Tato silikonová pečící forma se skladá ze 20 šablon a je vhodná na pečené i nepečené dezerty. Nikdy nebylo snadnější upéct ty nejchutnější očechy během chvilky a bez větší námahy. Cukroví se k formě nelepí a lze jej snadno vyklopit. - Nic se k formě nelepí a lze vše snadno vyklopit. - Snadné číštění. - 29x17,5cm - max.230° - pro 20 kusů - velikost rohlíčku cca 4 x 3 cm Recept na dokonalé plněné ořechy Krém na plněné ořechy - 250 g máslo - 2 ks vejce - 40 g moučkový cukr - 0,5 balíček... Celý popis
Koupit za 146 Kč- Od nejoblíbenějších
- Od nejlevnějších
- Od nejdražších
Silikonová pečící forma na oříšky 29x17,5cm - Alvarak | Cukrářské potřeby
Doprava:
75 Kč
Skladem
146 Kč
Koupit za 146 Kč
97 %
forma 29x17,5cm OŘÍŠKY, silikon
Doprava:
69 Kč
Skladem
142 Kč
Koupit za 142 Kč
93 %
Alvarak silikon forma na oříšky 29x17,5cm
Doprava:
69 Kč
Skladem
139 Kč
Koupit za 139 Kč
99 %
Alvarak silikon forma na oříšky 29x17,5cm
Doprava:
49 Kč
Skladem
139 Kč
Koupit za 139 Kč
94 %
Silikonová pečící forma na oříšky 29x17,5cm - Alvarak
Doprava:
59 Kč
139 Kč
Koupit za 139 Kč
Popis
Tato silikonová pečící forma se skladá ze 20 šablon a je vhodná na pečené i nepečené dezerty.
Nikdy nebylo snadnější upéct ty nejchutnější očechy během chvilky a bez větší námahy. Cukroví se k formě nelepí a lze jej snadno vyklopit.
- Nic se k formě nelepí a lze vše snadno vyklopit.
- Snadné číštění.
- 29x17,5cm
- max.230°
- pro 20 kusů
- velikost rohlíčku cca 4 x 3 cm
Recept na dokonalé plněné ořechy
Krém na plněné ořechy
- 250 g máslo
- 2 ks vejce
- 40 g moučkový cukr
- 0,5 balíček vanilkový cukr
- hnědý rum případně
- 100 g cukr krupice
Těsto na ořechy
- 140 g hladká mouka
- 70 g moučkový cukr
- 0,5 balíček vanilkový cukr
- 140 g tuk např. Hera
- 2 lžíce kakao 1-2
- 140 g ořechy mleté
Ořechy - postup: vše zpracujeme na vále v těsto. Plníme do suchých ořechových formiček. Pečeme ve středně teplé troubě (cca na 150 °C) a po upeční je ihned vyjklepneme z formiček a necháme vychladnout. Studené plníme krémem a slepujeme 2 k sobě. Libovolně zdobíme (např.jenom špičky namáčíme do čokolády a obalíme v mletých oříškách).
Krém - postup: celá vejce, cukr krupici a vanilkový cukr šleháme ve vodní lázni do zhoustnutí (na radu cukrářky šlehat 1/2 hodiny)Pak za občasného prošlehání necháme vychladnout. Máslo našleháme s moučkovým cukrem a po částech přidáváme vychladlou vaječnou hmotu, příp. trošku rumu a našleháme. Tento krém je sice pracný, ale vzhledem k omu, že jsou v něm vajíčka "tepelně upravená" ,vydrží mnohem déle, než např, krém s pudinkem.
Zdroj: https://www.recepty.cz/recept/plnene-orechy-iv-14699
Nikdy nebylo snadnější upéct ty nejchutnější očechy během chvilky a bez větší námahy. Cukroví se k formě nelepí a lze jej snadno vyklopit.
- Nic se k formě nelepí a lze vše snadno vyklopit.
- Snadné číštění.
- 29x17,5cm
- max.230°
- pro 20 kusů
- velikost rohlíčku cca 4 x 3 cm
Recept na dokonalé plněné ořechy
Krém na plněné ořechy
- 250 g máslo
- 2 ks vejce
- 40 g moučkový cukr
- 0,5 balíček vanilkový cukr
- hnědý rum případně
- 100 g cukr krupice
Těsto na ořechy
- 140 g hladká mouka
- 70 g moučkový cukr
- 0,5 balíček vanilkový cukr
- 140 g tuk např. Hera
- 2 lžíce kakao 1-2
- 140 g ořechy mleté
Ořechy - postup: vše zpracujeme na vále v těsto. Plníme do suchých ořechových formiček. Pečeme ve středně teplé troubě (cca na 150 °C) a po upeční je ihned vyjklepneme z formiček a necháme vychladnout. Studené plníme krémem a slepujeme 2 k sobě. Libovolně zdobíme (např.jenom špičky namáčíme do čokolády a obalíme v mletých oříškách).
Krém - postup: celá vejce, cukr krupici a vanilkový cukr šleháme ve vodní lázni do zhoustnutí (na radu cukrářky šlehat 1/2 hodiny)Pak za občasného prošlehání necháme vychladnout. Máslo našleháme s moučkovým cukrem a po částech přidáváme vychladlou vaječnou hmotu, příp. trošku rumu a našleháme. Tento krém je sice pracný, ale vzhledem k omu, že jsou v něm vajíčka "tepelně upravená" ,vydrží mnohem déle, než např, krém s pudinkem.
Zdroj: https://www.recepty.cz/recept/plnene-orechy-iv-14699
Parametry
| Výrobce | Alvarak |
| Materiál | silikonové |
| Hmotnost | 0.1 kg |