Instantní kaše jsou výbornou variantou nejen pro vaše snídaně. Jejich přednosti je rychlá a snadná příprava a variabilnost použití. Přidáním různých surovin z nich vytvoříte mnoho chutných pokrmů. Valašská supersíla! Hodí se, když nevíte, kam dřív skočit. Stačí lžička medu a trocha horkého mléka. Může být i sójové nebo rýžové. Dobrá snídaně vám zajistí dostatek energie a pocit sytosti. Ale právě ráno člověk často nejvíce pospíchá a nemá na přípravu jídla moc času. V takovém případě můžete sáhnout... Celý popis
Koupit za 52 Kč- Od nejoblíbenějších
- Od nejlevnějších
- Od nejdražších
Kaše kukuřično-pohanková 300 g COUNTRY LIFE
Doprava:
49 Kč
Skladem
52 Kč
Koupit za 52 Kč
Country Life Kaše kukuřično - pohanková 300 g
Doprava:
59 Kč
Skladem
48 Kč
Koupit za 48 Kč
Country Life Kaše kukuřično pohanková 300 g
Doprava:
80 Kč
Skladem
50 Kč
Koupit za 50 Kč
Kaše kukuřično-pohanková instantní 300g CL
Doprava:
36 Kč
Skladem
53 Kč
Koupit za 53 Kč
Popis
Instantní kaše jsou výbornou variantou nejen pro vaše snídaně. Jejich přednosti je rychlá a snadná příprava a variabilnost použití. Přidáním různých surovin z nich vytvoříte mnoho chutných pokrmů.
Valašská supersíla! Hodí se, když nevíte, kam dřív skočit. Stačí lžička medu a trocha horkého mléka. Může být i sójové nebo rýžové.
Dobrá snídaně vám zajistí dostatek energie a pocit sytosti. Ale právě ráno člověk často nejvíce pospíchá a nemá na přípravu jídla moc času. V takovém případě můžete sáhnout po instantní kaši, třeba zrovna kukuřično-pohankové. Fantazii se meze nekladou a do své kaše si můžete pokaždé přidat něco jiného. Vyzkoušejte i slanou variantu snídaňové kaše, kterou s oblibou snídají ve Skotsku. Z jednoho sáčku připravíte nejen kaši na snídani, ale můžete s ní vytvořit mnoho různých a chutných pokrmů.
Tipy a recepty na použití kukuřično-pohankové kaše:
- snídaně
- dezert - v poháru můžete kaši krásně nazdobit třeba se zkaramelizovaným ovocem a sladkým sirupem
- koktejl - když při vaření přidáte více tekutiny, řidší kaši pak lze rozmixovat s ořechy a ovocem a uděláte si tak výborný koktejl
- knedlíčky do polévky - nastrouhané tofu, kaši, utřený česnek a nasekané bylinky zformujte do malých knedlíčků, které stačí v polévce už jen 3 minuty povařit
- pomazánka - kaše může být základní hmotou pro výrobu domácích pomazánek
Pohanka se k nám dostala v 15. století z Ruska a stala se součástí českých jídel především na Moravě. Neobsahuje lepek jako obiloviny, je tedy ideální variantou pro celiaky. Oblíbená je zvláště ve Francii, kde se z ní dělají známé tradiční palačinky - sladké crepes a slané galettes.
Složení:
Kukuřice 80 %, pohanka loupaná lámanka 20 %. Může obsahovat stopy lepku a vajec.
Skladování:
Skladujte při teplotě do 25 °C a relativní vlhkosti vzduchu do 70 %.
Legislativní zařazení:
Mlýnský obilný výrobek - kaše instantní.
Příprava / určení:
V teplém rostlinném nápoji nebo mléce rozmíchejte kaši v poměru cca 3 lžíce kaše na 100 ml tekutiny. Míchejte, krátce povařte nebo nechte odstát.
Valašská supersíla! Hodí se, když nevíte, kam dřív skočit. Stačí lžička medu a trocha horkého mléka. Může být i sójové nebo rýžové.
Dobrá snídaně vám zajistí dostatek energie a pocit sytosti. Ale právě ráno člověk často nejvíce pospíchá a nemá na přípravu jídla moc času. V takovém případě můžete sáhnout po instantní kaši, třeba zrovna kukuřično-pohankové. Fantazii se meze nekladou a do své kaše si můžete pokaždé přidat něco jiného. Vyzkoušejte i slanou variantu snídaňové kaše, kterou s oblibou snídají ve Skotsku. Z jednoho sáčku připravíte nejen kaši na snídani, ale můžete s ní vytvořit mnoho různých a chutných pokrmů.
Tipy a recepty na použití kukuřično-pohankové kaše:
- snídaně
- dezert - v poháru můžete kaši krásně nazdobit třeba se zkaramelizovaným ovocem a sladkým sirupem
- koktejl - když při vaření přidáte více tekutiny, řidší kaši pak lze rozmixovat s ořechy a ovocem a uděláte si tak výborný koktejl
- knedlíčky do polévky - nastrouhané tofu, kaši, utřený česnek a nasekané bylinky zformujte do malých knedlíčků, které stačí v polévce už jen 3 minuty povařit
- pomazánka - kaše může být základní hmotou pro výrobu domácích pomazánek
Pohanka se k nám dostala v 15. století z Ruska a stala se součástí českých jídel především na Moravě. Neobsahuje lepek jako obiloviny, je tedy ideální variantou pro celiaky. Oblíbená je zvláště ve Francii, kde se z ní dělají známé tradiční palačinky - sladké crepes a slané galettes.
Složení:
Kukuřice 80 %, pohanka loupaná lámanka 20 %. Může obsahovat stopy lepku a vajec.
Skladování:
Skladujte při teplotě do 25 °C a relativní vlhkosti vzduchu do 70 %.
Legislativní zařazení:
Mlýnský obilný výrobek - kaše instantní.
Příprava / určení:
V teplém rostlinném nápoji nebo mléce rozmíchejte kaši v poměru cca 3 lžíce kaše na 100 ml tekutiny. Míchejte, krátce povařte nebo nechte odstát.
Parametry
Značka | Country Life |
Hmotnost | 300 g |
Bio | ano |
Hlavní surovina | kukuřice |