Tocosh neboli Tokosh je surovina vyrobená z hlíz lilku bramborového. Jedná se o jednu z nejdůležitějších andských plodin, pěstovanou podél andského pohoří Jižní Ameriky a rozšířenou do oblastí po celém světě. V průběhu času andští farmáři vyvinuli plodiny odolné vůči mrazu a suchu, které lze sázet ve výškách nad 3800 m nad mořem. Solanum tuberosum byla domestikována těsně před 10 000 lety. Staří Peruánci použivali nejen čerstvé brambory, ale také produkt ve fermentované formě, nazývaný Tocosh.... Celý popis
Koupit za 282 Kč- Od nejoblíbenějších
- Od nejlevnějších
- Od nejdražších
100 %
Salvia Paradise Tocosh prášek 150 g
Doprava:
49 Kč
Skladem
282 Kč
Koupit za 282 Kč
91 %
Salvia Paradise Tocosh prášek 150 g
Doprava:
59 Kč
Skladem
289 Kč
Koupit za 289 Kč
93 %
Salvia Paradise Tocosh prášek 150 g
Doprava:
59 Kč
Skladem
289 Kč
Koupit za 289 Kč
100 %
Salvia Paradise Tocosh prášek 150 g
Doprava:
48 Kč
Skladem
289 Kč
Koupit za 289 Kč
80 %
Salvia Paradise Tocosh prášek 150 g
Doprava:
49 Kč
Skladem
280 Kč
Koupit za 280 Kč
Popis
Tocosh neboli Tokosh je surovina vyrobená z hlíz lilku bramborového. Jedná se o jednu z nejdůležitějších andských plodin, pěstovanou podél andského pohoří Jižní Ameriky a rozšířenou do oblastí po celém světě. V průběhu času andští farmáři vyvinuli plodiny odolné vůči mrazu a suchu, které lze sázet ve výškách nad 3800 m nad mořem. Solanum tuberosum byla domestikována těsně před 10 000 lety. Staří Peruánci použivali nejen čerstvé brambory, ale také produkt ve fermentované formě, nazývaný Tocosh.
Fermentační proces spočívá v ponechání hlíz ve vodě po dobu čtyř měsíců až dvou let. Inkové věřili, že Tocosh byl darem od Intiho, boha slunce, pro a bdquo;zachování těla a rdquo;. Tocosh má velice výrazné aroma a specifickou chuť. Mimo jiné se používá jako mouka např. do dezertů.
Ustanovení nařízení Evropského parlamentu a Rady (ES) č. 1924/2006, o výživových a zdravotních tvrzeních, nám nedovoluje informovat vás o pozitivních účincích této rostliny na váš organismus. Informace o působení si prosím dohledejte ve volně dostupných zdrojích na internetu či v literatuře.
Surovina pro přípravu bylinného čaje a ndash; nálevu
Fermentační proces spočívá v ponechání hlíz ve vodě po dobu čtyř měsíců až dvou let. Inkové věřili, že Tocosh byl darem od Intiho, boha slunce, pro a bdquo;zachování těla a rdquo;. Tocosh má velice výrazné aroma a specifickou chuť. Mimo jiné se používá jako mouka např. do dezertů.
Ustanovení nařízení Evropského parlamentu a Rady (ES) č. 1924/2006, o výživových a zdravotních tvrzeních, nám nedovoluje informovat vás o pozitivních účincích této rostliny na váš organismus. Informace o působení si prosím dohledejte ve volně dostupných zdrojích na internetu či v literatuře.
Surovina pro přípravu bylinného čaje a ndash; nálevu
Parametry
| Výrobce | Salvia paradise |