Omáčka Miso BIO Vilgain230 gMiso je tradiční japonská omáčka s typicky slanou kořeněnou chutí. Vyrábí se fermentací ječmene společně se solí a ušlechtilou plísní Aspergillus oryzae. Dodá chuť jakémukoliv jídluMiso je tradiční japonská pasta s bohatou chutí a výraznou vůní. Vyrábí se fermentací ječmene nebo jiných zrn společně se solí a ušlechtilou plísní Aspergillus oryzae, neboli koji. Miso je využívána jako základní ingredience v japonské kuchyni a dodává pokrmům slanou chuť s lehce kořeněným... Celý popis
Koupit za 591 Kč- Od nejoblíbenějších
- Od nejlevnějších
- Od nejdražších

Vilgain Miso BIO – 3× 230 g
Doprava:
59 Kč
591 Kč
Koupit za 591 Kč

Vilgain Miso BIO 230 g
Doprava:
49 Kč
Skladem
259 Kč
Koupit za 259 Kč
Popis
Omáčka Miso BIO Vilgain230 gMiso je tradiční japonská omáčka s typicky slanou kořeněnou chutí. Vyrábí se fermentací ječmene společně se solí a ušlechtilou plísní Aspergillus oryzae. Dodá chuť jakémukoliv jídluMiso je tradiční japonská pasta s bohatou chutí a výraznou vůní. Vyrábí se fermentací ječmene nebo jiných zrn společně se solí a ušlechtilou plísní Aspergillus oryzae, neboli koji. Miso je využívána jako základní ingredience v japonské kuchyni a dodává pokrmům slanou chuť s lehce kořeněným nádechem. Pastu lze využít k přípravě polévek, omáček, marinád a dalších pokrmů. Dochucuje typická jídla asijské kuchyně např. sushi, asijské burrito, jarní rolky, bibimbap nebo onigirazu. Vilgain Miso se vyrábí v Česku podle tradiční japonské receptury. Při výrobě omáčky se oloupaný ječmen spaří a naočkuje plísní koji. Tím se vyvoří směs, kterou smícháme s vařenou cizrnou a solí a necháme fermentovat 10 týdnů. Vilgain Miso pasta je v BIO kvalitě, zcela bez konzervantů a GMO....
Parametry
Výrobce | Vilgain |