Zařízení pro pastování medu - 50 l - automat 230V Zařízení k pastování medu o objemu 50 l. Toto profesionální pastovací zařízení je vybaveno výkonným míchadlem s precizním časovým spínačem, díky čemuž dokáže automaticky pastovat med podle předem nastavených intervalů bez nutnosti neustálého dohledu. Jedná se o ideální řešení pro včelaře, kteří chtějí dosáhnout dokonalé konzistence medu s minimální námahou. Výkon míchadla 180 W, 230V. Automatická regulace s přesným časováním Profesionální zpracování... Celý popis
Koupit za 30 170 Kč- Od nejoblíbenějších
- Od nejlevnějších
- Od nejdražších

Zařízení k pastování Lysoň 230V obj. 50 l - autom.
Doprava:
499 Kč
30 170 Kč
Koupit za 30 170 Kč

Lysoň Zařízení k pastování Lysoň 230V obj. 50 l - autom.
Doprava:
99 Kč
30 170 Kč
Koupit za 30 170 Kč
Zařízení k pastování Lysoň 230V obj. 50 l - autom.
Doprava:
600 Kč
29 340 Kč
Koupit za 29 340 Kč

Lysoň Zařízení k pastování 230V obj. 50 l autom.
Doprava:
100 Kč
29 340 Kč
Koupit za 29 340 Kč
Popis
Zařízení pro pastování medu - 50 l - automat 230V
Zařízení k pastování medu o objemu
50 l. Toto profesionální pastovací zařízení je vybaveno výkonným míchadlem s precizním časovým
spínačem, díky čemuž dokáže automaticky pastovat med podle předem nastavených intervalů bez nutnosti neustálého dohledu. Jedná se o ideální řešení pro včelaře, kteří chtějí dosáhnout dokonalé konzistence medu s minimální námahou.
Výkon míchadla 180 W, 230V.
Automatická regulace s přesným časováním
Profesionální zpracování z kvalitních materiálů
Čerstvý med je bezprostředně po vytočení nádherně čirý a průzračný. Ovšem po
určité době, v závislosti na druhu medu, zcela přirozeně zkrystalizuje - jedná se o naprosto běžný přírodní proces. Optimální teplota pro krystalizaci se pohybuje mezi
16-18 °C. Při vyšších teplotách krystalizační proces probíhá výrazně pomaleji a vznikající krystaly jsou
větší, což může negativně ovlivnit konzistenci a prodejnost výsledného produktu.
Zahřátí medu nad teplotu 40 °C způsobí jeho opětovné ztekutnění, přičemž krystaly se postupně rozpouštějí. Naše pastovací
zařízení umožňuje řízenou a pozvolnou krystalizaci, díky které med získá ideální pastovitou
konzistenci, která je velmi podobná oblíbeným čokoládovým krémům pro děti. Tento sofistikovaný proces zahrnuje
cyklické provzdušňování a pečlivě načasované míchání, které probíhá po dobu několika dní, dokud med nedosáhne
požadované pastové konzistence. Důležité provzdušňování probíhá automaticky během míchacího cyklu. Samotné míchání se
provádí několikrát denně, obvykle po dobu přibližně 10 až 15 minut. Pastování lze charakterizovat jako proces
systematického rozmělňování krystalků medu, který pokračuje až do okamžiku, kdy med získá dokonalou pastovou konzistenci.
Moderní řídící jednotka našeho pastovadla je již z výroby přednastavená a plně automaticky řídí veškerou činnost míchadla.
Nastavení optimálních intervalů pastování je pečlivě určeno výrobcem na základě dlouholetých zkušeností -...
Zařízení k pastování medu o objemu
50 l. Toto profesionální pastovací zařízení je vybaveno výkonným míchadlem s precizním časovým
spínačem, díky čemuž dokáže automaticky pastovat med podle předem nastavených intervalů bez nutnosti neustálého dohledu. Jedná se o ideální řešení pro včelaře, kteří chtějí dosáhnout dokonalé konzistence medu s minimální námahou.
Výkon míchadla 180 W, 230V.
Automatická regulace s přesným časováním
Profesionální zpracování z kvalitních materiálů
Čerstvý med je bezprostředně po vytočení nádherně čirý a průzračný. Ovšem po
určité době, v závislosti na druhu medu, zcela přirozeně zkrystalizuje - jedná se o naprosto běžný přírodní proces. Optimální teplota pro krystalizaci se pohybuje mezi
16-18 °C. Při vyšších teplotách krystalizační proces probíhá výrazně pomaleji a vznikající krystaly jsou
větší, což může negativně ovlivnit konzistenci a prodejnost výsledného produktu.
Zahřátí medu nad teplotu 40 °C způsobí jeho opětovné ztekutnění, přičemž krystaly se postupně rozpouštějí. Naše pastovací
zařízení umožňuje řízenou a pozvolnou krystalizaci, díky které med získá ideální pastovitou
konzistenci, která je velmi podobná oblíbeným čokoládovým krémům pro děti. Tento sofistikovaný proces zahrnuje
cyklické provzdušňování a pečlivě načasované míchání, které probíhá po dobu několika dní, dokud med nedosáhne
požadované pastové konzistence. Důležité provzdušňování probíhá automaticky během míchacího cyklu. Samotné míchání se
provádí několikrát denně, obvykle po dobu přibližně 10 až 15 minut. Pastování lze charakterizovat jako proces
systematického rozmělňování krystalků medu, který pokračuje až do okamžiku, kdy med získá dokonalou pastovou konzistenci.
Moderní řídící jednotka našeho pastovadla je již z výroby přednastavená a plně automaticky řídí veškerou činnost míchadla.
Nastavení optimálních intervalů pastování je pečlivě určeno výrobcem na základě dlouholetých zkušeností -...
Parametry
Výrobce | Lysoň |