Kokosový cukr Wolfberry BIO 500 g. 100% přírodní kokosový cukr vyrobený z nektaru vybraných květů palem Cocos nucifera. Nerafinovaný, zpracovaný v BIO kvalitě. Kokosový cukr patří mezi novější sladidla, která nahrazují klasický cukr. Je velmi chutný a rovněž představuje zdravější variantu pro naše tělo. Má nízký glykemický index 35 (někdy je uváděno rozmezí 30 až 40) a je vhodný jako alternativa bílého řepného cukru. Pro srovnání, med má glykemický index 90 nebo tyčinka Mars 70. Více informací... Celý popis
Koupit za 87 Kč- Od nejoblíbenějších
- Od nejlevnějších
- Od nejdražších
Wolfberry Kokosový cukr BIO – 500 g (sáček)
Doprava:
65 Kč
Skladem
87 Kč
Koupit za 87 Kč
Wolfberry Kokosový cukr bio 500 g v sáčku
Doprava:
80 Kč
Skladem
119 Kč
Koupit za 119 Kč
Kokosový cukr BIO 500g - sáček Wolfberry
Doprava:
49 Kč
109 Kč
Koupit za 109 Kč
Wolfberry Kokosový cukr BIO přírodní sladidlo v BIO kvalitě 500 g
Doprava:
49 Kč
Skladem
98 Kč
Koupit za 98 Kč
WOLFBERRY Kokosový cukr BIO 500 g
Doprava:
65 Kč
Skladem
90 Kč
Koupit za 90 Kč
Popis
Kokosový cukr Wolfberry BIO 500 g. 100% přírodní kokosový cukr vyrobený z nektaru vybraných květů palem Cocos nucifera. Nerafinovaný, zpracovaný v BIO kvalitě.
Kokosový cukr patří mezi novější sladidla, která nahrazují klasický cukr. Je velmi chutný a rovněž představuje zdravější variantu pro naše tělo. Má nízký glykemický index 35 (někdy je uváděno rozmezí 30 až 40) a je vhodný jako alternativa bílého řepného cukru. Pro srovnání, med má glykemický index 90 nebo tyčinka Mars 70.
Více informací na: https://www.celostnimedicina.cz/kokosovy-cukr.htm#ixzz4rRp6vSUv
Více informací
Wolfberry kokosový cukr se vyrábí ze sladké šťávy kokosových květů. Místní domorodci musí pro získání tohoto nektaru naříznout palmové okvětí a po sesbírání z této šťávy nechávají velmi pomalým zahříváním odpařit vodu. Výsledným produktem jsou světle hnědé až žlutohnědé krystalky kokosového cukru, které mají výbornou a plnou chuť s mírně karamelovým podtónem.
Toto sladidlo se v jihovýchodní Asii používá již tisíce let, ale do našeho “civilizovaného“ světa se dostalo teprve poměrně nedávno. Je to ideální náhražka rafinovaného, případně třtinového cukru, která se velmi dobře rozpouští a výborně se tedy hodí do všech nápojů – čajem počínaje, smoothie nápoji konče. Jeho vlastnosti ale oceníte i při přípravě zmrzlin, jogurtů, nebo dezertů, kterým dodá zajímavou chuť.
Filipínské ministerstvo zemědělství zveřejnilo informace, že kokosový cukr obsahuje poměrně velké spektrum živin. Nejvíce zastoupeno by v něm mělo být železo, zinek, vápník a draslík, dále pak polyfenoly a mastné kyseliny s krátkým řetězcem.
Nejpozoruhodnější je ale informace stejného ministerstva, že kokosový cukr obsahuje inulin. Jedná se o vlákninu, která může zpomalovat absorpci glukózy a tím by se dalo vysvětlit jejich tvrzení, že kokosový cukr má glykemický index 35.
