Složení Glukózový sirup, cukr, voda, jedlá želatina, želírující látka (agar-agar), okyselující složka (citronová šťáva), barvivo (rostlinná uhlíková čerň), extrakt z černého bezu, aroma, ovocné a rostlinné koncentráty (černý rybíz, černý bez, aronie, hroznové víno), leštící látky (včelí vosk bílý a žlutý, karnaubský vosk). Výživové údaje na 100 g Energetická hodnota 1486 kJ / 350 kcal Tuky 0,5 g z toho nasycené mastné kyseliny 0,1 g Sacharidy 86 g z toho cukry 70 g Bílkoviny 1,1 g Sůl 0,01... Celý popis

Koupit za 19 Kč

Popis

Složení

Glukózový sirup, cukr, voda, jedlá želatina, želírující látka (agar-agar), okyselující složka (citronová šťáva), barvivo (rostlinná uhlíková čerň), extrakt z černého bezu, aroma, ovocné a rostlinné koncentráty (černý rybíz, černý bez, aronie, hroznové víno), leštící látky (včelí vosk bílý a žlutý, karnaubský vosk).

Výživové údaje na 100 g

Energetická hodnota
1486 kJ / 350 kcal

Tuky
0,5 g

z toho nasycené mastné kyseliny
0,1 g

Sacharidy
86 g

z toho cukry
70 g

Bílkoviny
1,1 g

Sůl
0,01 g

 

Skladování

Skladujte v suchu a temnu, nevystavujte slunečnímu svitu.

Hmotnost: 100 g

Minimální trvanlivost: uvedena na obalu

Země původu: Maďarsko

 

O gumových sladkostech

Základní složkou "gumových" bonbonů je želatina. Tento látkový zázrak je bohatým zdrojem kolagenu, klíčového stavebního prvku pro tvorbu pojivové tkáně, která je nezbytná pro zdraví našich kloubů, kostí, ale také vlasů, nehtů a pokožky. Přesto je důležité mít na paměti jednu věc: množství kolagenu v želatinových bonbonech není dostatečné na to, aby významně ovlivnilo lidský organismus. Klasické gumové bonbóny nejsou ideální pro vegany. Naštěstí již dnes existují i veganské varianty, které místo želatiny používají rostlinné zahušťovadla, jako je agar nebo pektin.
Zobrazit více

Parametry

Výrobce Haribo
Hmotnost 100 g
Druh Pěnové a želé bonbóny
Značka Haribo
Bio ne