Jemný kečup ze zralých rajčat. Pokud ale chcete kečup co nejsladší a nejjemnější, doporučujeme Kečup dětský Zwergenwiese. Popis: Jemný kečup ze zralých rajčat vhodný do nejrůznějších pokrmů. Složení: 61 % rajčatový protlak*, sirup z pšeničného škrobu*, jablečné pyré*, surový třtinový cukr*, lihový ocet*, mořská sůl, citrónová šťáva*, paprika*, cibule*, chilli*, česnek*, skořice*, hřebíček, * z ekologického zemědělství Alergeny: Výrobek obsahuje lepek. Skladování: Skladujte při teplotě do 25°C. Po... Celý popis
Koupit za 115 Kč- Od nejoblíbenějších
- Od nejlevnějších
- Od nejdražších
81 %
Zwergenwiese kečup rajčatový Bio 50 ml
Doprava:
69 Kč
139 Kč
Koupit za 139 Kč
100 %
Zwergenwiese Kečup rajčatový 500ml BIO
Doprava:
59 Kč
Skladem
115 Kč
Koupit za 115 Kč
94 %
Kečup rajčatový 500 ml BIO ZWERGENWIESE
Doprava:
79 Kč
Skladem
115 Kč
Koupit za 115 Kč
97 %
Kečup rajčatový BIO 500ml, Zwergenwiese
Doprava:
69 Kč
Skladem
108 Kč
Koupit za 108 Kč
Zwergenwiese Bio rajčatový kečup - 500 ml
Doprava:
zdarma
Skladem
81 Kč
Koupit za 81 Kč
Popis
Jemný kečup ze zralých rajčat. Pokud ale chcete kečup co nejsladší a nejjemnější, doporučujeme Kečup dětský Zwergenwiese.
Popis: Jemný kečup ze zralých rajčat vhodný do nejrůznějších pokrmů.
Složení: 61 % rajčatový protlak*, sirup z pšeničného škrobu*, jablečné pyré*, surový třtinový cukr*, lihový ocet*, mořská sůl, citrónová šťáva*, paprika*, cibule*, chilli*, česnek*, skořice*, hřebíček, * z ekologického zemědělství
Alergeny: Výrobek obsahuje lepek.
Skladování: Skladujte při teplotě do 25°C. Po otevření uchovávejte v chladnu.
Popis: Jemný kečup ze zralých rajčat vhodný do nejrůznějších pokrmů.
Složení: 61 % rajčatový protlak*, sirup z pšeničného škrobu*, jablečné pyré*, surový třtinový cukr*, lihový ocet*, mořská sůl, citrónová šťáva*, paprika*, cibule*, chilli*, česnek*, skořice*, hřebíček, * z ekologického zemědělství
Alergeny: Výrobek obsahuje lepek.
Skladování: Skladujte při teplotě do 25°C. Po otevření uchovávejte v chladnu.
Parametry
| Výrobce | Zwergenwiese |
| Druh | kečupy |
| Bio | ano |