Doporučujeme konzumovat při pokojové teplotě a před podáváním promíchat, aby se propojily všechny chutě. Po otevření je nutné skladovat v ledničce a do 2 dnů zkonzumovat. Složení: vepřové maso min. 65 % (CZ) , vepřové sádlo (CZ), rajčatový protlak (rajčata, sůl), hořčice (pitná voda, horčičné semínko, ocet kvasný lihový, cukr, jedlá sůl, koření), cibule, jedlá sůl, mletý pepř, mletá chilli paprika min. 0,5%. Hmotnost: 170 g Skladování: Uzavřenou konzervu skladujte při teplotě od 5–30 °C. Po... Celý popis
Koupit za 99 Kč- Od nejoblíbenějších
- Od nejlevnějších
- Od nejdražších
Čongrády Bůčková paštika s chilli 170 g
Doprava:
zdarma
Skladem
99 Kč
Koupit za 99 Kč
Bůčková paštika s chilli Čongrády 170 g
Doprava:
79 Kč
Skladem
109 Kč
Koupit za 109 Kč
Čongrády Bůčková paštika s chilli 170 g
Doprava:
59 Kč
Skladem
99 Kč
Koupit za 99 Kč
Popis
Doporučujeme konzumovat při pokojové teplotě a před podáváním promíchat, aby se propojily všechny chutě. Po otevření je nutné skladovat v ledničce a do 2 dnů zkonzumovat.
Složení: vepřové maso min. 65 % (CZ) , vepřové sádlo (CZ), rajčatový protlak (rajčata, sůl), hořčice (pitná voda, horčičné semínko, ocet kvasný lihový, cukr, jedlá sůl, koření), cibule, jedlá sůl, mletý pepř, mletá chilli paprika min. 0,5%.
Hmotnost: 170 g
Skladování: Uzavřenou konzervu skladujte při teplotě od 5–30 °C. Po otevření skladujte v ledničce do 10 °C a spotřebujte do 2 dnů.
O firmě Čongrády
Konzervované výrobky Čongrády vycházejí z rodinné receptury, kterou vytvořil dědeček Zuzany - Štefan Čongrády. Několikaleté zkušenosti z vesnických zabijaček mu umožnily vyrábět domácí paštiky, pomazánky a masové konzervy s vyváženou chutí a hlavně ze skutečného masa. My jsme navázali na jeho zkušenosti a přinášíme na stoly našich zákazníků výrobky pouze z přírodních ingrediencí. Přesně takové, jako byste si je udělali sami doma.
Věříme v poctivost řemesla, a proto celá výroba prochází našima rukama – od příjmu masa až po zabalení a dodání konečnému zákazníkovi. Pečlivě si vybíráme dodavatele, abychom měli záruku, že jsou všechna masa českého původu. Chuťový zážitek je pro nás nesmírně důležitý, stejně jak samotné balení a prezentace výrobků. Jsme tu pro vás, pro naše zákazníky, abychom zachovali tradice a chutě také pro další generace.
Výroba našich paštik a masových výrobků probíhá v Ležkách v Ústeckém kraji. Náš československý tým spolupracuje s kvalitními českými chovateli a dodavateli, aby ve výsledku vznikly chutné a kvalitní paštiky a konzervované výrobky. U nás byste zbytečně hledali syntetické konzervanty a aditíva.
Čongrády výrobky vyrábíme klasickým způsobem tepelné konzervace – termosterilace. Proto můžeme s čistým svědomím říct, že se jedná o přírodní výrobky, bez lepku. Bez obav můžete dopřát to nejlepší i svým dětem. Ani celiaci nepřijdou zkrátka.
Složení: vepřové maso min. 65 % (CZ) , vepřové sádlo (CZ), rajčatový protlak (rajčata, sůl), hořčice (pitná voda, horčičné semínko, ocet kvasný lihový, cukr, jedlá sůl, koření), cibule, jedlá sůl, mletý pepř, mletá chilli paprika min. 0,5%.
Hmotnost: 170 g
Skladování: Uzavřenou konzervu skladujte při teplotě od 5–30 °C. Po otevření skladujte v ledničce do 10 °C a spotřebujte do 2 dnů.
O firmě Čongrády
Konzervované výrobky Čongrády vycházejí z rodinné receptury, kterou vytvořil dědeček Zuzany - Štefan Čongrády. Několikaleté zkušenosti z vesnických zabijaček mu umožnily vyrábět domácí paštiky, pomazánky a masové konzervy s vyváženou chutí a hlavně ze skutečného masa. My jsme navázali na jeho zkušenosti a přinášíme na stoly našich zákazníků výrobky pouze z přírodních ingrediencí. Přesně takové, jako byste si je udělali sami doma.
Věříme v poctivost řemesla, a proto celá výroba prochází našima rukama – od příjmu masa až po zabalení a dodání konečnému zákazníkovi. Pečlivě si vybíráme dodavatele, abychom měli záruku, že jsou všechna masa českého původu. Chuťový zážitek je pro nás nesmírně důležitý, stejně jak samotné balení a prezentace výrobků. Jsme tu pro vás, pro naše zákazníky, abychom zachovali tradice a chutě také pro další generace.
Výroba našich paštik a masových výrobků probíhá v Ležkách v Ústeckém kraji. Náš československý tým spolupracuje s kvalitními českými chovateli a dodavateli, aby ve výsledku vznikly chutné a kvalitní paštiky a konzervované výrobky. U nás byste zbytečně hledali syntetické konzervanty a aditíva.
Čongrády výrobky vyrábíme klasickým způsobem tepelné konzervace – termosterilace. Proto můžeme s čistým svědomím říct, že se jedná o přírodní výrobky, bez lepku. Bez obav můžete dopřát to nejlepší i svým dětem. Ani celiaci nepřijdou zkrátka.