Fermentovaný živý nápoj s mnoha léčivými účinky, obsahující radu důležitých látek (vitaminy, minerály, kys.mléčná a glukorová). Ochucené kombuchy jsou připraveny ze zeleného čaje BIO Japan Kombucha s malinovou příchutí je vyráběna z čajové houby kombucha a černého čaje. Nápoj je velmi osvěžující. Tradičně se tento nápoj vyrábí fermentací černého čaje s cukrem prostřednictvím čajové houby - kombuchy. Existují však i varianty ze zeleného čaje nebo bylinek. Kombucha v průběhu fermentačního procesu... Celý popis
Koupit za 59 Kč- Od nejoblíbenějších
- Od nejlevnějších
- Od nejdražších
Popis
Fermentovaný živý nápoj s mnoha léčivými účinky, obsahující radu důležitých látek (vitaminy, minerály, kys.mléčná a glukorová). Ochucené kombuchy jsou připraveny ze zeleného čaje BIO Japan
Kombucha s malinovou příchutí je vyráběna z čajové houby kombucha a černého čaje. Nápoj je velmi osvěžující.
Tradičně se tento nápoj vyrábí fermentací černého čaje s cukrem prostřednictvím čajové houby - kombuchy. Existují však i varianty ze zeleného čaje nebo bylinek. Kombucha v průběhu fermentačního procesu spotřebuje většinu cukru, takže se nemusíte bát, že by byl nápoj příliš sladký. Kombucha z tradičního zeleného čaje bancha s příchutí malin má příjemnou osvěžující a povzbuzující chuť.
Kombucha se říká houbě pocházející z východní Asie. Nejedná se o běžnou houbu, jak ji známe, ale o symbiotický útvar tvořený několika druhy kvasinek a bakterií. Má tvar plochého gumovitého, světle šedého nebo hnědého lívance. V Japonsku byla Kombucha známá již 400 let po Kristu. Ve staré Číně se ctila čajová houba jako božský dar. V průběhu staletí putoval přírodní osvěžující nápoj z kombuchy přes Japonsko a Rusko až do Evropy.
Bancha.
Složení: voda, výluh z BIO černého čaje, BIO třtinový cukr, kultury kombuchy ( kvasinky a bakterie mléčného kvašení), přírodní aroma.
Nutriční hodnoty
Energetická hodnota 77kJ/19kcal
Tuky 0g
z toho nasycené mastné kyseliny 0g
Sacharidy 4,60g
z toho cukry 4,60g
Bílkoviny 0g
Sůl 0g
Kombucha s malinovou příchutí je vyráběna z čajové houby kombucha a černého čaje. Nápoj je velmi osvěžující.
Tradičně se tento nápoj vyrábí fermentací černého čaje s cukrem prostřednictvím čajové houby - kombuchy. Existují však i varianty ze zeleného čaje nebo bylinek. Kombucha v průběhu fermentačního procesu spotřebuje většinu cukru, takže se nemusíte bát, že by byl nápoj příliš sladký. Kombucha z tradičního zeleného čaje bancha s příchutí malin má příjemnou osvěžující a povzbuzující chuť.
Kombucha se říká houbě pocházející z východní Asie. Nejedná se o běžnou houbu, jak ji známe, ale o symbiotický útvar tvořený několika druhy kvasinek a bakterií. Má tvar plochého gumovitého, světle šedého nebo hnědého lívance. V Japonsku byla Kombucha známá již 400 let po Kristu. Ve staré Číně se ctila čajová houba jako božský dar. V průběhu staletí putoval přírodní osvěžující nápoj z kombuchy přes Japonsko a Rusko až do Evropy.
Bancha.
Složení: voda, výluh z BIO černého čaje, BIO třtinový cukr, kultury kombuchy ( kvasinky a bakterie mléčného kvašení), přírodní aroma.
Nutriční hodnoty
Energetická hodnota 77kJ/19kcal
Tuky 0g
z toho nasycené mastné kyseliny 0g
Sacharidy 4,60g
z toho cukry 4,60g
Bílkoviny 0g
Sůl 0g
Parametry
| Objem | 0.5 l |
| Druh | ovocné |
| Příchuť | malina |
| Bio | ano |
| Výrobce | Stevikom |