Pekárna Kabát Brusinková Bageta 83 g
Pšeničná mouka, vícezrnná směs (žitná mouka, sůl, slunečnice, proso, slad, pšeničný škrob, sojová mouka, kukuřičná mouka, pšeničná bílkovina), regulátor kyselosti: kyselina citronová, protihrudkující látka E-170 (Uhličitany vápenaté – získává se z přírodních nerostů – stupeň škodlivosti 0), droždí, sůl, olej, voda, brusinky. Posyp: dýňové semínko. O produktu Běžné pšeničné pečivo. Brusinková bageta má výjimečně sladko slanou chuť, obsahuje brusinky (brusinky obsahují antibiotikum, vysoký obsah... Celý popis
Popis
Pšeničná mouka, vícezrnná směs (žitná mouka, sůl, slunečnice, proso, slad, pšeničný škrob, sojová mouka, kukuřičná mouka, pšeničná bílkovina), regulátor kyselosti: kyselina citronová, protihrudkující látka E-170 (Uhličitany vápenaté – získává se z přírodních nerostů – stupeň škodlivosti 0), droždí, sůl, olej, voda, brusinky. Posyp: dýňové semínko.
O produktu
Běžné pšeničné pečivo. Brusinková bageta má výjimečně sladko slanou chuť, obsahuje brusinky (brusinky obsahují antibiotikum, vysoký obsah vitamínů a posiluje imunitu a dýňová semínka (dýňová semínka snižují krevní tlak, obsahují zinek, hořčík, železo a draslík) a je vyrobena tradiční ruční výrobou. Aby pečivo chutnalo jako čerstvě upečené co nejdéle, využijte pro skladování namísto mikrotenových sáčků papírové pytlíky či bavlněné sáčky.
O značce
Ruční výroba pečiva. Prvotřídní suroviny převážně českého původu bez chemických přísad a potravinářských náhražek. Pečivo vyráběné podle tradičních receptur. Poctivé pekařské řemeslo jako za času našich dědů a pradědů.
To vše stručně charakterizuje Pekárnu Kabát – zavedenou rodinnou pekařskou firmu založenou v roce 1992. V současné době vede společnost již druhá generace rodiny Kabátů. Více než dvacet let dodáváme mezi své zákazníky nezaměnitelné produkty ruční výroby.
Klade velký důraz na kvalitu nabízených produktů, kterou kontroluje formou zpětné vazby od zákazníků. Čím se odlišuje značka od konkurence, je ruční výroba všech produktů. V Pekárně Kabát pekaři ručně vyrábějí každý jednotlivý kousek pečiva. Chtějí totiž pro vás udržet poctivé pekařské řemeslo.
Pro jejich výrobky je typické používání převážně českých surovin bez chemických přísad a potravinářských náhražek. Jsou rovněž certifikovaní BIO výrobci. Většina produktů je založena na dodržování starých tradičních receptur a výrobních postupů. Zakládají si na tom, že pečivo vyrábějí tak, jak ho vyráběli naši dědové a pradědové. V neposlední řadě dbají na přístup k zákazníkům a jejich spokojenost s výrobky je pro ně prioritní.
Tradičními recepturami, ruční výrobou a používáním kvalitních surovin se značka výrazně odlišuje od ostatní konkurence. Proto v pekárně Kabát zákazníci hledají produkty, které v běžné řetězcové nabídce nenajdou.
Země původu
Česká republika
Výrobce
Pekárna Kabát, s. r. o., Nad zavážkou 1184/5, Praha 4, 143 0, Česká republika
O produktu
Běžné pšeničné pečivo. Brusinková bageta má výjimečně sladko slanou chuť, obsahuje brusinky (brusinky obsahují antibiotikum, vysoký obsah vitamínů a posiluje imunitu a dýňová semínka (dýňová semínka snižují krevní tlak, obsahují zinek, hořčík, železo a draslík) a je vyrobena tradiční ruční výrobou. Aby pečivo chutnalo jako čerstvě upečené co nejdéle, využijte pro skladování namísto mikrotenových sáčků papírové pytlíky či bavlněné sáčky.
O značce
Ruční výroba pečiva. Prvotřídní suroviny převážně českého původu bez chemických přísad a potravinářských náhražek. Pečivo vyráběné podle tradičních receptur. Poctivé pekařské řemeslo jako za času našich dědů a pradědů.
To vše stručně charakterizuje Pekárnu Kabát – zavedenou rodinnou pekařskou firmu založenou v roce 1992. V současné době vede společnost již druhá generace rodiny Kabátů. Více než dvacet let dodáváme mezi své zákazníky nezaměnitelné produkty ruční výroby.
Klade velký důraz na kvalitu nabízených produktů, kterou kontroluje formou zpětné vazby od zákazníků. Čím se odlišuje značka od konkurence, je ruční výroba všech produktů. V Pekárně Kabát pekaři ručně vyrábějí každý jednotlivý kousek pečiva. Chtějí totiž pro vás udržet poctivé pekařské řemeslo.
Pro jejich výrobky je typické používání převážně českých surovin bez chemických přísad a potravinářských náhražek. Jsou rovněž certifikovaní BIO výrobci. Většina produktů je založena na dodržování starých tradičních receptur a výrobních postupů. Zakládají si na tom, že pečivo vyrábějí tak, jak ho vyráběli naši dědové a pradědové. V neposlední řadě dbají na přístup k zákazníkům a jejich spokojenost s výrobky je pro ně prioritní.
Tradičními recepturami, ruční výrobou a používáním kvalitních surovin se značka výrazně odlišuje od ostatní konkurence. Proto v pekárně Kabát zákazníci hledají produkty, které v běžné řetězcové nabídce nenajdou.
Země původu
Česká republika
Výrobce
Pekárna Kabát, s. r. o., Nad zavážkou 1184/5, Praha 4, 143 0, Česká republika
Parametry
Výrobce | Pekárna Kabát |