Doprodej modelové řady 2019. HLAVNÍ VÝHODY modelu Rancilio Silvia BC kávovar automaticky nepřechází do úsporného režimu izolace vibrací – tlakovou hadici izolujeme speciálním materiálem, nedochází tak k přenosu vibrací na tělo kávovaru Buna café edice kávovaru Rancilio Silvia Rancilio Silvia E (nový model roku 2016) má z našeho pohledu jednu slabinu - automatický přechod do úsporného režimu. Toto je pro nás nepřijatelný krok způsobený regulacemi EU, které výrobci při prodeji určitého počtu výrobků... Celý popis
Koupit za 30 454 Kč- Od nejoblíbenějších
- Od nejlevnějších
- Od nejdražších
Popis
Doprodej modelové řady 2019.
HLAVNÍ VÝHODY modelu Rancilio Silvia BC
kávovar automaticky nepřechází do úsporného režimu
izolace vibrací – tlakovou hadici izolujeme speciálním materiálem, nedochází tak k přenosu vibrací na tělo kávovaru
Buna café edice kávovaru Rancilio Silvia
Rancilio Silvia E (nový model roku 2016) má z našeho pohledu jednu slabinu - automatický přechod do úsporného režimu. Toto je pro nás nepřijatelný krok způsobený regulacemi EU, které výrobci při prodeji určitého počtu výrobků tyto kroky nařizují. Na ostatní trhy mimo EU se prodává "klasická" Silvie. Takovou Silvii chceme nabídnout i u nás, proto jsme se rozhodli upravit kávovar tak, aby mohlo být dosaženo těch nejlepších výsledků a všichni si mohli i nadále pořídit dobře známou Silvii. S naší BC (Buna café) edicí můžete mít doma jeden z nejoblíbenějších domácích espresso kávovarů, na kterém si připravíte pravé espresso.
Rancilio Silvia vytváří v podstatě vlastní třídu domácích kávovarů. Zatímco většina výrobců vyrábí jak domácí, tak profesionální kávovary, firma Rancilio je primárně výrobcem jen profesionálních kávovarů. Rancilio Silvia je pouze jedním modelem domácího kávovaru, který Rancilio vyrábí. Do modelu Silvia firma Rancilio vtiskla veškerou svojí odbornost, kvalitu a zkušenosti z profesionální oblasti výroby kávovarů. Domácnosti nyní mají možnost využít tyto přednosti v cenově dostupném kávovaru.
Velký mosazný boiler (0,3 l) dovoluje využít potenciál páry pro přípravu různých nápojů. Mohutnou 58mm mosaznou hlavu z profesionálních kávovarů, která přispívá k vynikající tepelné stabilitě, doplňuje mohutný 580g portafilter (páka) s nově ergonomicky tvarovanou rukojetí a standardním příslušenstvím (jedno a dvouporcový filtr).
Tělo kávovaru je vyrobeno z komaxitovaného kovu a je potaženo mohutnými kryty z nerezové oceli, aby byla zachována dlouhá životnost. Silvia je vybavena pasivním nahříváním šálků a dodávkou horké vody pro přípravu prodlouženého espressa, popřípadě i jiných nápojů jako čaj nebo čokoláda. Nově je instalovaná parní tryska na kloubu, která umožňuje všestranný pohyb pro lehčí a snazší našlehání mléka s použitím konviček různých velikostí a tvarů. Velká nádoba na vodu (2,4 l) plněna zvrchu zajišťuje dlouhý provoz bez nutnosti častého doplňování.
Nutnou podmínkou pro správnou přípravu vynikajícího espressa je nejen kvalitní a čerstvě pražená káva, ale také kvalitní mlýnek. Tento faktor je často opomíjen - vhodné mlýnky doporučujeme v kategorii Espresso mlýnky. Také se nesmí zapomínat na kvalitní tamper (pěchovadlo).
Silvia je vybavena důležitými bezpečnostními prvky. Obsahuje tři termostaty, jeden pro bojler – teplota pro espresso, druhý pro teplotu páry, třetí proti přehřátí bojleru s možností resetu po odšroubování a odklopení vrchního krytu. Silvia dále obsahuje třícestný ventil pro uvolnění tlaku vody po vypnutí tlačítka pro vydávání vody na espressso, což je prevence před opařením a odkapáváním horké vody z prostoru hlavy, kdy je přebytečná voda uvolněna do odkapávače. Tím také zanechá vyschlý kávový puk pro snazší vyprázdnění páky (portafilteru). Tento ventil umožňuje zpětný oplach kávovaru pomocí slepé misky či gumové záslepky.
