GRIZLY Kokosový cukr BIO 1000 g Kokosový cukr je vyroben z nektaru, který produkují kokosové květy. Je ideální náhražkou rafinovaného, případně třtinového cukru, snadno se rozpouští a výborně se tedy hodí do všech nápojů i jídel. Kokosový cukr obsahuje inulin. - Administrativní zařazení: Přírodní sladidla - Složení: Kokosový cukr* 100 % - *CZ-BIO-003 produkt ekologického zemědělství. - Může obsahovat stopy lepku. - Země původu: Indonesie - Skladování: Skladujte při teplotě do 20 °C a... Celý popis
Koupit za 189 Kč- Od nejoblíbenějších
- Od nejlevnějších
- Od nejdražších
GRIZLY Kokosový cukr BIO 1000 g
Doprava:
59 Kč
Skladem
189 Kč
Koupit za 189 Kč
Grizly Kokosový cukr BIO 1000 g
Doprava:
59 Kč
Skladem
187 Kč
Koupit za 187 Kč
Popis
GRIZLY Kokosový cukr BIO 1000 g
Kokosový cukr je vyroben z nektaru, který produkují kokosové květy. Je ideální náhražkou rafinovaného, případně třtinového cukru, snadno se rozpouští a výborně se tedy hodí do všech nápojů i jídel. Kokosový cukr obsahuje inulin.
-
Administrativní zařazení: Přírodní sladidla
-
Složení: Kokosový cukr* 100 %
- *CZ-BIO-003 produkt ekologického zemědělství.
- Může obsahovat stopy lepku.
-
Země původu: Indonesie
-
Skladování: Skladujte při teplotě do 20 °C a relativní vlhkosti do 60 %.
-
Balení: Znovuuzavíratelný PP obal nebo vakuováno v PP obalu (během přepravy může dojít k rozvakuování, které neovlivní kvalitu)
Kokosový cukr je vyroben z nektaru, který produkují kokosové květy. Je ideální náhražkou rafinovaného, případně třtinového cukru, snadno se rozpouští a výborně se tedy hodí do všech nápojů i jídel. Kokosový cukr obsahuje inulin.
-
Administrativní zařazení: Přírodní sladidla
-
Složení: Kokosový cukr* 100 %
- *CZ-BIO-003 produkt ekologického zemědělství.
- Může obsahovat stopy lepku.
-
Země původu: Indonesie
-
Skladování: Skladujte při teplotě do 20 °C a relativní vlhkosti do 60 %.
-
Balení: Znovuuzavíratelný PP obal nebo vakuováno v PP obalu (během přepravy může dojít k rozvakuování, které neovlivní kvalitu)
Parametry
Výrobce | Grizly |
Množství | 1000 g |
Druh cukru | kokosové |