Spaghetti n.09 od Garofalo představují pravou esenci italské kuchyně. Vyrobené v Gragnanu – městě s více než 500letou tradicí výroby těstovin – a chráněné značkou Pasta di Gragnano IGP, tyto špagety spojují řemeslné know-how s nejvyšší kvalitou. Jsou vyráběny z pečlivě vybrané semoliny z tvrdé pšenice, která jim dodává zlatavou barvu, vynikající strukturu a skvělou odolnost při vaření. Díky hladkému povrchu se ideálně pojí s jakýmikoli omáčkami – od klasické rajčatové, přes carbonaru, až po bohaté... Celý popis

Koupit za 59 Kč
  • Od nejoblíbenějších
  • Od nejlevnějších
  • Od nejdražších

Popis

Spaghetti n.09 od Garofalo představují pravou esenci italské kuchyně. Vyrobené v Gragnanu – městě s více než 500letou tradicí výroby těstovin – a chráněné značkou Pasta di Gragnano IGP, tyto špagety spojují řemeslné know-how s nejvyšší kvalitou. Jsou vyráběny z pečlivě vybrané semoliny z tvrdé pšenice, která jim dodává zlatavou barvu, vynikající strukturu a skvělou odolnost při vaření.

Díky hladkému povrchu se ideálně pojí s jakýmikoli omáčkami – od klasické rajčatové, přes carbonaru, až po bohaté masové ragú. Vyznačují se skvělou pružností a perfektním výsledkem „al dente“, což ocení každý milovník pravé italské kuchyně.

Garofalo Spaghetti nejsou jen těstoviny – jsou symbolem kvality, tradice a lásky k poctivému jídlu.

‍Matteo radí

Na uvaření 100 gramů těstovin potřebujete v průměru 1 litr vody a 7 gramů soli, tedy lžičku jemné soli.

Těstoviny vhodíme do vařící se osolené vody (na 100g těstovin 1 litr vody) a vaříme 10 minut.

Složení

Semolinová mouka z tvrdé pšenice.
Může obsahovat stopy sóji a hořčice.

Nutriční hodnoty na 100g

Energie: 1489 kJ / 351 kcal

Tuky: 1 g (z toho nasycené 0,2 g)

Sacharidy: 70 g (z toho cukry 3 g)

Vláknina: 3 g

Proteiny: 14 g

Sůl:
Zobrazit více

Parametry

Výrobce Garofalo