Originální, patentované zařízení holdomat od švýcarské značky Hugentobler prodávaný v České republice pod značkou Retigo. Retigo Holdomat je unikátní zařízení, které můžete využít dvěma způsoby: 1. Toto zařízení bylo sestrojeno pro dokonalé udržování. Chytré technické řešení vnitřního prostoru RETIGO Hold-o-matu umožňuje při 65 ° C – 75 °C neuvěřitelně dlouho udržet nejrůznější druhy mas a ryb teplé a připravené k servírování. Doba udržování se ideálně doporučuje po dobu třech hodin, ale může... Celý popis
Koupit za 114 710 Kč- Od nejoblíbenějších
- Od nejlevnějších
- Od nejdražších
HOLDOMAT RETIGO 411
Doprava:
350 Kč
Skladem
114 710 Kč
Koupit za 114 710 Kč
Holdomat Retigo 411
Doprava:
zdarma
Skladem
105 051 Kč
Koupit za 105 051 Kč
Popis
Originální, patentované zařízení holdomat od švýcarské značky Hugentobler prodávaný v České republice pod značkou Retigo.
Retigo Holdomat je unikátní zařízení, které můžete využít dvěma způsoby:
1. Toto zařízení bylo sestrojeno pro dokonalé udržování. Chytré technické řešení vnitřního prostoru RETIGO Hold-o-matu umožňuje při 65 ° C – 75 °C neuvěřitelně dlouho udržet nejrůznější druhy mas a ryb teplé a připravené k servírování. Doba udržování se ideálně doporučuje po dobu třech hodin, ale může být i delší. Někdo by řekl: "A neztratím tak kvalitu masa?" Naopak - kvalita masa je stejná (ne-li lepší), než u čerstvého masa přímo z grilu. V mase se stihnou ustálit všechny masné šťávy a nedochází k jejich přepálení, a tím k znehodnocování masa. Tuto technologii můžete využít např. pro servis "à la carte". Maso či ryby připravíte před příchodem hostů. Jakmile dosáhnete požadovaného stupně propečení masa, umístěte pokrm do RETIGO Hold-o-matu a udržujte jeho ideální vnitřní teplotu. Hostům pak podávejte pokrm v té nejlepší kvalitě.
2. Pomalé vaření při nízké teplotě je trend, který získal na oblibě mezi profesionálními kuchaři a samozřejmě i provozovateli stravovacích zařízení. Proč? Je to snadné, je to levné, získáváte tak vyšší kvalitu i výnosy. RETIGO Hold-o-mat lze automaticky či manuálně nastavit k pomalému vaření a získání Vámi požadovaného propečení a kvality produktu. Maso se vaří/peče při velmi nízké a přesné teplotě po dlouhou dobu. Dochází tak k dokonalému propracování masa a k minimálním váhovým ztrátám. Po této úpravě můžete udržovat pokrm po mnoho hodin v ideální teplotě a perfektní kvalitě. Takto připravené maso si zachovává vlastnosti, které jiným způsobem nedosáhnete. Kvalita výsledných produktů se jednoznačně zvyšuje. Kuchaři si tímto způsobem vaření ušetří čas, protože lze využít hlavně přes noc. Provozovatel tak může značně ušetřit díky výtěžnosti masa a nízké spotřebě elektrické energie při využití výhodných nočních tarifů.
Teplotní sonda za příplatek, kruhový systém vyhřívání bez ventilátoru, precizní elektronická kontrola teploty s odchylkou + / - 1 °C, speciální systém odvhlčení komory pro smažené a pečené pokrmy, elektronický číselný ovládací panel, dveře s ventilačními otvory a magnetickým zámkem, tepelné izolace dvojitého pláště, integrované rukojeti pro snadnou a bezpečnou manipulaci a transport, aretace dveří a možnost změny otvítání dveří, okamžitá možnost instalce díky kabelu na 230 V.
Technická data:
Napětí: 230 V
Příkon: 1,5 kW
Provedení: bez teplotní sondy, s teplotní sondou příplatek +7790 Kč bez DPH
Jištění: 10 A
Kapacita: 4x GN 1/1 65 mm nebo 2x GN 1/1 100 mm
Rozměry (š x h x v): 416 x 667 x 423 mm
Teplota: 20 - 120 °C
Hmotnost: 28 kg
Retigo Holdomat je unikátní zařízení, které můžete využít dvěma způsoby:
1. Toto zařízení bylo sestrojeno pro dokonalé udržování. Chytré technické řešení vnitřního prostoru RETIGO Hold-o-matu umožňuje při 65 ° C – 75 °C neuvěřitelně dlouho udržet nejrůznější druhy mas a ryb teplé a připravené k servírování. Doba udržování se ideálně doporučuje po dobu třech hodin, ale může být i delší. Někdo by řekl: "A neztratím tak kvalitu masa?" Naopak - kvalita masa je stejná (ne-li lepší), než u čerstvého masa přímo z grilu. V mase se stihnou ustálit všechny masné šťávy a nedochází k jejich přepálení, a tím k znehodnocování masa. Tuto technologii můžete využít např. pro servis "à la carte". Maso či ryby připravíte před příchodem hostů. Jakmile dosáhnete požadovaného stupně propečení masa, umístěte pokrm do RETIGO Hold-o-matu a udržujte jeho ideální vnitřní teplotu. Hostům pak podávejte pokrm v té nejlepší kvalitě.
2. Pomalé vaření při nízké teplotě je trend, který získal na oblibě mezi profesionálními kuchaři a samozřejmě i provozovateli stravovacích zařízení. Proč? Je to snadné, je to levné, získáváte tak vyšší kvalitu i výnosy. RETIGO Hold-o-mat lze automaticky či manuálně nastavit k pomalému vaření a získání Vámi požadovaného propečení a kvality produktu. Maso se vaří/peče při velmi nízké a přesné teplotě po dlouhou dobu. Dochází tak k dokonalému propracování masa a k minimálním váhovým ztrátám. Po této úpravě můžete udržovat pokrm po mnoho hodin v ideální teplotě a perfektní kvalitě. Takto připravené maso si zachovává vlastnosti, které jiným způsobem nedosáhnete. Kvalita výsledných produktů se jednoznačně zvyšuje. Kuchaři si tímto způsobem vaření ušetří čas, protože lze využít hlavně přes noc. Provozovatel tak může značně ušetřit díky výtěžnosti masa a nízké spotřebě elektrické energie při využití výhodných nočních tarifů.
Teplotní sonda za příplatek, kruhový systém vyhřívání bez ventilátoru, precizní elektronická kontrola teploty s odchylkou + / - 1 °C, speciální systém odvhlčení komory pro smažené a pečené pokrmy, elektronický číselný ovládací panel, dveře s ventilačními otvory a magnetickým zámkem, tepelné izolace dvojitého pláště, integrované rukojeti pro snadnou a bezpečnou manipulaci a transport, aretace dveří a možnost změny otvítání dveří, okamžitá možnost instalce díky kabelu na 230 V.
Technická data:
Napětí: 230 V
Příkon: 1,5 kW
Provedení: bez teplotní sondy, s teplotní sondou příplatek +7790 Kč bez DPH
Jištění: 10 A
Kapacita: 4x GN 1/1 65 mm nebo 2x GN 1/1 100 mm
Rozměry (š x h x v): 416 x 667 x 423 mm
Teplota: 20 - 120 °C
Hmotnost: 28 kg
Parametry
Výrobce | Retigo |