vločky ovesné BIO Vločky jsou často základem jídelníčků u vzpěračů, kulturistů i dalších sportovců. A je to proto, že je to lehce stravitelná potravina, která obsahuje spoustu vlákniny, co vás na dlouho zasytí. Ve vločkách najdete i větší množství bílkovin, nenasycené mastné kyseliny, vitamíny i minerály. Vločky mají spíše neutrální chuť s jemným oříškovým nádechem. Vločky se dají jíst syrové, ale doporučuje se je před konzumací tepelně zpracovat. použití bio ovesných vloček Ovesné vločky se vám... Celý popis
Koupit za 129 Kč- Od nejoblíbenějších
- Od nejlevnějších
- Od nejdražších
Popis
vločky ovesné BIO
Vločky jsou často základem jídelníčků u vzpěračů, kulturistů i dalších sportovců. A je to proto, že je to lehce stravitelná potravina, která obsahuje spoustu vlákniny, co vás na dlouho zasytí.
Ve vločkách najdete i větší množství bílkovin, nenasycené mastné kyseliny, vitamíny i minerály. Vločky mají spíše neutrální chuť s jemným oříškovým nádechem. Vločky se dají jíst syrové, ale doporučuje se je před konzumací tepelně zpracovat.
použití bio ovesných vloček
Ovesné vločky se vám v kuchyni neztratí. Jsou vhodné na přípravu sladkých i slaných pokrmů. Na snídani z nich můžete udělat kaši, smíchat je s jogurtem nebo si připravit domácí müsli. Na svačinku si dejte ovocné smoothie a obohaťte ho o vlákninu pomocí vloček. Upečte si ovesné sušenky, muffiny i nepečené cukroví.
Příprava
Přelijte vroucí vodou a nechte odstát cca 1 minutu. Cca 1 porce: 50 g vloček na 150 ml tekutiny.
Složení
OVESNÉ vločky celé*
*produkt kontrolovaného ekologického zemědělství.
Výživové údaje na 100 g
Energie
1557 kJ / 370 kcal
Tuky
8,4 g
z toho nasycené mastné kyseliny
1,3 g
Sacharidy
56,1 g
z toho cukry
1,0 g
Bílkoviny
12,1 g
Sůl
< 0,01 g
Skladování
Při teplotě do 22 °C a relativní vlhkosti do 65 %. Nevystavujte přímým slunečním paprskům.
Tip: pokud ovesné vločky zkombinujete například s ořechy nebo tvarohem, docílíte tím snížením glykemického indexu pokrmu, což je pro zejména pro diabetiky dobrou zprávou.
Země původu
EU / Ukrajina (mimo EU)
Vločky jsou často základem jídelníčků u vzpěračů, kulturistů i dalších sportovců. A je to proto, že je to lehce stravitelná potravina, která obsahuje spoustu vlákniny, co vás na dlouho zasytí.
Ve vločkách najdete i větší množství bílkovin, nenasycené mastné kyseliny, vitamíny i minerály. Vločky mají spíše neutrální chuť s jemným oříškovým nádechem. Vločky se dají jíst syrové, ale doporučuje se je před konzumací tepelně zpracovat.
použití bio ovesných vloček
Ovesné vločky se vám v kuchyni neztratí. Jsou vhodné na přípravu sladkých i slaných pokrmů. Na snídani z nich můžete udělat kaši, smíchat je s jogurtem nebo si připravit domácí müsli. Na svačinku si dejte ovocné smoothie a obohaťte ho o vlákninu pomocí vloček. Upečte si ovesné sušenky, muffiny i nepečené cukroví.
Příprava
Přelijte vroucí vodou a nechte odstát cca 1 minutu. Cca 1 porce: 50 g vloček na 150 ml tekutiny.
Složení
OVESNÉ vločky celé*
*produkt kontrolovaného ekologického zemědělství.
Výživové údaje na 100 g
Energie
1557 kJ / 370 kcal
Tuky
8,4 g
z toho nasycené mastné kyseliny
1,3 g
Sacharidy
56,1 g
z toho cukry
1,0 g
Bílkoviny
12,1 g
Sůl
< 0,01 g
Skladování
Při teplotě do 22 °C a relativní vlhkosti do 65 %. Nevystavujte přímým slunečním paprskům.
Tip: pokud ovesné vločky zkombinujete například s ořechy nebo tvarohem, docílíte tím snížením glykemického indexu pokrmu, což je pro zejména pro diabetiky dobrou zprávou.
Země původu
EU / Ukrajina (mimo EU)