Feuerzangenbowle - Punč z červeného vína a hořícího rumu, kterým se polévá velká homole cukru, umístěná ve středu obří nádoby. Cukr zapalte, aby se všichni mohli podivovat nad ohnivou atmosférou plamenů. Udržujte teplé na stolním hořáku. Ať už je to punč, brandy či svařák,  hořící homole přinášejí během dlouhých zimních večerů ten pravý požitek ohnivé show. Složení: 100% jemný rafinovaný cukr. Recept na Feuerzangenbowle: Ingredience: 1 balení Pott Feuerzangenbowle (Pott Rum 54%), 2 láhve červeného... Celý popis

Koupit za 119 Kč
  • Od nejoblíbenějších
  • Od nejlevnějších
  • Od nejdražších

Popis

Feuerzangenbowle - Punč z červeného vína a hořícího rumu, kterým se polévá velká homole cukru, umístěná ve středu obří nádoby.

Cukr zapalte, aby se všichni mohli podivovat nad ohnivou atmosférou plamenů. Udržujte teplé na stolním hořáku. Ať už je to punč, brandy či svařák,  hořící homole přinášejí během dlouhých zimních večerů ten pravý požitek ohnivé show.
Složení: 100% jemný rafinovaný cukr.

Recept na Feuerzangenbowle: Ingredience:
1 balení Pott Feuerzangenbowle (Pott Rum 54%), 2 láhve červeného vína, 2 - 3 pomeranče, 1 citrón,  2 hřebíčky, celou skořici
Postup přípravy receptu Feuerzangenbowle:
Červené víno nalijeme do velké mísy, přidáme šťávu ze 3 pomerančů, 1 citrónu a oba hřebíčky, skořici. Vše zahřejeme, až začne unikat pára.  Přes mísu položíme mřížku (kleště), na ně dáme homoli cukru a pomalu ji poléváme rumem ž se rozpustí, spojíme ji s vínem.

Pravý anglický punč: Ingredience
750 ml tmavého rumu
750 ml suchého červeného vína
3 šálky silného čaje (ne zeleného)
400 g cukru
šťáva z jednoho velkého pomeranče
šťáva z jednoho citronu

Příprava: Hotový čaj se smícháme s vínem a se šťávami z ovoce. Nevaří me, jen necháme zahřát, nalejeme do mísy, přidáme část cukru. Zbytek zůstane v naběračce, ke kterému přilijeme tmavý rum a necháme vsáknout. Potécukr zapálíme a ještě hořící směs nalijeme do punče a zamícháme.
Zobrazit více

Parametry

Výrobce Bosfood