Trume N004 10 g/h

0 %
Stars
(0 hodnocení)

Ozónový generátor TRUME N004 10 g/h - nástěnný Pomocí tohoto ozónového generátoru můžete velmi úspěšně bojovat s plísněmi, dezinfikovat místnosti, automobily apod. Tento přístroj také účinně odbourává nepříjemné pachy, např. cigaretový zápach, zatuchlinu, apod.  TRUME N004 10 g/h je nástěnný ozónový generátor (generátor ozónu v formě tříatomové molekuly - O3). Díky oxidační síle, která je až 3 000 krát účinnější než chlór, je ozón bez problémů široce využíván k dezinfekci vody i vzduchu. Poté co... Celý popis

Koupit za 19 900 Kč

Popis

Ozónový generátor TRUME N004 10 g/h - nástěnný Pomocí tohoto ozónového generátoru můžete velmi úspěšně bojovat s plísněmi, dezinfikovat místnosti, automobily apod. Tento přístroj také účinně odbourává nepříjemné pachy, např. cigaretový zápach, zatuchlinu, apod.  TRUME N004 10 g/h je nástěnný ozónový generátor (generátor ozónu v formě tříatomové molekuly - O3). Díky oxidační síle, která je až 3 000 krát účinnější než chlór, je ozón bez problémů široce využíván k dezinfekci vody i vzduchu. Poté co ozón zlikviduje bakterie, plísně a jiné organické látky, stane se nestabilním a jednoduše se převede zpět na kyslík. Ozón je velice šetrný k přírodě a nezanechá žádnou uhlíkovou stopu. Metoda vysokonapěťového výboje: Jedná se o nejpoužívanější způsob přípravy ozónu pro domácí i průmyslové využití. Energie tohoto výboje štěpí část molekul kyslíku na atomární kyslík, který se dále slučuje s molekulou kyslíku a tvoří trojmocnou molekulu ozonu O3. Jedná se o nákladově nenáročný způsob produkce ozónu, který k produkci ozónu nevyžaduje jiný zdroj kyslíku, než je z okolní vzduchu. Výhody tohoto přístroje: výstup ozónu v objemu 10 g/h, koncentraci 15 - 20 mg/L časovač až na 120 minut, vnější obal z nerezové oceli zdrojem pro tvorbu ozónu je okolní vzduch, pro jeho výrobu využívá technologii vysokonapěťového výboje   Funkce produktu:   Dezinfekce a čištění vzduchu:   Lidé se i ve vnitřních prostorách setkávají s mnoha zdravotními riziky a to i při běžných domácích činnostech jako jsou, vaření, praní prádla, úklid, kouření, malování. Lidský organismus je navíc vystaven i těkavým organickým sloučeninám, které se pomalu vypařují z moderních plastů a lepidel používaných ve stavebnictví. Tyto znečištění způsobují pocity úzkosti, alergické reakce, závratě, suchý kašel, podráždění očí, nosu, krku, únavu, horečku, bolesti hlavy, nevolnost, kýchání a záněty dutin. Vystavení různým úrovním znečištění životního prostředí v obytných prostorách má různou míru rizika, což je vždy nebezpečné. Ozón je silné oxidační činidlo i dezinfekční prostředek, z tohoto důvodu jsou používány ozónové generátory pro dezinfekci a oxidaci, jíž je dosaženo již první aplikací ozónu. Ozón je jednoduché a efektivní řešení pro dosažení čistého a zdravého ovzduší v uzavřených prostorech.   Sterilizace a úprava vody   Ozón je nestabilní molekula, která vzniká přidáním jednoho atomu kyslíku a vytváří tak silné oxidační činidlo, které je toxické pro mnoho vodních organismů. Jedná se o velice silný, širokospektrální dezinfekční prostředek, který je v Evropě využíván již mnoho let při čištění vody a likvidaci nemocí. Ozón je oxidační činidlo, které plní normy pro pitnou vodu tím, že odstraní nečistoty jako například Cryptosporidium. Velkou výhodou ozónu je, že při jeho výrobě nevznikají žádné vedlejší, nebezpečné produkty a nevytváří problémy s pachutí, či zápachem. Další výhodou ozónu je, že nezanechává žádné reziduální desinfekční prostředky ve vodě. Ozón se používá v pitné vodě již od roku 1906, kdy byl ve Francii postaven první průmyslový závod ozonizace.       Zelenina, ovoce a sterilizace při praní   Ozón dokáže zabít mnoho bakterií a virů a to s více než 99 % účinností, dokáže také odstranit zbytky pesticidů a hnojiv z povrchu zeleniny a ovoce. Kromě toho ozón dokáže rozkládat hormony a antibiotika z masa, drůbeže a ryb, které mohou škodit lidskému zdraví. Mytí ovoce a zeleniny v ozónované vodě napomáhá snížit množství pesticidů a herbicidů používaných výrobci. Což prodlužuje trvanlivost a zajistí, že budou potraviny chutnat svěžeji.   Užití ozónu v potravinářství je uznáno orgány odpovědnými za veřejné zdraví. Enviromental Protection Agency (EPA) schválila použití ozónu jako antimikrobiálního prostředku v roce 1976. V roce 1982 Food and Drug Administration (FDA) schválila ozón jako antimikrobiální přísadu do balené vody. V roce 2001 FDA a USAD schválily použití ozónu jako non-termální, antimikrobiální přídavné látky v potravinářství, i jako součásti kontrolovaného ekologického programu.   Skladování a uchování potravin   Ozón je ideálním způsobem, jak zastavit, či zpomalit kazivost potravin, ztrátu poživatelnosti, nebo nutriční hodnoty a tímto umožňuje jejich delší skladování. Využívá se pro regulaci růstu nežádoucích biologických mikroorganismů, neboť účinně zabíjí viry, bakterie, houby, parazity, včetně těch, kteří způsobují kažení potravin, nebo lidské nemoci. Ozón ničí mikroorganismy účinně reakcí s oxidovatelnými buněčnými složkami, aniž by zanechal jakékoliv škodlivé zbytky. V případě použití časovače do zásuvky je možné generátor ozónu automaticky spustit, bez nutnosti fyzického spuštění (stisknutí spínače) na přístroji. TECHNICKÁ SPECIFIKACE: Napájení: elektřina Instalace: nástěnný Certikace: CE, EMC, RoHS, UL Napětí: 220 V Model: N004 Vstupní napětí: AC 220/110V, 50/60Hz Spotřeba energie: 180 W Výstup ozónu: 10 g/h Koncentrace ozónu: 15 - 20 mg/L Vzduchová pumpa: 40L/min Zdroj pro výrobu ozónu: okolní vzduch Systém chlazení: chlezeno vzduchem Rozměry: 45 x 16 x 25 cm Hmotnost: 10 kg Generátor ozónu je zasílán pomocí přepravní služby přímo až k Vám na Vámi určenou adresu. Na všechny produkty se vztahuje plná zákonná záruka. Věříme, že budete se svým novým ozónovým generátorem plně spokojeni.
Zobrazit více

Parametry

Výrobce TRUME