Směs pro přípravu tradiční čínské polévky Hot & Sour s pikantní a kyselou chutí. Ideální kombinace koření a bylin dodá vašemu pokrmu autentickou chuť asijské kuchyně. Složení: sójová omáčka (voda, sůl, sója, pšenice, cukr), cukr, červené chilli, hydrolyzované bílkoviny ze sóji, kukuřice, pšenice a maltodextrin (brambor), sůl, cibule, destilovaný ocet, sušené houby, zahušťovadlo (modifikovaný tapiokový škrob), barvivo (karamel / E150c). Alergeny: sója, pšenice Recept: Szechuan Hot & Sour Polévka... Celý popis
Koupit za 49 Kč- Od nejoblíbenějších
- Od nejlevnějších
- Od nejdražších
Popis
Směs pro přípravu tradiční čínské polévky Hot & Sour s pikantní a kyselou chutí. Ideální kombinace koření a bylin dodá vašemu pokrmu autentickou chuť asijské kuchyně.
Složení: sójová omáčka (voda, sůl, sója, pšenice, cukr), cukr, červené chilli, hydrolyzované bílkoviny ze sóji, kukuřice, pšenice a maltodextrin (brambor), sůl, cibule, destilovaný ocet, sušené houby, zahušťovadlo (modifikovaný tapiokový škrob), barvivo (karamel / E150c).
Alergeny: sója, pšenice
Recept: Szechuan Hot & Sour Polévka
. 1 balení Szechuan Hot & Sour Soup Spice pasty. 1 polévková lžíce rostlinného oleje. 100 g vykostěného kuřecího masa, nakrájeného na tenké proužky. 4 šálky (880 ml) vody nebo kuřecího vývaru (nesoleného). 70 g zeleniny, jemně nakrájené. 2 lžíce kukuřičného škrobu. 2 lžíce vody. 1 vejce
Zahřejte olej v hrnci na středním ohni. Přidejte maso a míchejte 1 minutu.Přidejte vodu nebo kuřecí vývar a pastu na polévku Hot & Sour, dobře promíchejte a vařte. Přidejte zeleninu. Kukuřičný škrob smíchejte se 2 polévkovými lžícemi vody, dokud není hladký a přidejte do polévky. Postupně přimíchejte vejce. Ozdobte a podávejte horké.
Nutriční hodnoty ve 100g
Energie (kJ)- 526 kJ
Energie (kcal)- 126 kcal
Tuky- 0,5 g z toho nasycené mastné kyseliny 0,1 g
Sacharidy- 21 g z toho cukrů 19 g
Bílkoviny- 5,1 g
Sůl - 17,2 g
Vláknina- 8,7 g
Složení: sójová omáčka (voda, sůl, sója, pšenice, cukr), cukr, červené chilli, hydrolyzované bílkoviny ze sóji, kukuřice, pšenice a maltodextrin (brambor), sůl, cibule, destilovaný ocet, sušené houby, zahušťovadlo (modifikovaný tapiokový škrob), barvivo (karamel / E150c).
Alergeny: sója, pšenice
Recept: Szechuan Hot & Sour Polévka
. 1 balení Szechuan Hot & Sour Soup Spice pasty. 1 polévková lžíce rostlinného oleje. 100 g vykostěného kuřecího masa, nakrájeného na tenké proužky. 4 šálky (880 ml) vody nebo kuřecího vývaru (nesoleného). 70 g zeleniny, jemně nakrájené. 2 lžíce kukuřičného škrobu. 2 lžíce vody. 1 vejce
Zahřejte olej v hrnci na středním ohni. Přidejte maso a míchejte 1 minutu.Přidejte vodu nebo kuřecí vývar a pastu na polévku Hot & Sour, dobře promíchejte a vařte. Přidejte zeleninu. Kukuřičný škrob smíchejte se 2 polévkovými lžícemi vody, dokud není hladký a přidejte do polévky. Postupně přimíchejte vejce. Ozdobte a podávejte horké.
Nutriční hodnoty ve 100g
Energie (kJ)- 526 kJ
Energie (kcal)- 126 kcal
Tuky- 0,5 g z toho nasycené mastné kyseliny 0,1 g
Sacharidy- 21 g z toho cukrů 19 g
Bílkoviny- 5,1 g
Sůl - 17,2 g
Vláknina- 8,7 g
Parametry
| Výrobce | Asia Home Gourmet |