z pečlivě vybrané semoliny z tvrdé pšenice, která jim dodává zlatavou barvu, vynikající strukturu a skvělou odolnost při vaření.
Díky hladkému povrchu se ideálně pojí s jakýmikoli omáčkami – od klasické rajčatové, přes carbonaru, až po bohaté masové ragú. Vyznačují se skvělou pružností a perfektním výsledkem „al dente“, což ocení každý milovník pravé italské kuchyně.
Garofalo Spaghetti nejsou jen těstoviny – jsou symbolem kvality, tradice a lásky k poctivému jídlu.
Matteo radí
Na uvaření 100 gramů těstovin potřebujete v průměru 1 litr vody a 7 gramů soli, tedy lžičku jemné soli.
Těstoviny vhodíme do vařící se osolené vody (na 100g těstovin 1 litr vody) a vaříme 10 minut.
Složení
Semolinová mouka z tvrdé pšenice.
Může obsahovat stopy sóji a hořčice.
Nutriční hodnoty na 100g
Energie: 1489 kJ / 351 kcal
Tuky: 1 g (z toho nasycené 0,2 g)
Sacharidy: 70 g (z toho cukry 3 g)
Vláknina: 3 g
Proteiny: 14 g
Sůl:
Díky hladkému povrchu se ideálně pojí s jakýmikoli omáčkami – od klasické rajčatové, přes carbonaru, až po bohaté masové ragú. Vyznačují se skvělou pružností a perfektním výsledkem „al dente“, což ocení každý milovník pravé italské kuchyně.
Garofalo Spaghetti nejsou jen těstoviny – jsou symbolem kvality, tradice a lásky k poctivému jídlu.
Matteo radí
Na uvaření 100 gramů těstovin potřebujete v průměru 1 litr vody a 7 gramů soli, tedy lžičku jemné soli.
Těstoviny vhodíme do vařící se osolené vody (na 100g těstovin 1 litr vody) a vaříme 10 minut.
Složení
Semolinová mouka z tvrdé pšenice.
Může obsahovat stopy sóji a hořčice.
Nutriční hodnoty na 100g
Energie: 1489 kJ / 351 kcal
Tuky: 1 g (z toho nasycené 0,2 g)
Sacharidy: 70 g (z toho cukry 3 g)
Vláknina: 3 g
Proteiny: 14 g
Sůl:
Parametry
| Výrobce | Garofalo |