Katův šleh - 1 porce Pokrm je ideální pro milovníky ostrých jídel, kteří v omáčce ocení chuť sterilovaných okurek, kapie a feferonek. Základem jsou šťavnaté kousky vepřové kýty. Jako přílohu doporučujeme rýži. Z jednoho balení připravíte 1 porci. Trvanlivost až 10 let. Základem dobrého jídla je čerstvé kvalitní maso, a proto se například u hovězího masa používá pouze maso z mladých býků, u kterého je vždy doklad o jeho původu. Maso pochází od českých dodavatelů. Každý den ráno vozí dodavatelé čerstvé... Celý popis
Koupit za 99 Kč- Od nejoblíbenějších
- Od nejlevnějších
- Od nejdražších
EXPRES MENU Katův šleh 300 g 1 PORCE
Doprava:
49 Kč
Skladem
99 Kč
Koupit za 99 Kč
EXPRES MENU Katův šleh 300 g
Doprava:
99 Kč
Skladem
99 Kč
Koupit za 99 Kč
Expres menu Katův šleh 300g
Doprava:
59 Kč
Skladem
99 Kč
Koupit za 99 Kč
Expres Menu Katův šleh 300g
Doprava:
99 Kč
Skladem
99 Kč
Koupit za 99 Kč
EXPRES MENU Katův šleh 300 g
Doprava:
59 Kč
Skladem
109 Kč
Koupit za 109 Kč
Popis
Katův šleh - 1 porce
Pokrm je ideální pro milovníky ostrých jídel, kteří v omáčce ocení chuť sterilovaných okurek, kapie a feferonek. Základem jsou šťavnaté kousky vepřové kýty. Jako přílohu doporučujeme rýži. Z jednoho balení připravíte 1 porci. Trvanlivost až 10 let.
Základem dobrého jídla je čerstvé kvalitní maso, a proto se například u hovězího masa používá pouze maso z mladých býků, u kterého je vždy doklad o jeho původu. Maso pochází od českých dodavatelů.
Každý den ráno vozí dodavatelé čerstvé suroviny, které se okamžitě zpracují k další tepelné úpravě. Maso se připravuje v konvektomatech v páře, omáčky se připravují zvlášť tak, že jako základ se orestuje cibule na oleji v pánvi, pak se základ přendá do parního kotle, přidají se další suroviny podle receptury a zaleje se taženým masovým vývarem. Pravidelně se provádí výstupní kontrola všech výrobků uvařených předcházející den.
Zásadou při přípravě pokrmů je použití kvalitních surovin bez konzervantů, přídatných látek a stabilizátorů. Proto se v Expres menu používá např. kysané zelí přímo od výrobce, sterilované okurky bez umělých sladidel a uzeniny bez rychlosolí a lepku.
K výrobě Expres menu se používají pouze přirozeně bezlepkové suroviny, což je důsledně vyžadováno od dodavatelů. Výrobky se pravidelně testují ve speciální laboratoři.
Příprava Expres Menu
Složení
Vepřová kýta (33 %), hovězí vývar (voda, hovězí maso a kosti), rajčatový protlak (voda, rajčatový protlak, sůl), kapie sterilovaná (červená paprika, voda, ocet, cukr, sůl, koření), okurky sterilované (okurky, voda, ocet kvasný, sůl, kořenící výtažek, hořčičné semínko), cibule, rýžová mouka, kukuřičná mouka, feferonky sterilované (feferonky, voda, ocet kvasný, sůl), řepkový olej, sůl kamenná, pepř.
Výživové údaje na 100 g
Energie
332 kJ / 79 kcal
Tuky
2,7 g
z toho nasycené mastné kyseliny
0,7 g
Sacharidy
7,0 g
z toho cukry
2,7 g
Bílkoviny
7,7 g
Vláknina
0,7 g
Sůl
0,67 g
Skladování
Skladujte v suchu při pokojové teplotě. Trvanlivost až 10 let.
Země původu
Česká republika
Pokrm je ideální pro milovníky ostrých jídel, kteří v omáčce ocení chuť sterilovaných okurek, kapie a feferonek. Základem jsou šťavnaté kousky vepřové kýty. Jako přílohu doporučujeme rýži. Z jednoho balení připravíte 1 porci. Trvanlivost až 10 let.
Základem dobrého jídla je čerstvé kvalitní maso, a proto se například u hovězího masa používá pouze maso z mladých býků, u kterého je vždy doklad o jeho původu. Maso pochází od českých dodavatelů.
Každý den ráno vozí dodavatelé čerstvé suroviny, které se okamžitě zpracují k další tepelné úpravě. Maso se připravuje v konvektomatech v páře, omáčky se připravují zvlášť tak, že jako základ se orestuje cibule na oleji v pánvi, pak se základ přendá do parního kotle, přidají se další suroviny podle receptury a zaleje se taženým masovým vývarem. Pravidelně se provádí výstupní kontrola všech výrobků uvařených předcházející den.
Zásadou při přípravě pokrmů je použití kvalitních surovin bez konzervantů, přídatných látek a stabilizátorů. Proto se v Expres menu používá např. kysané zelí přímo od výrobce, sterilované okurky bez umělých sladidel a uzeniny bez rychlosolí a lepku.
K výrobě Expres menu se používají pouze přirozeně bezlepkové suroviny, což je důsledně vyžadováno od dodavatelů. Výrobky se pravidelně testují ve speciální laboratoři.
Příprava Expres Menu
Složení
Vepřová kýta (33 %), hovězí vývar (voda, hovězí maso a kosti), rajčatový protlak (voda, rajčatový protlak, sůl), kapie sterilovaná (červená paprika, voda, ocet, cukr, sůl, koření), okurky sterilované (okurky, voda, ocet kvasný, sůl, kořenící výtažek, hořčičné semínko), cibule, rýžová mouka, kukuřičná mouka, feferonky sterilované (feferonky, voda, ocet kvasný, sůl), řepkový olej, sůl kamenná, pepř.
Výživové údaje na 100 g
Energie
332 kJ / 79 kcal
Tuky
2,7 g
z toho nasycené mastné kyseliny
0,7 g
Sacharidy
7,0 g
z toho cukry
2,7 g
Bílkoviny
7,7 g
Vláknina
0,7 g
Sůl
0,67 g
Skladování
Skladujte v suchu při pokojové teplotě. Trvanlivost až 10 let.
Země původu
Česká republika
Parametry
Výrobce | EXPRES MENU |
Značka | EXPRES MENU |
Hmotnost | 300 g |
Druh masa | vepřové |
Bezlepková | ano |
Typ jídla | hlavní jídla |
Na cesty | ano |
Do mikrovlnky | ano |