GRIZLY Pistácie pražené solené Jumbo 1000 g Jemně solené pistácie si zamilujete na první ochutnání. Nabízíme vám odrůdu jménem Kalleh Ghouchi, která je známá také pod názvem Jumbo. Pochází z USA a jejím typickým znakem jsou větší jádra oblého tvaru. Obecně jsou pistácie bohatým zdrojem vlákniny, proteinů a sacharidů. Pro svůj nízký obsah kalorií v kombinaci s naopak vysokým obsahem bílkovin je lze zařadit do redukčních diet. Mimo to získáte v pistáciích zásobárnu vápníku, hoříčku, draslíku, fosforu... Celý popis
Koupit za 329 Kč- Od nejoblíbenějších
- Od nejlevnějších
- Od nejdražších

GRIZLY Pistácie pražené solené Jumbo 1000 g
Doprava:
zdarma
Skladem
329 Kč
Koupit za 329 Kč

GRIZLY Pistácie pražené solené Jumbo 1000 g
Doprava:
59 Kč
Skladem
535 Kč
Koupit za 535 Kč

Grizly Pistácie pražené solené Jumbo - 1000 g
Doprava:
59 Kč
Skladem
489 Kč
Koupit za 489 Kč

GRIZLY Pistácie pražené solené Jumbo 1000 g
Doprava:
60 Kč
Skladem
469 Kč
Koupit za 469 Kč

