Mix B bezlepková směs mouky pro přípravu pečiva a kynutého těsta, určená i pro zvláštní výživu pro osoby s nesnášenlivostí lepku. Bez lepku. Bez pšenice. Bez laktózy. Recept na chléb Suroviny: 50dkg mouky Mix B, 4 dl vlažné vody, 1g sušeného pekařského droždí, 2 polévková lžíce rostlinného oleje, 5g soli. Příprava: Do mouky přidáme pekárenské droždí, pak vodu a olej, vše spolu smícháme, přidáme sůl a těsto mícháme mixérem 4-5 min. ručně 8-10 min. Následně těsto tvarujeme do tvaru veky nebo... Celý popis
Koupit za 275 Kč- Od nejoblíbenějších
- Od nejlevnějších
- Od nejdražších
Popis
Mix B bezlepková směs mouky pro přípravu pečiva a kynutého těsta, určená i pro zvláštní výživu pro osoby s nesnášenlivostí lepku.
Bez lepku.
Bez pšenice.
Bez laktózy.
Recept na chléb
Suroviny: 50dkg mouky Mix B, 4 dl vlažné vody, 1g sušeného pekařského droždí, 2 polévková lžíce rostlinného oleje, 5g soli.
Příprava: Do mouky přidáme pekárenské droždí, pak vodu a olej, vše spolu smícháme, přidáme sůl a těsto mícháme mixérem 4-5 min. ručně 8-10 min. Následně těsto tvarujeme do tvaru veky nebo bochníku, který položíme na plech vyložený papírem na pečení. Přikryjeme vlhkou utěrkou a necháme kynout na teplém místě min. 45 min. až hodinu. Troubu si dáme předehřát na 200 ° C. Na dno trouby dáme plech s 10ml vodou. Chléb pečeme asi 50 minut při teplotě 200 ° C. Před krájením necháme chléb vychladnout na mřížce.
Mouka je vhodná pro pečení chleba i v domácí pekárně. Vyberte si bez lepku (bezlepkový) program (tmavá kůrka), cca 1 hod. 50min.
Složení: kukuřičný škrob, rýžová mouka, rostlinná vláknina (psyllium, bambus), celozrnná rýžová mouka 3,8%, čočková mouka 3,6%, dextróza, sůl, zahušťovadlo: hydroxypropylmetylcelulóza.
Nutriční hodnoty ve 100g výrobku:
Energie: 1475Kj / 348kcal
Bílkoviny: 2,7g
Sacharidy: 80,0g (z toho cukr: 1,4g)
Tuky: 0,9g (z toho nasycené: 0,2g)
Vlákniny: 4,4g jako
Sůl: 0,83
Referenční příjem průměrné dospělé osoby (8400kJ / 2000Kč)
Alergeny: Může obsahovat stopy sóji.
Skladování: Skladujte na chladném a suchém místě.
Země původu: EU.
Bez lepku.
Bez pšenice.
Bez laktózy.
Recept na chléb
Suroviny: 50dkg mouky Mix B, 4 dl vlažné vody, 1g sušeného pekařského droždí, 2 polévková lžíce rostlinného oleje, 5g soli.
Příprava: Do mouky přidáme pekárenské droždí, pak vodu a olej, vše spolu smícháme, přidáme sůl a těsto mícháme mixérem 4-5 min. ručně 8-10 min. Následně těsto tvarujeme do tvaru veky nebo bochníku, který položíme na plech vyložený papírem na pečení. Přikryjeme vlhkou utěrkou a necháme kynout na teplém místě min. 45 min. až hodinu. Troubu si dáme předehřát na 200 ° C. Na dno trouby dáme plech s 10ml vodou. Chléb pečeme asi 50 minut při teplotě 200 ° C. Před krájením necháme chléb vychladnout na mřížce.
Mouka je vhodná pro pečení chleba i v domácí pekárně. Vyberte si bez lepku (bezlepkový) program (tmavá kůrka), cca 1 hod. 50min.
Složení: kukuřičný škrob, rýžová mouka, rostlinná vláknina (psyllium, bambus), celozrnná rýžová mouka 3,8%, čočková mouka 3,6%, dextróza, sůl, zahušťovadlo: hydroxypropylmetylcelulóza.
Nutriční hodnoty ve 100g výrobku:
Energie: 1475Kj / 348kcal
Bílkoviny: 2,7g
Sacharidy: 80,0g (z toho cukr: 1,4g)
Tuky: 0,9g (z toho nasycené: 0,2g)
Vlákniny: 4,4g jako
Sůl: 0,83
Referenční příjem průměrné dospělé osoby (8400kJ / 2000Kč)
Alergeny: Může obsahovat stopy sóji.
Skladování: Skladujte na chladném a suchém místě.
Země původu: EU.
Parametry
Výrobce | Schär |