Jak konzumovat BIO hrášek Oblíbené jsou ale jen tak samotné. Klíčky se ale hodí také pro přípravu pomazánek, nebo jen tak na chleba s pomazánkou. Možné je i další tepelné zpracování do těstovin, rýže a nudlí. Je totiž zvykem je restovat. Charakteristika Ideální je však konzumovat klíčky syrové, kdy si tak zachovají maximum výživných látek a vitamínů. Klíčky se konzumují celé včetně kořenů a patří mezi bohatý zdroj vitamínů, minerálů a enzymů. Obsahují vysoký podíl velice cenné vlákniny a další... Celý popis
Koupit za 103 Kč- Od nejoblíbenějších
- Od nejlevnějších
- Od nejdražších

Hrášek semínka na klíčení BIO 200g Wolfberry
Doprava:
60 Kč
Skladem
114 Kč
Koupit za 114 Kč

Hrášek semínka na klíčení BIO 200g Wolfberry
Doprava:
49 Kč
Skladem
112 Kč
Koupit za 112 Kč

Wolfberry Hrášek BIO semínka na klíčení 200 g
Doprava:
19 Kč
Skladem
109 Kč
Koupit za 109 Kč

Hrášek semínka na klíčení BIO 200g Wolfberry
Doprava:
65 Kč
Skladem
105 Kč
Koupit za 105 Kč

Hrášek semínka na klíčení BIO 200g Wolfberry
Doprava:
79 Kč
Skladem
102 Kč
Koupit za 102 Kč
Popis
Jak konzumovat BIO hrášek
Oblíbené jsou ale jen tak samotné. Klíčky se ale hodí také pro přípravu pomazánek, nebo jen tak na chleba s pomazánkou. Možné je i další tepelné zpracování do těstovin, rýže a nudlí. Je totiž zvykem je restovat.
Charakteristika
Ideální je však konzumovat klíčky syrové, kdy si tak zachovají maximum výživných látek a vitamínů. Klíčky se konzumují celé včetně kořenů a patří mezi bohatý zdroj vitamínů, minerálů a enzymů. Obsahují vysoký podíl velice cenné vlákniny a další prospěšné ementy a silně antioxidační látky.
Návod na klíčení
• Semínka zalijeme vodou a necháme odstát minimálně 2 hodiny, ideálně přes noc.
• Lehce navlhčené je vložíme do klíčící nádoby.
• Semínka ponecháme na tmavém a teplém místě, kde začnou klíčit.
• Klíčky je potřeba pravidelně proplachovat, abychom zabránili plísním (2-3x denně).
• První klíčky se objeví po 24 hodinách.
• Ke konzumaci jsou vhodné klíčky po 3-4 dnech.
• Před konzumací klíčky opláchněte.
Rady a tipy
• Doporučujeme klíčit na klíčící misce, sítku, ve sklenici, nebo v PET lahvi, nikoliv na vatě.
• Pro delší trvanlivost doporučujeme hotové klíčky uchovávat v lednici, kde nám vydrží i týden.
Alergeny
Bez alergenů
Skladování
Skladujte v chladu a temnu.
Země původu
Itálie
Výrobce
Wolfberry s.r.o., Bohunická 5, 619 00 Brno
Obsah
200 g
Oblíbené jsou ale jen tak samotné. Klíčky se ale hodí také pro přípravu pomazánek, nebo jen tak na chleba s pomazánkou. Možné je i další tepelné zpracování do těstovin, rýže a nudlí. Je totiž zvykem je restovat.
Charakteristika
Ideální je však konzumovat klíčky syrové, kdy si tak zachovají maximum výživných látek a vitamínů. Klíčky se konzumují celé včetně kořenů a patří mezi bohatý zdroj vitamínů, minerálů a enzymů. Obsahují vysoký podíl velice cenné vlákniny a další prospěšné ementy a silně antioxidační látky.
Návod na klíčení
• Semínka zalijeme vodou a necháme odstát minimálně 2 hodiny, ideálně přes noc.
• Lehce navlhčené je vložíme do klíčící nádoby.
• Semínka ponecháme na tmavém a teplém místě, kde začnou klíčit.
• Klíčky je potřeba pravidelně proplachovat, abychom zabránili plísním (2-3x denně).
• První klíčky se objeví po 24 hodinách.
• Ke konzumaci jsou vhodné klíčky po 3-4 dnech.
• Před konzumací klíčky opláchněte.
Rady a tipy
• Doporučujeme klíčit na klíčící misce, sítku, ve sklenici, nebo v PET lahvi, nikoliv na vatě.
• Pro delší trvanlivost doporučujeme hotové klíčky uchovávat v lednici, kde nám vydrží i týden.
Alergeny
Bez alergenů
Skladování
Skladujte v chladu a temnu.
Země původu
Itálie
Výrobce
Wolfberry s.r.o., Bohunická 5, 619 00 Brno
Obsah
200 g
Parametry
Výrobce | Wolfberry |
Bio | ano |