Solící řeznická nakládací dusitanová směs pro domácí uzené masné výrobky Složení: jedlá kamenná sůl 98 %, cukr, dusitan sodný, dextroza, škrobový sirup Obsah dusitanu sodného: max. 0,3 %. Návod na použití: Uzené maso - kusy masa se nasolí směsí Praganda (20 - 30 g/1 kg masa). Nasolené maso se nechá asi 2 dny v chladu zaležet. Poté se zalije lákem (na 1 litr se použije 100 g Pragandy) a nechá se zaležet až 10 dnů v chladnu, přičemž se doporučuje po 2 - 3 dnech maso překládat. Zaležené maso udíme... Celý popis
Koupit za 18 Kč- Od nejoblíbenějších
- Od nejlevnějších
- Od nejdražších
Solné Mlýny Praganda řeznická solící nakládací směs 250g
Doprava:
69 Kč
Skladem
18 Kč
Koupit za 18 Kč
Praganda Solící dusitanová směs 250g
Doprava:
zdarma
Skladem
15 Kč
Koupit za 15 Kč
Popis
Solící řeznická nakládací dusitanová směs pro domácí uzené masné výrobky
Složení: jedlá kamenná sůl 98 %, cukr, dusitan sodný, dextroza, škrobový sirup
Obsah dusitanu sodného: max. 0,3 %.
Návod na použití:
Uzené maso - kusy masa se nasolí směsí Praganda (20 - 30 g/1 kg masa). Nasolené maso se nechá asi 2 dny v chladu zaležet. Poté se zalije lákem (na 1 litr se použije 100 g Pragandy) a nechá se zaležet až 10 dnů v chladnu, přičemž se doporučuje po 2 - 3 dnech maso překládat. Zaležené maso udíme obvyklým způsobem.
Složení: jedlá kamenná sůl 98 %, cukr, dusitan sodný, dextroza, škrobový sirup
Obsah dusitanu sodného: max. 0,3 %.
Návod na použití:
Uzené maso - kusy masa se nasolí směsí Praganda (20 - 30 g/1 kg masa). Nasolené maso se nechá asi 2 dny v chladu zaležet. Poté se zalije lákem (na 1 litr se použije 100 g Pragandy) a nechá se zaležet až 10 dnů v chladnu, přičemž se doporučuje po 2 - 3 dnech maso překládat. Zaležené maso udíme obvyklým způsobem.
Parametry
Výrobce | K+S |
Hmotnost | 250 g |