Vanilkový cukr se vyrábí naprosto jednoduše – smíchá se čistý cukr a do něj se přidá mletá vanilka. To je rozdíl mezi vanilkovým a vanilinovým cukrem: vanilinový cukr se vyrábí jakožto náhražka toho vanilkového. Je sice levnější, ale nemá tak úžasnou chuť, navíc se v dnešní době vyrábí z odpadu při výrobě celulózy. Vanilka je ovšem nenahraditelná a to samé platí pro její jedinečnou chuť i vůni. Víte, že vanilka je vlastně fermentovaná tobolka určitého druhu orchideje? Původně pochází z Mexika, nyní... Celý popis

Koupit za 383 Kč

Popis

Vanilkový cukr se vyrábí naprosto jednoduše – smíchá se čistý cukr a do něj se přidá mletá vanilka. To je rozdíl mezi vanilkovým a vanilinovým cukrem: vanilinový cukr se vyrábí jakožto náhražka toho vanilkového. Je sice levnější, ale nemá tak úžasnou chuť, navíc se v dnešní době vyrábí z odpadu při výrobě celulózy. Vanilka je ovšem nenahraditelná a to samé platí pro její jedinečnou chuť i vůni. Víte, že vanilka je vlastně fermentovaná tobolka určitého druhu orchideje? Původně pochází z Mexika, nyní je ale největším producentem Madagaskar a Indonésie, zatímco Mexiko je až třetí. Vanilka má relaxační účinky a proto se často používá při aromaterapiích. Vanilkový cukr bude mít podobný efekt i ve vašem jídle – jakmile ucítíte tu neodolatelnou vůni pravé vanilky, vaše smysly budou jako v ráji!Složení: 97% cukr BIO, 3% vanilka BIOUpozornění: Výrobek může obsahovat stopy arašídů, jiných skořápkových plodů, mléka, obilovin obsahujících lepek, sóji a sezamu.Skladování: Uchovávejte na chladném, tmavém a suchém místě pro udržení optimální kvality a chuti.Balení: Znovuuzavíratelný obal (doypack) pro snadné skladování a zajištění dlouhodobé čerstvosti.(Fotografie produktu jsou pouze ilustrativní.)
Zobrazit více

Parametry

Výrobce Les Fruits du Paradis
Bio ano