Bradley Smoker - Brikety Hickory Tajemství udíren Bradley spočívá v chuti schované v dřevěných briketkách Bradley. Při jejich výrobě jsou použity piliny z tvrdých druhů dřeva. Tyto piliny jsou slisovány dohromady za správné hustoty při přesně kontrolovaném tlaku. Chuť uzených pokrmů se výrazně liší podle toho, který druh dřeva byl použit. Briketky Hickory se běžně používají pro uzení hovězího, zvěřiny a vepřového masa, například vepřové pleci nebo hovězích žeber. Klíčové vlastnosti * příjemná... Celý popis

Koupit za 1 549 Kč

Popis

Bradley Smoker - Brikety Hickory
Tajemství udíren Bradley spočívá v chuti schované v dřevěných briketkách Bradley. Při jejich výrobě jsou použity piliny z tvrdých druhů dřeva. Tyto piliny jsou slisovány dohromady za správné hustoty při přesně kontrolovaném tlaku. Chuť uzených pokrmů se výrazně liší podle toho, který druh dřeva byl použit. Briketky Hickory se běžně používají pro uzení hovězího, zvěřiny a vepřového masa, například vepřové pleci nebo hovězích žeber.
Klíčové vlastnosti
* příjemná chuť
* z prvotřídního dřeva
* uzení bez nežádoucích plynů a zplodin
 
Princip uzení v udírně Bradley
Udírna Bradley spaluje jednu briketu po dobu 20 minut. Produkuje přitom čistou chuť dřeva v chladném kouři. Jakmile je jedna briketa douzena, generátor kouře ji automaticky odsune do misky s vodou, čímž zabrání nežádoucímu přepalování popele. Následně si ze zásobníku natáhne další briketu, čímž automaticky udržuje proces uzení v chodu.
Při spalování briket nevzniká hoření, a tím je zachována ryzí chuť vybraného dřeva. Pokud by došlo k vyšší teplotě spalování dřeva, začaly by vznikat nežádoucí plyny a zplodiny z hořících pryskyřic. K tomuto ovšem nedochází v udírnách Bradley, takže nemusíte mít obavu, že by tyto nežádoucí jevy narušili dokonalou chuť vašich uzených pokrmů.
Brikety jsou  balené v krabicích po 48   kusech na16 hodin kouře nebo po 120 kusech na  40 hodin kouře. 
Zobrazit více

Parametry

Výrobce Bradley
Druh paliva brikety
Dřevěná ano