Přineste do své kuchyně autentickou indonéskou chuť s ABC Ketjap Manis – bohatou, sladkou hustou sójovou omáčkou, která je základem jihovýchodní asijské kuchyně. Vyrobená z extraktu ze sóji, cukru a aromatického koření, tato sirupovitá omáčka nabízí dokonalou rovnováhu sladkosti a umami. Ideální pro restování, marinády, grilované maso, nudle i rýžové pokrmy. Zajímavost Ketjap Manis je hustší a sladší než běžná sójová omáčka a je velmi oblíbená v indonéské kuchyni, kde se používá k dodání hloubky... Celý popis
Koupit za 139 Kč- Od nejoblíbenějších
- Od nejlevnějších
- Od nejdražších

ABC Sójová omáčka sladká 600 ml
Doprava:
59 Kč
Skladem
139 Kč
Koupit za 139 Kč

ABC Sladká sojová omáčka 600 ml
Doprava:
65 Kč
Skladem
135 Kč
Koupit za 135 Kč

Kecap Manis sladká Sójová omáčka 600 ml ABC
Doprava:
99 Kč
Skladem
107 Kč
Koupit za 107 Kč
Popis
Přineste do své kuchyně autentickou indonéskou chuť s ABC Ketjap Manis – bohatou, sladkou hustou sójovou omáčkou, která je základem jihovýchodní asijské kuchyně. Vyrobená z extraktu ze sóji, cukru a aromatického koření, tato sirupovitá omáčka nabízí dokonalou rovnováhu sladkosti a umami. Ideální pro restování, marinády, grilované maso, nudle i rýžové pokrmy.
Zajímavost
Ketjap Manis je hustší a sladší než běžná sójová omáčka a je velmi oblíbená v indonéské kuchyni, kde se používá k dodání hloubky a lesklého vzhledu pokrmům – od smažené rýže po grilované maso.
Jak produkt použít
Použijte jako omáčku na restování nebo glazuru na maso, tofu či zeleninu.
Zamíchejte do marinád pro sladko-slanou BBQ chuť.
Pokapejte smaženou rýži, nudle nebo vařená vejce.
Tipy na recepty
Nasi Goreng (Indonéská smažená rýže)Přidejte trochu Ketjap Manis během restování rýže s česnekem, šalotkou, zeleninou a vejcem. Navrch přidejte smaženou cibulku a plátky okurky.
Grilované kuřecí špízyMarinujte kuřecí maso v Ketjap Manis s česnekem a limetkovou šťávou, poté grilujte do karamelizace.
Otázky & odpovědi
Je Ketjap Manis bez lepku?Ne – tento produkt obsahuje pšenici a sóju.
Skladování?Uchovávejte na suchém místě. Chlazení po otevření pomáhá zachovat chuť a čerstvost.
Udržitelnost & etické informace
Produkt je balen v plastu. Dodržujte místní pravidla pro recyklaci.
Složení
Cukr (siřičitan)
Sójový extrakt (voda, sůl, sójové boby 2,1%, pšenice)
Voda
Barvivo: E150a
Sůl
Konzervant: E211
Regulátor kyselosti: E330
Zahušťovadlo: E415
Nutriční hodnoty (na 100 ml)
Energie: 1352 kJ / 322 kcal
Tuky:
Zajímavost
Ketjap Manis je hustší a sladší než běžná sójová omáčka a je velmi oblíbená v indonéské kuchyni, kde se používá k dodání hloubky a lesklého vzhledu pokrmům – od smažené rýže po grilované maso.
Jak produkt použít
Použijte jako omáčku na restování nebo glazuru na maso, tofu či zeleninu.
Zamíchejte do marinád pro sladko-slanou BBQ chuť.
Pokapejte smaženou rýži, nudle nebo vařená vejce.
Tipy na recepty
Nasi Goreng (Indonéská smažená rýže)Přidejte trochu Ketjap Manis během restování rýže s česnekem, šalotkou, zeleninou a vejcem. Navrch přidejte smaženou cibulku a plátky okurky.
Grilované kuřecí špízyMarinujte kuřecí maso v Ketjap Manis s česnekem a limetkovou šťávou, poté grilujte do karamelizace.
Otázky & odpovědi
Je Ketjap Manis bez lepku?Ne – tento produkt obsahuje pšenici a sóju.
Skladování?Uchovávejte na suchém místě. Chlazení po otevření pomáhá zachovat chuť a čerstvost.
Udržitelnost & etické informace
Produkt je balen v plastu. Dodržujte místní pravidla pro recyklaci.
Složení
Cukr (siřičitan)
Sójový extrakt (voda, sůl, sójové boby 2,1%, pšenice)
Voda
Barvivo: E150a
Sůl
Konzervant: E211
Regulátor kyselosti: E330
Zahušťovadlo: E415
Nutriční hodnoty (na 100 ml)
Energie: 1352 kJ / 322 kcal
Tuky:
Parametry
Výrobce | ABC |
Hmotnost | 408 g |
Objem | 600 ml |