Rancilio se učí z předchozích problémů a tyto problémy se snaží na základě informací od spotřebitelů v nových verzích odstraňovat. Proto se k Vám dostane odladěný kávovar za rozumnou cenu, který si v domácích podmínkách zamilujete. Pro výsledné správné espresso je třeba kávovar vhodně ovládat a používat správně namletou čerstvou kávu. Jen tak si dokážete vychutnat správně připravené espresso.Materiály a díly vysoké kvality
Model mlýnku Ascaso i-steel je vyroben z nerez oceli.
Pochromovaný vývod mleté kávy
Ascaso tento nově navržený díl používá v celém sortimentu mlýnků. Velmi kvalitní díl, který splňuje vysoké mechanické i estetické požadavky. Vývod zajišťuje perfektní výdej mleté kávy přímo do páky.
Profesionální mletí
Mlecí kameny jsou vyrobeny ze speciální tvrzené oceli. Jedná se o stejnou ocel, která se používá při výrobě profesionálních výkonných mlýnků. Životní cyklus je odhadován na 600 kg kávy.
Mlecí ústrojí je vyrobeno z mosazi a ploché kameny z oceli (průměr 54 mm).
V našem sortimentu nabízíme pouze variantu i-1, tedy s kovovou mlecí komorou (kameny uchyceny v kovu, ne plastu) a varianta s výkonnějším motorem.
(Verzi i-2 nedoporučujeme, jedná se o nízkonákladové provedení – mlecí kameny jsou uchyceny v plastu.)
Mikrometrické/bezkrokové nastavení hrubosti mletí
Mikrometrické nastavování hrubosti mletí, někdy také označeno jako bezkrokové nebo stepless, nabízí velmi citlivou regulaci hrubosti mletí.
Interval nastavení hrubosti
Mlýnek disponuje tzv. doporučeným rozsahem pro nastavení správné hrubosti mletí, pro uživatele je tak hledání správného mletí jednodušší.
Stupnice hrubosti mletí
Součástí tohoto modelu je také nerezová stupnice hrubosti mletí pro lepší orientaci a kontrolu aktuálního nastavení.
Elektronický časovač
Volitelně je mlýnek možno dodat také s časovačem. V tomto segmentu (cenové relaci) časovače mlýnků důrazně nedoporučujeme.Výdej není natolik konstantní (nejen u tohoto modelu, ale u mlýnků v této cenové relaci obecně), aby časovač fungoval dobře. Doporučujeme variantu bez časovače.
250g násypník
Násypník na kávu je vyroben ze speciálního odolného plastu. Transparentní s dobře padnoucím víkem. Volitelně je možné také objednat násypník 600g.
HLAVNÍ VÝHODY modelu Rancilio Silvia BC
kávovar automaticky nepřechází do úsporného režimu
izolace vibrací – tlakovou hadici izolujeme speciálním materiálem, nedochází tak k přenosu vibrací na tělo kávovaru
Buna café edice kávovaru Rancilio Silvia
Rancilio Silvia E (nový model roku 2016) má z našeho pohledu jednu slabinu - automatický přechod do úsporného režimu. Toto je pro nás nepřijatelný krok způsobený regulacemi EU, které výrobci při prodeji určitého počtu výrobků tyto kroky nařizují. Na ostatní trhy mimo EU se prodává "klasická" Silvie. Takovou Silvii chceme nabídnout i u nás, proto jsme se rozhodli upravit kávovar tak, aby mohlo být dosaženo těch nejlepších výsledků a všichni si mohli i nadále pořídit dobře známou Silvii. S naší BC (Buna café) edicí můžete mít doma jeden z nejoblíbenějších domácích espresso kávovarů, na kterém si připravíte pravé espresso.
Rancilio Silvia vytváří v podstatě vlastní třídu domácích kávovarů. Zatímco většina výrobců vyrábí jak domácí, tak profesionální kávovary, firma Rancilio je primárně výrobcem jen profesionálních kávovarů. Rancilio Silvia je pouze jedním modelem domácího kávovaru, který Rancilio vyrábí. Do modelu Silvia firma Rancilio vtiskla veškerou svojí odbornost, kvalitu a zkušenosti z profesionální oblasti výroby kávovarů. Domácnosti nyní mají možnost využít tyto přednosti v cenově dostupném kávovaru.
Velký mosazný boiler (0,3 l) dovoluje využít potenciál páry pro přípravu různých nápojů. Mohutnou 58mm mosaznou hlavu z profesionálních kávovarů, která přispívá k vynikající tepelné stabilitě, doplňuje mohutný 580g portafilter (páka) s nově ergonomicky tvarovanou rukojetí a standardním příslušenstvím (jedno a dvouporcový filtr).
