Miso pasta Hikari červená 400 g
Miso je pasta z fermentovaných sójových bobů a představuje pátou chuť tzv. umami. V japonské kuchyni se používá jako ochucovadlo. V závislosti na použitých surovinách a délce fermentace se barva misa pohybuje od smetanově bílé přes žlutou a červenou až po tmavě hnědou. Liší se také chuť od nasládlé až po výrazně pikantní umami. Miso je nízkokalorické a dobře stravitelné.S touto pastou můžete připravovat různá jídla, např. lahodnou miso polévku s mořskými řasami a tofu, pastu použijte k marinování... Celý popis
Popis
Miso je pasta z fermentovaných sójových bobů a představuje pátou chuť tzv. umami. V japonské kuchyni se používá jako ochucovadlo. V závislosti na použitých surovinách a délce fermentace se barva misa pohybuje od smetanově bílé přes žlutou a červenou až po tmavě hnědou. Liší se také chuť od nasládlé až po výrazně pikantní umami. Miso je nízkokalorické a dobře stravitelné.S touto pastou můžete připravovat různá jídla, např. lahodnou miso polévku s mořskými řasami a tofu, pastu použijte k marinování masa před grilováním, do dresinků a omáček.Červená miso pasta je více aromatičtější a méně sladká než bílá varianta.
Návod k použití: miso pastu rozmíchejte v menším množství vlažné vody.
Složení: voda, sójové boby 30 %, rýže, sůl, alkohol
Výživové údaje na 100 g výrobku
Energie
842 kJ/ 201 kcal
Tuky
5,8 g
z toho nasycené mastné kyseliny
0,9 g
Sacharidy
25 g
z toho cukry
11 g
Vláknina
4,1 g
Bílkoviny
10 g
Sůl
11,3 g
Hmotnost: 400 g
Země původu: Japonsko
Návod k použití: miso pastu rozmíchejte v menším množství vlažné vody.
Složení: voda, sójové boby 30 %, rýže, sůl, alkohol
Výživové údaje na 100 g výrobku
Energie
842 kJ/ 201 kcal
Tuky
5,8 g
z toho nasycené mastné kyseliny
0,9 g
Sacharidy
25 g
z toho cukry
11 g
Vláknina
4,1 g
Bílkoviny
10 g
Sůl
11,3 g
Hmotnost: 400 g
Země původu: Japonsko
Parametry
| Výrobce | Hikari |