Mai Wa udon nudle jsou silné, žvýkavé pšeničné nudle vhodné do polévek, na smažení nebo chlazené s dipem. Jsou oblíbenou základní potravinou asijské kuchyně, vstřebávají chutě omáček a vývarů. Zajímavost Udon pocházejí z Japonska – jejich historie však sahá ke starším čínským předchůdcům ze začátku prvního tisíciletí. Jsou celosvětově oblíbené pro svou všestrannost a texturu. Jak produkt použít Vařte nudle ve vodě cca 3–5 minut do změknutí. Sceďte a opláchněte studenou vodou pro smažená jídla nebo... Celý popis
Koupit za 25 Kč- Od nejoblíbenějších
- Od nejlevnějších
- Od nejdražších
97 %
Mai Wa Čínské udon nudle 200 g
Doprava:
65 Kč
Skladem
25 Kč
Koupit za 25 Kč
Popis
Mai Wa udon nudle jsou silné, žvýkavé pšeničné nudle vhodné do polévek, na smažení nebo chlazené s dipem. Jsou oblíbenou základní potravinou asijské kuchyně, vstřebávají chutě omáček a vývarů.
Zajímavost
Udon pocházejí z Japonska – jejich historie však sahá ke starším čínským předchůdcům ze začátku prvního tisíciletí. Jsou celosvětově oblíbené pro svou všestrannost a texturu.
Jak produkt použít
Vařte nudle ve vodě cca 3–5 minut do změknutí.
Sceďte a opláchněte studenou vodou pro smažená jídla nebo saláty.
Přidejte do vývarů, polévek nebo smíchejte s omáčkou a proteinem.
Tipy na recepty
Miska udon polévkyPodávejte nudle v chutném vývaru s jarní cibulkou, houbami a tofu.
Smažené udon nudleRychle osmažte se zeleninou, sójovou omáčkou, česnekem a sezamovým olejem.
Chladné dipované udonPodávejte vychlazené nudle s dipem z sójové omáčky a sezamového oleje, zdobené cibulkou.
Otázky & odpovědi
Je bez lepku?Ne – obsahují pšeničnou mouku.
Je vhodné pro vegany?Ano – obsah pouze rostlinné suroviny.
Obsahují přidané látky?Ano – sodný alginát, kyselina mléčná a laktát sodný jako stabilizátory a regulátory kyselosti.
Udržitelnost & etické informace
Jednoduché a málo zpracované ingredience. Obal je recyklovatelný podle dostupných místních možností.
Složení
Pšeničná mouka
Voda
Tapiokový škrob
Sůl
Sodný alginát (E401)
Kyselina mléčná (E270)
Laktát sodný (E325)
Nutriční hodnoty (na 100 g)
Energie: 519 kJ / 122 kcal
Tuky: 0,4 g (z toho nasycené 0 g)
Sacharidy: 26 g (cukry 0 g)
Bílkoviny: 3 g
Sůl: 0,33 g
Zajímavost
Udon pocházejí z Japonska – jejich historie však sahá ke starším čínským předchůdcům ze začátku prvního tisíciletí. Jsou celosvětově oblíbené pro svou všestrannost a texturu.
Jak produkt použít
Vařte nudle ve vodě cca 3–5 minut do změknutí.
Sceďte a opláchněte studenou vodou pro smažená jídla nebo saláty.
Přidejte do vývarů, polévek nebo smíchejte s omáčkou a proteinem.
Tipy na recepty
Miska udon polévkyPodávejte nudle v chutném vývaru s jarní cibulkou, houbami a tofu.
Smažené udon nudleRychle osmažte se zeleninou, sójovou omáčkou, česnekem a sezamovým olejem.
Chladné dipované udonPodávejte vychlazené nudle s dipem z sójové omáčky a sezamového oleje, zdobené cibulkou.
Otázky & odpovědi
Je bez lepku?Ne – obsahují pšeničnou mouku.
Je vhodné pro vegany?Ano – obsah pouze rostlinné suroviny.
Obsahují přidané látky?Ano – sodný alginát, kyselina mléčná a laktát sodný jako stabilizátory a regulátory kyselosti.
Udržitelnost & etické informace
Jednoduché a málo zpracované ingredience. Obal je recyklovatelný podle dostupných místních možností.
Složení
Pšeničná mouka
Voda
Tapiokový škrob
Sůl
Sodný alginát (E401)
Kyselina mléčná (E270)
Laktát sodný (E325)
Nutriční hodnoty (na 100 g)
Energie: 519 kJ / 122 kcal
Tuky: 0,4 g (z toho nasycené 0 g)
Sacharidy: 26 g (cukry 0 g)
Bílkoviny: 3 g
Sůl: 0,33 g