Skvělý mlýnek na obilí Toscana od renomované německé značky Kornkraft představuje ideální volbu pro ty, kteří si rádi občas sami umelou čerstvou mouku. S jeho výkonností a spolehlivostí zvládnete mletí všech běžných druhů obilovin, což vám otevírá široké možnosti v kuchyni. Užijte si čerstvou a kvalitní mouku přímo z vlastního domova s mlýnkem Toscana od Kornkraft. Naše VIDEO RECENZE a FOTKY! Obdržíte od nás: - 1. DÁREK - přístup do VIP Klubu v hodnotě 19.990 Kč. - 2. DÁREK - Relaxační DVD... Celý popis

Koupit za 6 990 Kč

Popis

 

Skvělý mlýnek na obilí Toscana od renomované německé značky Kornkraft představuje ideální volbu pro ty, kteří si rádi občas sami umelou čerstvou mouku. S jeho výkonností a spolehlivostí zvládnete mletí všech běžných druhů obilovin, což vám otevírá široké možnosti v kuchyni. Užijte si čerstvou a kvalitní mouku přímo z vlastního domova s mlýnkem Toscana od Kornkraft.

Naše VIDEO RECENZE a FOTKY!

Obdržíte od nás:
- 1. DÁREK - přístup do VIP Klubu v hodnotě 19.990 Kč.
- 2. DÁREK - Relaxační DVD "Hořící krb" v hodnotě 349 Kč,
- 3. DÁREK - eKniha "Čerstvě mletá domácí mouka" v hodnotě 3.399 Kč,
- 4. DÁREK - DOPRAVA ZDARMA

MLÝNEK NA OBILÍ TOSCANA - Perfektní partner pro domácí mletí
ruční mlýnek se 600 gramovou násypkou.

 

Mlýnek německého výrobce Kornkraft

je nejlepší volbou pro ruční mletí mouky.

Videorecenze už je natočená a nyní ji pro vás připravujeme

Solidní ruční práce, ekologické standardy, vyspělá technologie
Ruční mlýnek Toscana je vyroben z masivního dřeva z místního lesnictví. Povrchy jsou pečlivě zušlechtěny a vyleštěny bio balzámem z včelího vosku. Klikou s kuličkovým ložiskem snadno poháníte samoostřící kuželové mlecí kameny. Mlýnek funguje bez zanechání zbytků, a proto se po použití nemusí čistit.

Jde to i bez elektřiny

Mlýnek na obilí Toscana je vhodný zejména pro ty, kteří žijí na chatách nebo chalupách, kam ještě nebyla zavedena elektřina nebo pro ty, kteří se obávají možného dlouhodobého výpadku elektřiny. Tento mlýnek vám umožní mletí obilí a přípravu čerstvé mouky i bez elektrického proudu.

Dlouhá ruční klika
Díky velmi dlouhé a hladké klice ručního mlýnku Toscana s kuličkovým ložiskem je ruční mletí hračkou. Zvláštnost tohoto ručního mlýnku na obilí: Otáčí se doleva, tedy proti směru hodinových ručiček. Tím se mnohem lépe využívá svalová síla paže. Zkuste to, budete ohromeni.

Rychlé mletí s možností nastavení hrubosti
Mlýnek na obilí Toscana vám nabízí rychlé a efektivní mletí. Dokáže zpracovat 110 gramů pšenice za minutu pro hrubou mouku a 40 gramů pšenice za minutu pro jemnou mouku.

S Toscanou lze namlít všechna obilná zrna buď na jemnou mouku na koláče, nebo na hrubou drť, například pro vaše čerstvé obilné müsli. Požadovaný stupeň jemnosti lze snadno nastavit pomocí velkého dřevěného nastavovacího kolečka s hladkým chodem na klice. Namletá mouka padá do extra velké zásuvky Toscany. Pokud nejste spokojeni s kvalitou mouky, můžete ji semlít ještě jednou, stejně tak, jak to ukazujeme na našem videu.

Dřevěná násypka tohoto mlýnku na obilí Kornkraft pojme 600g obilí.

 

Odolné kamenné mlecí kameny pro kvalitní mletí
Mlýnek Toscana je vybaven 80mm kuželovitými kamennými mlecími segmenty ze směsi čediče a keramiky, které jsou extrémně odolné a nikdy se neopotřebí. Nemusíte se starat o jejich broušení ani speciální údržbu. Tato kvalitní kamenná konstrukce zajišťuje konzistentní a výbornou kvalitu mletí.

