Zlatá klasika – to jsou recepty na jídla, která se v naší zemi těší té největší oblibě a považujeme je za nedílnou součást české kuchyně. Jde stále z většiny o to nejlepší z české klasiky, ale také jsem zahrnul klasické recepty, které jsme s radostí adoptovali po cestách do Řecka, Chorvatska, Itálie, Asie nebo Ameriky a pojali je za vlastní. Najdete v ní třeba recepty na všemi milovanou pečenou kachnu, vepřové vrabce, řízky, segedín, sekanou, svíčkovou, hovězí líčka, buchtičky s vanilkovým krémem,... Celý popis
Koupit za 241 Kč- Od nejoblíbenějších
- Od nejlevnějších
- Od nejdražších
88 %
Zlatá klasika / Recepty prověřené časem
Doprava:
53 Kč
241 Kč
Koupit za 241 Kč
94 %
Zlatá klasika / Recepty prověřené časem
Doprava:
33 Kč
Skladem
265 Kč
Koupit za 265 Kč
98 %
Zlatá klasika - Zdeněk Pohlreich
Doprava:
39 Kč
268 Kč
Koupit za 268 Kč
97 %
Zlatá klasika / Recepty prověřené časem - Zdeněk Pohlreich
Doprava:
30 Kč
Skladem
255 Kč
Koupit za 255 Kč
100 %
Zlatá klasika - Recepty prověřené časem - Zdeněk Pohlreich
Doprava:
59 Kč
Skladem
445 Kč
Koupit za 445 Kč
Popis
Zlatá klasika – to jsou recepty na jídla, která se v naší zemi těší té největší oblibě a považujeme je za nedílnou součást české kuchyně. Jde stále z většiny o to nejlepší z české klasiky, ale také jsem zahrnul klasické recepty, které jsme s radostí adoptovali po cestách do Řecka, Chorvatska, Itálie, Asie nebo Ameriky a pojali je za vlastní. Najdete v ní třeba recepty na všemi milovanou pečenou kachnu, vepřové vrabce, řízky, segedín, sekanou, svíčkovou, hovězí líčka, buchtičky s vanilkovým krémem, šišky s mákem, ale i burger, špagety aglio olio, špagety carbonara, Kung pao, kuře Tikka, čevabčiči, lososa s remuládou, srbské rizoto, italské rizoto, fish & chips, carpaccio, řecký salát, caesar salát, tzatziki, caprese… a všechno, na co máte právě teď zrovna chuť.
Vždycky jsem říkal, že je mi bližší být pěšákem klasiky než inovátorem a za každou cenu tvůrcem něčeho, co už je dávno objevené. Je tomu tak dodnes a za ty roky v gastronomii moc dobře vím, která jídla z restauračních lístků mizí jako první.
Když kniha vznikala, měli jsme na paměti hlavně to, aby byla jednoduchá pro orientaci i ve stylu prezentace. Je jednoznačně zaměřená na domácí vaření a tradiční postupy, kde je nejdůležitější, jak to chutná. Je realistická a proveditelná.
Vždycky jsem říkal, že je mi bližší být pěšákem klasiky než inovátorem a za každou cenu tvůrcem něčeho, co už je dávno objevené. Je tomu tak dodnes a za ty roky v gastronomii moc dobře vím, která jídla z restauračních lístků mizí jako první.
Když kniha vznikala, měli jsme na paměti hlavně to, aby byla jednoduchá pro orientaci i ve stylu prezentace. Je jednoznačně zaměřená na domácí vaření a tradiční postupy, kde je nejdůležitější, jak to chutná. Je realistická a proveditelná.
Parametry
| Žánr | kuchařky |
| Rok vydání | 2023 |
| Nakladatelství | Sevruga |
| Autor | Zdeněk Pohlreich |
| Počet stran | 184 |
| Výrobce | Sevruga |
| Originální název | Zlatá klasika |
| Vazba | Pevná bez přebalu lesklá |
| Jazyk | české |
| Váha | 1034 gramů |
| ISBN | 978-80-88440-05-5 |
| Vydavatel | Sevruga |