Pivovarské krekry, po kterých se umlátíte! Jsou totiž vyrobeny z **plzeňského mláta**. To vzniká v pivovaru při výrobě piva a má skvělé vlastnosti – obsahuje méně sacharidů než běžná mouka a je naopak velmi bohaté na vlákninu, bílkoviny i vitamín E. A když tenhle poklad z Plzeňského Prazdroje zpracují pekaři z Biopekárny Zemanka, vzniknou jedinečné mlátové krekry, které se skvěle hodí k pivu, čaji i jen tak k zakousnutí. A jak z piva vzniknou krekry, navíc v Biopekárně Zemanka, která si zakládá... Celý popis
Koupit za 58 Kč- Od nejoblíbenějších
- Od nejlevnějších
- Od nejdražších
Pivovarské sýrové krekry s mlátem z Plzeňského Prazdroje, 100 g
Doprava:
zdarma
58 Kč
Koupit za 58 Kč
Slané krekry s mlátem z Plzeňského Prazdroje a se sýrem
Doprava:
zdarma
Skladem
58 Kč
Koupit za 58 Kč
Biopekárna Zemanka Slané krekry s mlátem z plzeňkého Prazdroje se sýrem 100 g
Doprava:
69 Kč
Skladem
54 Kč
Koupit za 54 Kč
Popis
Pivovarské krekry, po kterých se umlátíte!
Jsou totiž vyrobeny z **plzeňského mláta**. To vzniká v pivovaru při výrobě piva a má skvělé vlastnosti – obsahuje méně sacharidů než běžná mouka a je naopak velmi bohaté na vlákninu, bílkoviny i vitamín E. A když tenhle poklad z Plzeňského Prazdroje zpracují pekaři z Biopekárny Zemanka, vzniknou jedinečné mlátové krekry, které se skvěle hodí k pivu, čaji i jen tak k zakousnutí.
A jak z piva vzniknou krekry, navíc v Biopekárně Zemanka, která si zakládá na nejkvalitnějších BIO surovinách z ekologického zemědělství od lokálních výrobců? Potřebujeme umění sládků Prazdroje, kteří ve své sladovně promění kvalitní sladovnický ječmen na slad. Ten smíchají s vyhlášenou měkkou vodou z plzeňských pivovarských studní a po uvaření a scezení jim zbyde mláto. A zatímco pivo následně kvasí a leží, mláto putuje do Zemanky, kde z něj pekaři připraví jedinečné slané, sýrové nebo česnekové krekry.
Surovina, která zbývá z vaření piva, nabývá nový rozměr. Rozměr pivovarského krekru, po kterém se umlátíte.
Jsou totiž vyrobeny z **plzeňského mláta**. To vzniká v pivovaru při výrobě piva a má skvělé vlastnosti – obsahuje méně sacharidů než běžná mouka a je naopak velmi bohaté na vlákninu, bílkoviny i vitamín E. A když tenhle poklad z Plzeňského Prazdroje zpracují pekaři z Biopekárny Zemanka, vzniknou jedinečné mlátové krekry, které se skvěle hodí k pivu, čaji i jen tak k zakousnutí.
A jak z piva vzniknou krekry, navíc v Biopekárně Zemanka, která si zakládá na nejkvalitnějších BIO surovinách z ekologického zemědělství od lokálních výrobců? Potřebujeme umění sládků Prazdroje, kteří ve své sladovně promění kvalitní sladovnický ječmen na slad. Ten smíchají s vyhlášenou měkkou vodou z plzeňských pivovarských studní a po uvaření a scezení jim zbyde mláto. A zatímco pivo následně kvasí a leží, mláto putuje do Zemanky, kde z něj pekaři připraví jedinečné slané, sýrové nebo česnekové krekry.
Surovina, která zbývá z vaření piva, nabývá nový rozměr. Rozměr pivovarského krekru, po kterém se umlátíte.
Parametry
Hmotnost | 100 g |