Krev sušená suchá krev - hemoglobin vepřové krvinky červené Vepřová sušená krev se obecně používá v potravinářském, gastronomickém a uzenářském průmyslu. Najde použití i v rybaření jako návnada pro ryby. Mnoho lidí na jejím základě připravuje krmivo pro kočky a psy. Vepřová sušená krev je velmi kvalitní produkt používaný k přípravě masných výrobků, jako jsou kašičky, salcesony nebo slezský krupniok nebo jiné výrobky, kde se používá vepřová krev. Vepřová sušená krev se obecně používá v potravinářském,... Celý popis

Koupit za 138 Kč
  • Od nejoblíbenějších
  • Od nejlevnějších
  • Od nejdražších

Popis

Krev sušená suchá krev - hemoglobin vepřové krvinky červené

Vepřová sušená krev se obecně používá v potravinářském, gastronomickém a uzenářském průmyslu. Najde použití i v rybaření jako návnada pro ryby. Mnoho lidí na jejím základě připravuje krmivo pro kočky a psy.

Vepřová sušená krev je velmi kvalitní produkt používaný k přípravě masných výrobků, jako jsou kašičky, salcesony nebo slezský krupniok nebo jiné výrobky, kde se používá vepřová krev.

Vepřová sušená krev se obecně používá v potravinářském, gastronomickém a uzenářském průmyslu. Najde použití i v rybaření jako návnada pro ryby. Mnoho lidí na jejím základě připravuje krmivo pro kočky a psy.

Sušenou krev dávkujeme v množství asi 2,5 kg na 100 kg nádivky.

(1kg na cca 5-6 L vody)

Sušená krev je přírodní vepřová krev, podrobená vhodnému a jedinečnému technologickému procesu vedoucímu k maximálnímu zbavení její vlhkosti. Tento proces jí také zajišťuje instantní formu. Instantní forma velmi usnadňuje a urychluje přípravu masérského výrobku. Lze ji rozpustit ve vodě (v malém množství) nebo přímo přidat do nádivky. Výhodou sušené krve v instantní formě je velmi dobré její skladování. Po spotřebování požadovaného krevního vzorce zbývající produkt, dobře uzavřený, stačí odložit na chladné a suché místo.
Zobrazit více