 

Uchycení mlýnku
Ruční mlýnek Toscana se dvěma dodanými stolními svěrkami lze velmi stabilně připevnit na jakoukoli desku do tloušťky 45 mm. Toscana má na všech stranách vhodné otvory pro uchycení ke stolu! To znamená, že tento ruční mlýnek na obilí můžete upnout téměř kdekoli na jakémkoli stole nebo pracovní desce v jakékoli požadované poloze, dokonce i na roh stolu.

 

Hlavní prvky mlýnku Toscana

- Mlecí kapacita:
Mlýnek na obilí Toscana umožňuje mletí cca 40-110 gramů mouky za minutu pro všechny obiloviny s výjimkou kukuřice.

- Mlecí kámen:
Průměr kamene je 80 mm, což je optimální velikost pro účinné a kvalitní mletí.

- Materiál kamenů:
Kamenné segmenty jsou vyrobeny ze směsi čediče a keramiky, což zajišťuje trvanlivost a vynikající vlastnosti při mletí obilovin.

- Otáčecí dřevěná klika:
Mlýnek je vybaven pohodlnou a ergonomickou dřevěnou klikou, která má dosah 205 mm, což zaručuje snadné a pohodlné ovládání mlýnku při mletí obilovin.

- Nastavení hrubosti:
Regulační šroub umožňuje jednoduché a přesné nastavení požadované hrubosti mletí podle vašich preferencí a potřeb.

Technické parametry mlýnku Toscana

- Rychlost mletí: 40 - 110g za minutu
- Kapacita násypky: 600 g

S těmito vlastnostmi a parametry je mlýnek na obilí Toscana skvělou volbou pro každého, kdo si přeje mlít čerstvou mouky z různých obilovin a nechce být omezován závislostí na elektrickém proudu. Jeho výkonnost, odolné kamenné kameny a možnost nastavení hrubosti vám zajistí vynikající výsledky a uspokojí vaše potřeby při přípravě chleba, pečiva, kaší, polévek a dalších pokrmů. Nechte se okouzlit mlýnkem na obilí Toscana od Kornkraftu a vytvořte si doma vlastní čerstvou a kvalitní mouku.

Doporučujeme na různé obiloviny
Mlýnek na obilí Toscana je vhodný pro mletí následujících obilovin:

- Pšenice:
Tato klasická obilnina je ideální pro přípravu chleba, pečiva a mnoha dalších pečených dobrot.

- Špalda:
Špaldová mouka je oblíbená pro svou charakteristickou oříškovou příchuť a vysoký obsah živin.

- Pšenice kamut:
Tato tradiční odrůda pšenice je ceněna pro svou nutriční hodnotu a výjimečnou chuť.

- Žito:
Žito se často používá při výrobě tmavého chleba a tradičních pečiv.

- Ječmen:
Ječmenová mouka se využívá pro různé druhy pokrmů, jako jsou polévky, kaše nebo pečivo.

- Mechanicky loupaná pohanka:
Mlýnek Toscana dokáže zpracovat i tuto oblíbenou přísadu pro zdravé a výživné pokrmy.

- Proso:
Prosná mouka se často používá při přípravě bezlepkových pečiv a kaší.

- Amarant:
Amarant je cenný pro svou výživovou hodnotu a přidává zajímavou chuť do pokrmů.

- Jáhly:
Jáhlová mouka je bohatá na vlákninu a může se použít jako náhrada za pšeničnou mouku v mnoha receptech.

- Koření:
Mlýnek Toscana dokáže také zpracovat různá koření, jako je například skořice nebo pepř, abyste měli vždy čerstvé a aromatické koření.

- Rýže:
Z mleté rýže můžete připravit například rýžovou mouku, která se využívá v mnoha asijských pokrmech.

 
Není vhodný pro kukuřici a další suroviny
Mlýnek Toscana není určen pro mletí kukuřice, cizrny, sójových bobů, olejnatých semen (lněných, konopných, sezamových, makových atd.) ani mokrých materiálů. Prosím, respektujte tato omezení, abyste udrželi správnou funkci mlýnku a dosáhli vynikajících výsledků.

 

 

 

Technická specifikace

- Barva: bukové dřevo
- Výrobce: Kornkraft Getreidemühlen, Německo
- Barva: Přírodní
- Rychlost mletí: 40 - 110 g/min
- Kapacita násypky: 600 g
- Rozměry: v cm (V x Š x D) 22,5 x 23,5 x 23,5 cm
- Hmotnost: 4 kg
Zobrazit více

Parametry

Výrobce Waldner Biotech
Barva Přírodní dřevo
Určení na obilí