Hlavní výhody: exkluzivní japonský nůž šéfkuchaře od německé společnosti Güde všestranný kuchyňský nůž, vhodný na řezání, sekání i drcení nejrůznějších druhů potravin ručně ukováno z více než 300 vrstev oceli - jedné extrémně tvrdé, vysoce legované a druhé houževnaté, měkčí a flexibilní niklové nůž nemá žádné tvrdé jádro, běžné u jiných damaškových nožů, jedná se o tzv. divoký damašek proces kování trvá 2 dny, kdy výsledkem je čepel nejvyšší kvality a unikátního vzoru po ukování následuje dokončení... Celý popis
Koupit za 42 938 Kč- Od nejoblíbenějších
- Od nejlevnějších
- Od nejdražších
Popis
Hlavní výhody:
exkluzivní japonský nůž šéfkuchaře od německé společnosti Güde
všestranný kuchyňský nůž, vhodný na řezání, sekání i drcení nejrůznějších druhů potravin
ručně ukováno z více než 300 vrstev oceli - jedné extrémně tvrdé, vysoce legované a druhé houževnaté, měkčí a flexibilní niklové
nůž nemá žádné tvrdé jádro, běžné u jiných damaškových nožů, jedná se o tzv. divoký damašek
proces kování trvá 2 dny, kdy výsledkem je čepel nejvyšší kvality a unikátního vzoru
po ukování následuje dokončení ve více než 50 ručních operacích
na rukojeť byl použit až 1500 let starý zkamenělý pouštní habr, jehož nádherná kresba dokonale podtrhuje unikátnost tohoto nože
rukojeť je ergonomicky tvarovaná a je zakončena typickým výrazným zakončením Güde pro příjemnou a bezpečnou práci za všech okolností
ruční výroba zajišťuje bezkonkurenční kvalitu a přesnost zpracování
perfektní vyvážení pro dlouhotrvající práci bez únavy ruky
každý nůž je unikátní jak vzorem čepele tak vzorem rukojeti
součást jedné z nejpůsobivějších sérií kuchyňských nožů Güde - DAMASCUS
baleno v dárkové krabičce, jejíž součástí je i lněný hadřík na čištění nože
Dodatečné informace:
délka čepele: 16 cm
délka rukojeti: 12 cm
materiál čepele: damašková ocel
materiál rukojeti: zkamenělý pouštní habr
nevhodné do myčky na nádobí, čistěte po každém použití teplou vodou a osušte lněným hadříkem
nepoužívejte kyselé nebo abrazivní čisticí prostředky
neskladujte volně v zásuvce
nepoužívejte řeznou plochu z kamene nebo keramiky, mohly by otupit nebo poškodit ostří
exkluzivní japonský nůž šéfkuchaře od německé společnosti Güde
všestranný kuchyňský nůž, vhodný na řezání, sekání i drcení nejrůznějších druhů potravin
ručně ukováno z více než 300 vrstev oceli - jedné extrémně tvrdé, vysoce legované a druhé houževnaté, měkčí a flexibilní niklové
nůž nemá žádné tvrdé jádro, běžné u jiných damaškových nožů, jedná se o tzv. divoký damašek
proces kování trvá 2 dny, kdy výsledkem je čepel nejvyšší kvality a unikátního vzoru
po ukování následuje dokončení ve více než 50 ručních operacích
na rukojeť byl použit až 1500 let starý zkamenělý pouštní habr, jehož nádherná kresba dokonale podtrhuje unikátnost tohoto nože
rukojeť je ergonomicky tvarovaná a je zakončena typickým výrazným zakončením Güde pro příjemnou a bezpečnou práci za všech okolností
ruční výroba zajišťuje bezkonkurenční kvalitu a přesnost zpracování
perfektní vyvážení pro dlouhotrvající práci bez únavy ruky
každý nůž je unikátní jak vzorem čepele tak vzorem rukojeti
součást jedné z nejpůsobivějších sérií kuchyňských nožů Güde - DAMASCUS
baleno v dárkové krabičce, jejíž součástí je i lněný hadřík na čištění nože
Dodatečné informace:
délka čepele: 16 cm
délka rukojeti: 12 cm
materiál čepele: damašková ocel
materiál rukojeti: zkamenělý pouštní habr
nevhodné do myčky na nádobí, čistěte po každém použití teplou vodou a osušte lněným hadříkem
nepoužívejte kyselé nebo abrazivní čisticí prostředky
neskladujte volně v zásuvce
nepoužívejte řeznou plochu z kamene nebo keramiky, mohly by otupit nebo poškodit ostří
Parametry
Výrobce | Gude solingen |
Barva | Hnědá |
Délka ostří | 16 cm |