Tělo kávovaru je vyrobeno z komaxitovaného kovu a je potaženo mohutnými kryty z nerezové oceli, aby byla zachována dlouhá životnost. Silvia je vybavena pasivním nahříváním šálků a dodávkou horké vody pro přípravu prodlouženého espressa, popřípadě i jiných nápojů jako čaj nebo čokoláda. Nově je instalovaná parní tryska na kloubu, která umožňuje všestranný pohyb pro lehčí a snazší našlehání mléka s použitím konviček různých velikostí a tvarů. Velká nádoba na vodu (2,4 l) plněna zvrchu zajišťuje dlouhý provoz bez nutnosti častého doplňování.
Nutnou podmínkou pro správnou přípravu vynikajícího espressa je nejen kvalitní a čerstvě pražená káva, ale také kvalitní mlýnek. Tento faktor je často opomíjen - vhodné mlýnky doporučujeme v kategorii Espresso mlýnky. Také se nesmí zapomínat na kvalitní tamper (pěchovadlo).
Silvia je vybavena důležitými bezpečnostními prvky. Obsahuje tři termostaty, jeden pro bojler – teplota pro espresso, druhý pro teplotu páry, třetí proti přehřátí bojleru s možností resetu po odšroubování a odklopení vrchního krytu. Silvia dále obsahuje třícestný ventil pro uvolnění tlaku vody po vypnutí tlačítka pro vydávání vody na espressso, což je prevence před opařením a odkapáváním horké vody z prostoru hlavy, kdy je přebytečná voda uvolněna do odkapávače. Tím také zanechá vyschlý kávový puk pro snazší vyprázdnění páky (portafilteru). Tento ventil umožňuje zpětný oplach kávovaru pomocí slepé misky či gumové záslepky.
Rancilio se učí z předchozích problémů a tyto problémy se snaží na základě informací od spotřebitelů v nových verzích odstraňovat. Proto se k Vám dostane odladěný kávovar za rozumnou cenu, který si v domácích podmínkách zamilujete. Pro výsledné správné espresso je třeba kávovar vhodně ovládat a používat správně namletou čerstvou kávu. Jen tak si dokážete vychutnat správně připravené espresso.Materiály a díly vysoké kvality
Model mlýnku Ascaso i-steel je vyroben z nerez oceli.
Pochromovaný vývod mleté kávy
Ascaso tento nově navržený díl používá v celém sortimentu mlýnků. Velmi kvalitní díl, který splňuje vysoké mechanické i estetické požadavky. Vývod zajišťuje perfektní výdej mleté kávy přímo do páky.
Profesionální mletí
Mlecí kameny jsou vyrobeny ze speciální tvrzené oceli. Jedná se o stejnou ocel, která se používá při výrobě profesionálních výkonných mlýnků. Životní cyklus je odhadován na 600 kg kávy.
Mlecí ústrojí je vyrobeno z mosazi a ploché kameny z oceli (průměr 54 mm).
V našem sortimentu nabízíme pouze variantu i-1, tedy s kovovou mlecí komorou (kameny uchyceny v kovu, ne plastu) a varianta s výkonnějším motorem.
(Verzi i-2 nedoporučujeme, jedná se o nízkonákladové provedení – mlecí kameny jsou uchyceny v plastu.)
Mikrometrické/bezkrokové nastavení hrubosti mletí
Mikrometrické nastavování hrubosti mletí, někdy také označeno jako bezkrokové nebo stepless, nabízí velmi citlivou regulaci hrubosti mletí.
Interval nastavení hrubosti
Mlýnek disponuje tzv. doporučeným rozsahem pro nastavení správné hrubosti mletí, pro uživatele je tak hledání správného mletí jednodušší.
Stupnice hrubosti mletí
Součástí tohoto modelu je také nerezová stupnice hrubosti mletí pro lepší orientaci a kontrolu aktuálního nastavení.
Elektronický časovač
Volitelně je mlýnek možno dodat také s časovačem. V tomto segmentu (cenové relaci) časovače mlýnků důrazně nedoporučujeme.Výdej není natolik konstantní (nejen u tohoto modelu, ale u mlýnků v této cenové relaci obecně), aby časovač fungoval dobře. Doporučujeme variantu bez časovače.
250g násypník
Násypník na kávu je vyroben ze speciálního odolného plastu. Transparentní s dobře padnoucím víkem. Volitelně je možné také objednat násypník 600g.
Parametry
Mlýnek na kávu | ano |