Nutriční hodnoty na 100g: Energie: 1574 kJ / 376 kcal; Tuky: 0.1 g – z toho nasycené mastné kyseliny 0.04 g; Sacharidy: 92.9 g – z toho cukry 92.9 g; Bílkoviny: 1.0 g;Sodík: 372 mg; Vláknina: 0.5 g;Vlhkost:max.2 g
Alergeny: Bez alergenů
Skladování: Skladujte v uzavřené originální dóze, nebo v jiné uzavřené nádobě na chladném a suchém místě. Skladujte mimo dosah přímého světla, nejlépe při teplotě 20°C - 25°C.
BIO výrobek pod kontrolou: CZ-BIO-002
Země původu: Indonésie
Obsah balení: 500 g
Parametry
Cílová skupina
BIO
Země původu
Indonésie
Produkty bez alergenů
Bez skořápkových plodů, Bez celeru, Bez siřičitanů, Bez vajec, Bez mléka, Bez sóji, Bez lepku, Bez sezamu
Kokosový cukr patří mezi novější sladidla, která nahrazují klasický cukr. Je velmi chutný a rovněž představuje zdravější variantu pro naše tělo. Má nízký glykemický index 35 (někdy je uváděno rozmezí 30 až 40) a je vhodný jako alternativa bílého řepného cukru. Pro srovnání, med má glykemický index 90 nebo tyčinka Mars 70.
Více informací na: https://www.celostnimedicina.cz/kokosovy-cukr.htm#ixzz4rRp6vSUv
Více informací
Wolfberry kokosový cukr se vyrábí ze sladké šťávy kokosových květů. Místní domorodci musí pro získání tohoto nektaru naříznout palmové okvětí a po sesbírání z této šťávy nechávají velmi pomalým zahříváním odpařit vodu. Výsledným produktem jsou světle hnědé až žlutohnědé krystalky kokosového cukru, které mají výbornou a plnou chuť s mírně karamelovým podtónem.
Toto sladidlo se v jihovýchodní Asii používá již tisíce let, ale do našeho “civilizovaného“ světa se dostalo teprve poměrně nedávno. Je to ideální náhražka rafinovaného, případně třtinového cukru, která se velmi dobře rozpouští a výborně se tedy hodí do všech nápojů – čajem počínaje, smoothie nápoji konče. Jeho vlastnosti ale oceníte i při přípravě zmrzlin, jogurtů, nebo dezertů, kterým dodá zajímavou chuť.
Filipínské ministerstvo zemědělství zveřejnilo informace, že kokosový cukr obsahuje poměrně velké spektrum živin. Nejvíce zastoupeno by v něm mělo být železo, zinek, vápník a draslík, dále pak polyfenoly a mastné kyseliny s krátkým řetězcem.
Nejpozoruhodnější je ale informace stejného ministerstva, že kokosový cukr obsahuje inulin. Jedná se o vlákninu, která může zpomalovat absorpci glukózy a tím by se dalo vysvětlit jejich tvrzení, že kokosový cukr má glykemický index 35.
Nutriční hodnoty na 100g: Energie: 1574 kJ / 376 kcal; Tuky: 0.1 g – z toho nasycené mastné kyseliny 0.04 g; Sacharidy: 92.9 g – z toho cukry 92.9 g; Bílkoviny: 1.0 g;Sodík: 372 mg; Vláknina: 0.5 g;Vlhkost:max.2 g
Alergeny: Bez alergenů
Skladování: Skladujte v uzavřené originální dóze, nebo v jiné uzavřené nádobě na chladném a suchém místě. Skladujte mimo dosah přímého světla, nejlépe při teplotě 20°C - 25°C.
BIO výrobek pod kontrolou: CZ-BIO-002
Země původu: Indonésie
Obsah balení: 500 g
Parametry
Cílová skupina
BIO
Země původu
Indonésie
Produkty bez alergenů
Bez skořápkových plodů, Bez celeru, Bez siřičitanů, Bez vajec, Bez mléka, Bez sóji, Bez lepku, Bez sezamu
Parametry
Výrobce | Wolfberry |
Druh cukru | kokosové |