Zařízení pro pastování medu - 70 l - automat 230V Zařízení k pastování medu o objemu 70 l. Toto profesionální pastovací zařízení je vybaveno výkonným míchadlem s pokročilým časovým spínačem, díky kterému probíhá proces pastování zcela automaticky podle vámi nastavených intervalů. Zařízení se postará o celý proces bez nutnosti vaší neustálé přítomnosti, což výrazně šetří váš čas a energii. Výkon míchadla 250 W, 230V. Automatická regulace s intuitivním ovládáním Čerstvý med je bezprostředně po... Celý popis
Koupit za 57 840 Kč- Od nejoblíbenějších
- Od nejlevnějších
- Od nejdražších
0 %
Lysoň Zařízení k pastování s ohřevem Lysoň 230 V obj. 70 l - autom.
Doprava:
99 Kč
Skladem
57 840 Kč
Koupit za 57 840 Kč
92 %
Lysoň Zařízení pro pastování medu s ohřevem Lysoň, 70 l 230V automat
Doprava:
99 Kč
Skladem
57 840 Kč
Koupit za 57 840 Kč
90 %
Zařízení k pastování s ohřevem Lysoň 230 V obj. 70 l - autom.
Doprava:
499 Kč
Skladem
57 840 Kč
Koupit za 57 840 Kč
93 %
Lysoň Zařízení k pastování s ohřevem Lysoň 230 V obj. 70 l - autom.
Doprava:
99 Kč
Skladem
57 840 Kč
Koupit za 57 840 Kč
Zařízení na pastování s ohřevem Lysoň 70 L - automat 230 V
Doprava:
770 Kč
Skladem
54 390 Kč
Koupit za 54 390 Kč
Popis
Zařízení pro pastování medu - 70 l - automat 230V
Zařízení k pastování medu o objemu
70 l. Toto profesionální pastovací zařízení je vybaveno výkonným míchadlem s pokročilým časovým
spínačem, díky kterému probíhá proces pastování zcela automaticky podle vámi nastavených intervalů. Zařízení se postará o celý proces bez nutnosti vaší neustálé přítomnosti, což výrazně šetří váš čas a energii.
Výkon míchadla 250 W, 230V.
Automatická regulace s intuitivním ovládáním
Čerstvý med je bezprostředně po vytočení krásně čirý a průhledný, což je jeho přirozený stav. Po
určitém časovém období však přirozeně zkrystalizuje, což je zcela normální proces, který nijak nesnižuje jeho kvalitu. Ideální teplota pro optimální krystalizaci je
16-18 °C. Je důležité vědět, že při vyšších teplotách krystalizace probíhá výrazně pomaleji a vznikající krystaly jsou
větší, což může negativně ovlivnit konzistenci výsledného produktu.
Při zahřátí nad teplotu 40 °C med opět ztekutí a vytvořené krystaly se postupně rozpouštějí. Naše moderní pastovací
zařízení umožňuje kontrolovanou a pozvolnou krystalizaci, aby med dosáhl ideální pastovité
konzistence, která je velmi podobná oblíbeným čokoládovým krémům pro děti. Tento sofistikovaný proces zahrnuje
systematické cyklické provzdušňování a pečlivě načasované občasné míchání, které probíhá po několik dní, dokud med nedosáhne
požadované pastové konzistence. Provzdušňování probíhá současně během procesu míchání. Pro optimální výsledek se míchání
provádí několikrát denně, vždy po dobu přibližně 10 až 15 minut. Pastování je ve své podstatě proces
postupného rozmělňování krystalků medu, který pokračuje až do okamžiku, kdy med získá dokonalou pastovou konzistenci.
Pokročilá řídící jednotka pastovadla je již z výroby přednastavená a plně automaticky řídí veškerou činnost míchadla.
Nastavení intervalů pastování je optimalizováno výrobcem na interval 15 minut aktivního míchání následovaný 1
hodinou klidové pauzy. Celkový počet pastovacích...
Zařízení k pastování medu o objemu
70 l. Toto profesionální pastovací zařízení je vybaveno výkonným míchadlem s pokročilým časovým
spínačem, díky kterému probíhá proces pastování zcela automaticky podle vámi nastavených intervalů. Zařízení se postará o celý proces bez nutnosti vaší neustálé přítomnosti, což výrazně šetří váš čas a energii.
Výkon míchadla 250 W, 230V.
Automatická regulace s intuitivním ovládáním
Čerstvý med je bezprostředně po vytočení krásně čirý a průhledný, což je jeho přirozený stav. Po
určitém časovém období však přirozeně zkrystalizuje, což je zcela normální proces, který nijak nesnižuje jeho kvalitu. Ideální teplota pro optimální krystalizaci je
16-18 °C. Je důležité vědět, že při vyšších teplotách krystalizace probíhá výrazně pomaleji a vznikající krystaly jsou
větší, což může negativně ovlivnit konzistenci výsledného produktu.
Při zahřátí nad teplotu 40 °C med opět ztekutí a vytvořené krystaly se postupně rozpouštějí. Naše moderní pastovací
zařízení umožňuje kontrolovanou a pozvolnou krystalizaci, aby med dosáhl ideální pastovité
konzistence, která je velmi podobná oblíbeným čokoládovým krémům pro děti. Tento sofistikovaný proces zahrnuje
systematické cyklické provzdušňování a pečlivě načasované občasné míchání, které probíhá po několik dní, dokud med nedosáhne
požadované pastové konzistence. Provzdušňování probíhá současně během procesu míchání. Pro optimální výsledek se míchání
provádí několikrát denně, vždy po dobu přibližně 10 až 15 minut. Pastování je ve své podstatě proces
postupného rozmělňování krystalků medu, který pokračuje až do okamžiku, kdy med získá dokonalou pastovou konzistenci.
Pokročilá řídící jednotka pastovadla je již z výroby přednastavená a plně automaticky řídí veškerou činnost míchadla.
Nastavení intervalů pastování je optimalizováno výrobcem na interval 15 minut aktivního míchání následovaný 1
hodinou klidové pauzy. Celkový počet pastovacích...
Parametry
| Výrobce | Lysoň |