Bain-Marie topný systém zabraňuje připálení čokolády. Dno nádoby vyrobeno z nerezové oceli. Boční stěny jsou vyrobeny z polykarbonátu. Odkapávací miska s indikátorem upozorňujícím když je miska plná. Ochrana proti přehřátí. Neustálé míchání zaručuje homogenní konzistenci čokolády. Speciální kohoutek zabraňující kapání. Rozsah teplot: 65 až 85 °C. Požadovaná teplota prostředí: 10 až 32 °C.

Koupit za 16 865 Kč

Popis

Bain-Marie topný systém zabraňuje připálení čokolády. Dno nádoby vyrobeno z nerezové oceli. Boční stěny jsou vyrobeny z polykarbonátu. Odkapávací miska s indikátorem upozorňujícím když je miska plná. Ochrana proti přehřátí. Neustálé míchání zaručuje homogenní konzistenci čokolády. Speciální kohoutek zabraňující kapání. Rozsah teplot: 65 až 85 °C. Požadovaná teplota prostředí: 10 až 32 °C.
Zobrazit více

Parametry

Výrobce Hendi
Objem 10 l
Příkon 1006 W