Ovčí jogurt je oblíbený v mnoha domácnostech pro svou chuť, obsah mnoha prospěšných látek a vliv na zdraví člověka. Nejpopulárnější je v Řecku, Itálii a na Balkáně. Oproti klasickému kravskému jogurtu obsahuje mnohem větší množství bílkovin, tuku, vápníku, kobaltu, fosforu, vitaminů B, A a D a esenciálních aminokyselin. Také je lépe stravitelný lidským organismem. Vyrábí se v ekologicky čisté oblasti ve Starých horách v Bulharsku.Složení: Ovčí mléko, živé jogurtové kultury (Lactobacillus Bulgaricus... Celý popis

Koupit za 86 Kč
  • Od nejoblíbenějších
  • Od nejlevnějších
  • Od nejdražších

Popis

Ovčí jogurt je oblíbený v mnoha domácnostech pro svou chuť, obsah mnoha prospěšných látek a vliv na zdraví člověka. Nejpopulárnější je v Řecku, Itálii a na Balkáně. Oproti klasickému kravskému jogurtu obsahuje mnohem větší množství bílkovin, tuku, vápníku, kobaltu, fosforu, vitaminů B, A a D a esenciálních aminokyselin. Také je lépe stravitelný lidským organismem. Vyrábí se v ekologicky čisté oblasti ve Starých horách v Bulharsku.Složení: Ovčí mléko, živé jogurtové kultury (Lactobacillus Bulgaricus a Streptococcus Thermophilus).Skladujte při teplotě od 2 do 6 °C. Určeno k přímé spotřebě. 
Nutriční hodnoty v
100 g produktu
Energetická hodnota
405 kJ / 97 kcal
Tuky
6,5 g
z toho nasycené
4,1 g
Sacharidy
4,8 g
z toho cukry
4,8 g
Bílkoviny
5,2 g
Sůl
0,12 gObsah soli je způsoben pouze přítomností přírodního sodíku.Výrobce: Mandra KarnareZemě původu: Bulharsko
Zobrazit více

Parametry

Výrobce Fermer