Na výrobu těstovin využíváme pouze vysoce kvalitní české suroviny. Fáze výroby: 1) hnětení: oproti klasickým těstovinám měníme termodynamické podmínky zvýšením tlaku a teploty 2) vytlačování: speciální mechanika v podobě vytlačovacího šneku, která umožňuje pracovat s vyšším tlakem a teplotou bez přidané páry, želatinuje škrob přirozeně obsažený v bezlepkových moukách 3) sušení: technologie pomalého sušení při nízkých teplotách pro zachování maxima výživových hodnot   Výživové údaje, složení... Celý popis

Koupit za 50 Kč

Popis

Na výrobu těstovin využíváme pouze vysoce kvalitní české suroviny.

Fáze výroby:

1) hnětení: oproti klasickým těstovinám měníme termodynamické podmínky zvýšením tlaku a teploty

2) vytlačování: speciální mechanika v podobě vytlačovacího šneku, která umožňuje pracovat s vyšším tlakem a teplotou bez přidané páry, želatinuje škrob přirozeně obsažený v bezlepkových moukách

3) sušení: technologie pomalého sušení při nízkých teplotách pro zachování maxima výživových hodnot

 

Výživové údaje, složení a návod k přípravě

Bezlepkové těstoviny jsou výbornou alternativou ke klasickým pšeničným těstovinám. Jsou lehce stravitelné, mají nízký obsah tuku a nezatěžují organismus. Mohou se využívat jako hlavní jídlo, příloha k masu či zelenině, nebo na přípravu různých těstovinových variací. Vybírat lze z různých tvarů, mají výbornou chuť i vůni.

Bezlepkové - bez kukuřičné mouky

NÁVOD K PŘÍPRAVĚ: Těstoviny vložíme do vroucí vody (na 100 g těstovin 1 litr vody), za občasného míchání vaříme 4 min. a 4 min. necháme dojít.

SLOŽENÍ: Bramborový škrob, kukuřičný škrob, modifikovaný kukuřičný a bramborový škrob, rýžová mouka, kurkuma, mono a diglyceridy mastných kyselin. Neobsahují alergeny. 

VÝŽIVOVÉ ÚDAJE na 100 g výrobku: Energetická hodnota 1507 KJ (356kcal / 100 g), tuky 0,2 g, z toho nasycené mastné kyseliny 0,1 g, sacharidy 86,3 g, z toho cukry 0,04 g, bílkoviny 1 g, sůl 0 g. Lepek v dávce určené ke spotřebě
Zobrazit více

Parametry

Výrobce Gutini