GRIZLY Pistácie pražené solené Jumbo 1 kg
Doprava:
59 Kč
Skladem
459 Kč
Koupit za 459 Kč
Popis
GRIZLY Pistácie pražené solené Jumbo 1000 g
Jemně solené pistácie si zamilujete na první ochutnání. Nabízíme vám odrůdu jménem Kalleh Ghouchi, která je známá také pod názvem Jumbo. Pochází z USA a jejím typickým znakem jsou větší jádra oblého tvaru. Obecně jsou pistácie bohatým zdrojem vlákniny, proteinů a sacharidů. Pro svůj nízký obsah kalorií v kombinaci s naopak vysokým obsahem bílkovin je lze zařadit do redukčních diet. Mimo to získáte v pistáciích zásobárnu vápníku, hoříčku, draslíku, fosforu nebo železa. Doporučujeme je kombinovat s ovocem a zeleninou.
Loupání pistácií bývá někdy zábavná a odpočinková činnost, pokud se ovšem neřadíte mezi její fanoušky, máme pro vás řešení jménem loupané pistácie. Do těch se můžete pustit rovnou, aniž byste se trápili se skořápkou. A protože pistácie jsou oříšky mnoha podob, najdete u nás také pistácie natural, jemný 100% pistáciový krém nebo pistáciovou mouku.
Proč chtít GRIZLY pražené solené pistácie?
✅ jemná slaná chuť
✅ mají větší jádra oblého tvaru
✅ bohatá zásobárna bílkovin, vlákniny a sacharidů
✅ skvělé v kombinaci s ovocem a zeleninou
✅ lze je zařadit do redukční diety
Jak je využít?
Fantazii se meze nekladou! Nejlepší jsou pistácie samozřejmě jen tak na chuť, případně jako výživná svačina. Vyloupané a nasekané pistácie však najdou široké využití v teplé i studené kuchyni. Posypejte jimi třeba ovocný salát, italské rizoto nebo těstoviny. Jestli máte chuť spíš na sladké, určitě vyzkoušejte rychlou svačinu v podobě sušených meruněk s mascarpone a pistáciemi. Jednoduchý recept najdete zde.
GRIZLY TIP ⬇️
Zajímá vás, jaké živiny vám pistácie a další oříšky dodají? V tom případě si přečtěte náš článek, ve kterém najdete také přehlednou tabulku zdrojů mastných kyselin.
Administrativní zařazení: suché skořápkové plody
Složení: pistácie pražené neloupané 97,5 %, sůl 2,5 %
Specifika: No. 1, 21/25, Jumbo (Kalleh Ghouchi)
Alergeny: Obsahuje skořápkové plody (pistácie). Může obsahovat stopy arašídů, jiných skořápkových plodů, oxidu siřičitého nebo sezamu.
Země původu: USA
Skladování: Skladujte na tmavém, chladném a suchém místě.
Balení: Znovuuzavíratelný PP obal nebo vakuováno v PP obalu (během přepravy může dojít k rozvakuování, které neovlivní kvalitu).
Překvapí vás intenzivní, jemně slanou chutí, křupavostí a přirozeně otevřenou skořápkou.
Výživové údaje na 100 g
Energetická hodnota:
2450 kJ / 572 kcal
Tuky:
45,8 g
z toho nasycené mastné kyseliny:
5,6 g
Sacharidy:
28,3 g
z toho cukry:
7,7 g
Vláknina:
10,3 g
Bílkoviny:
21,1 g
Sůl:
2,5 g
Jemně solené pistácie si zamilujete na první ochutnání. Nabízíme vám odrůdu jménem Kalleh Ghouchi, která je známá také pod názvem Jumbo. Pochází z USA a jejím typickým znakem jsou větší jádra oblého tvaru. Obecně jsou pistácie bohatým zdrojem vlákniny, proteinů a sacharidů. Pro svůj nízký obsah kalorií v kombinaci s naopak vysokým obsahem bílkovin je lze zařadit do redukčních diet. Mimo to získáte v pistáciích zásobárnu vápníku, hoříčku, draslíku, fosforu nebo železa. Doporučujeme je kombinovat s ovocem a zeleninou.
Loupání pistácií bývá někdy zábavná a odpočinková činnost, pokud se ovšem neřadíte mezi její fanoušky, máme pro vás řešení jménem loupané pistácie. Do těch se můžete pustit rovnou, aniž byste se trápili se skořápkou. A protože pistácie jsou oříšky mnoha podob, najdete u nás také pistácie natural, jemný 100% pistáciový krém nebo pistáciovou mouku.
Proč chtít GRIZLY pražené solené pistácie?
✅ jemná slaná chuť
✅ mají větší jádra oblého tvaru
✅ bohatá zásobárna bílkovin, vlákniny a sacharidů
✅ skvělé v kombinaci s ovocem a zeleninou
✅ lze je zařadit do redukční diety
Jak je využít?
Fantazii se meze nekladou! Nejlepší jsou pistácie samozřejmě jen tak na chuť, případně jako výživná svačina. Vyloupané a nasekané pistácie však najdou široké využití v teplé i studené kuchyni. Posypejte jimi třeba ovocný salát, italské rizoto nebo těstoviny. Jestli máte chuť spíš na sladké, určitě vyzkoušejte rychlou svačinu v podobě sušených meruněk s mascarpone a pistáciemi. Jednoduchý recept najdete zde.
GRIZLY TIP ⬇️
Zajímá vás, jaké živiny vám pistácie a další oříšky dodají? V tom případě si přečtěte náš článek, ve kterém najdete také přehlednou tabulku zdrojů mastných kyselin.
Administrativní zařazení: suché skořápkové plody
Složení: pistácie pražené neloupané 97,5 %, sůl 2,5 %
Specifika: No. 1, 21/25, Jumbo (Kalleh Ghouchi)
Alergeny: Obsahuje skořápkové plody (pistácie). Může obsahovat stopy arašídů, jiných skořápkových plodů, oxidu siřičitého nebo sezamu.
Země původu: USA
Skladování: Skladujte na tmavém, chladném a suchém místě.
Balení: Znovuuzavíratelný PP obal nebo vakuováno v PP obalu (během přepravy může dojít k rozvakuování, které neovlivní kvalitu).
Překvapí vás intenzivní, jemně slanou chutí, křupavostí a přirozeně otevřenou skořápkou.
Výživové údaje na 100 g
Energetická hodnota:
2450 kJ / 572 kcal
Tuky:
45,8 g
z toho nasycené mastné kyseliny:
5,6 g
Sacharidy:
28,3 g
z toho cukry:
7,7 g
Vláknina:
10,3 g
Bílkoviny:
21,1 g
Sůl:
2,5 g
Parametry
Výrobce | Grizly |
Druh | pistácie |
Hmotnost | 1000 g |
Loupané | ne |
Forma | celé |
Úprava | pražené |
Ochucení | solené |