Zařazení: Koření skořice Země původu: mimo EU Složení: Skořice mletá Cassio*. *produkt kontrolovaného ekologického zemědělství Skladování: Skladujte v suchu a chladu Skořici uplatníte především v dezertech, skvěle chutná například s ořechy, hruškami a jablky. Dobře se hodí též k dýni. Skořicí můžete okořenit i pečené kuře. Chutné je také živočišné nebo rostlinné mléko ochucené medem a skořicí. Med obecně v kombinaci se skořicí bude vždy dobrá volba. Skořice je důležitým základem perníkového... Celý popis
Koupit za 58 Kč- Od nejoblíbenějších
- Od nejlevnějších
- Od nejdražších
Sonnentor Skořice mletá Bio 40 g
Doprava:
59 Kč
Skladem
58 Kč
Koupit za 58 Kč
Skořice mletá Cassia 40 g BIO SONNENTOR
Doprava:
49 Kč
Skladem
68 Kč
Koupit za 68 Kč
Sonnentor Skořice Cejlon BIO - mletá (40 g) - výraznější nasládlá chuť
Doprava:
39 Kč
Skladem
70 Kč
Koupit za 70 Kč
Sonnentor Skořice Cejlon mletá BIO 40 g
Doprava:
zdarma
Skladem
70 Kč
Koupit za 70 Kč
Sonnentor Skořice mletá Bio 40 g
Doprava:
144 Kč
Skladem
70 Kč
Koupit za 70 Kč
Popis
Zařazení: Koření skořice
Země původu: mimo EU
Složení: Skořice mletá Cassio*. *produkt kontrolovaného ekologického zemědělství
Skladování: Skladujte v suchu a chladu
Skořici uplatníte především v dezertech, skvěle chutná například s ořechy, hruškami a jablky. Dobře se hodí též k dýni. Skořicí můžete okořenit i pečené kuře. Chutné je také živočišné nebo rostlinné mléko ochucené medem a skořicí. Med obecně v kombinaci se skořicí bude vždy dobrá volba. Skořice je důležitým základem perníkového koření a tradiční součástí české žemlovky. Se skořicí si budou rozumět i švestky a povidla.
Skořice se je namletá kůra skořicovníku, což je stálezelený tropický strom. Skořicovník je člověku známý již přes 6000 let a první zmínky o něm pochází z Číny. Na českém území skořici používáme od 15. století. Z listů, větví a květů stromu se získává skořicový olej, který se využívá k výrobě léčivých prostředků. Kůra se kromě potravinářství používá také při výrobě voňavek, kosmetiky, likérů nebo léků.
Společnost SONNENTOR je se svými biopotravinami na českém trhu již 30 let. Zaměřují se především na čaje a koření. Jejich hlavní ideou je hluboká, dlouhodobá a oboustranně výhodná spolupráce s biopěstiteli. Jde jim především o trvale udržitelný rozvoj a ekologické zemědělství. Výrobky této značky obsahují byliny bez reziduí agrochemikálií nebo geneticky modifikovaných organismů.
Země původu: mimo EU
Složení: Skořice mletá Cassio*. *produkt kontrolovaného ekologického zemědělství
Skladování: Skladujte v suchu a chladu
Skořici uplatníte především v dezertech, skvěle chutná například s ořechy, hruškami a jablky. Dobře se hodí též k dýni. Skořicí můžete okořenit i pečené kuře. Chutné je také živočišné nebo rostlinné mléko ochucené medem a skořicí. Med obecně v kombinaci se skořicí bude vždy dobrá volba. Skořice je důležitým základem perníkového koření a tradiční součástí české žemlovky. Se skořicí si budou rozumět i švestky a povidla.
Skořice se je namletá kůra skořicovníku, což je stálezelený tropický strom. Skořicovník je člověku známý již přes 6000 let a první zmínky o něm pochází z Číny. Na českém území skořici používáme od 15. století. Z listů, větví a květů stromu se získává skořicový olej, který se využívá k výrobě léčivých prostředků. Kůra se kromě potravinářství používá také při výrobě voňavek, kosmetiky, likérů nebo léků.
Společnost SONNENTOR je se svými biopotravinami na českém trhu již 30 let. Zaměřují se především na čaje a koření. Jejich hlavní ideou je hluboká, dlouhodobá a oboustranně výhodná spolupráce s biopěstiteli. Jde jim především o trvale udržitelný rozvoj a ekologické zemědělství. Výrobky této značky obsahují byliny bez reziduí agrochemikálií nebo geneticky modifikovaných organismů.
Parametry
Výrobce | Sonnentor |
Druh koření | skořice |
Hmotnost | 40 g |
Bio | ano |
Značka | Sonnentor |
Fair Trade | ano |
Bezlepkové | ano |
Země původu | Česká republika |