Zařízení pro pastování medu - 600 l - automat Zařízení k pastování medu o objemu 600 l představuje profesionální řešení pro včelaře, kteří chtějí dosáhnout dokonalé konzistence pastovaného medu. Toto moderní pastovací zařízení je vybaveno sofistikovaným míchadlem s přesným časovým spínačem, díky čemuž celý proces pastování probíhá zcela automaticky podle vámi nastavených časových intervalů, bez nutnosti neustálé kontroly a manuálních zásahů. Výkon ohřevu 1200 W, 230V. Výkon míchadla 4 kW, 380V.... Celý popis
Koupit za 225 500 Kč- Od nejoblíbenějších
- Od nejlevnějších
- Od nejdražších
Zařízení k pastování Lysoň 600 l - automat
Doprava:
2 100 Kč
225 500 Kč
Koupit za 225 500 Kč

Zařízení k pastování Lysoň obj. 600 l - autom.
Doprava:
799 Kč
210 950 Kč
Koupit za 210 950 Kč

Lysoň Zařízení k pastování Lysoň obj. 600 l - autom.
Doprava:
99 Kč
210 950 Kč
Koupit za 210 950 Kč
Popis
Zařízení pro pastování medu - 600 l - automat
Zařízení k pastování medu o objemu 600 l představuje profesionální řešení pro včelaře, kteří chtějí dosáhnout dokonalé konzistence pastovaného medu. Toto moderní pastovací zařízení je vybaveno sofistikovaným míchadlem s přesným časovým spínačem, díky čemuž celý proces pastování probíhá zcela automaticky podle vámi nastavených časových intervalů, bez nutnosti neustálé kontroly a manuálních zásahů.
Výkon ohřevu 1200 W, 230V. Výkon míchadla 4 kW, 380V.
Automatická regulace s přesným nastavením parametrů
Vnitřní průměr - 80 cm, zajišťující optimální objem pro zpracování
Zařízení má 4 otočná kola s brzdami pro snadnou manipulaci a bezpečné ustavení a 4 ergonomická madla pro pohodlný přesun
Čerstvý med po vytočení je krásně čirý a průhledný, což je jeho přirozený stav bezprostředně po získání z plástů. Po
nějakém čase však med přirozeně zkrystalizuje, což je zcela normální proces, který nijak nesnižuje jeho kvalitu. Ideální teplota pro optimální krystalizaci je
16-18 °C, při které vznikají jemné krystaly. Při vyšších teplotách krystalizace probíhá výrazně pomaleji a vznikající krystaly jsou
větší, což může negativně ovlivnit konzistenci výsledného produktu.
Zahřátí medu nad teplotu 40 °C způsobí, že med opět ztekutí a krystaly se postupně rozpouštějí. Naše profesionální pastovací
zařízení umožňuje řízenou a pozvolnou krystalizaci, aby med dosáhl ideální pastovité
konzistence, která je velmi podobná oblíbeným čokoládovým krémům pro děti. Tento sofistikovaný proces zahrnuje
pravidelné cyklické provzdušňování a pečlivě načasované míchání po dobu několika dní, dokud med nedosáhne
požadované pastové konzistence, která je pro spotřebitele velmi atraktivní. Důležité provzdušňování probíhá automaticky během míchacího cyklu. Míchání se
provádí několikrát denně v optimálních intervalech po dobu přibližně 10 až 15 minut. Pastování je ve své podstatě proces
systematického rozmělňování krystalků medu do té doby, než...
Zařízení k pastování medu o objemu 600 l představuje profesionální řešení pro včelaře, kteří chtějí dosáhnout dokonalé konzistence pastovaného medu. Toto moderní pastovací zařízení je vybaveno sofistikovaným míchadlem s přesným časovým spínačem, díky čemuž celý proces pastování probíhá zcela automaticky podle vámi nastavených časových intervalů, bez nutnosti neustálé kontroly a manuálních zásahů.
Výkon ohřevu 1200 W, 230V. Výkon míchadla 4 kW, 380V.
Automatická regulace s přesným nastavením parametrů
Vnitřní průměr - 80 cm, zajišťující optimální objem pro zpracování
Zařízení má 4 otočná kola s brzdami pro snadnou manipulaci a bezpečné ustavení a 4 ergonomická madla pro pohodlný přesun
Čerstvý med po vytočení je krásně čirý a průhledný, což je jeho přirozený stav bezprostředně po získání z plástů. Po
nějakém čase však med přirozeně zkrystalizuje, což je zcela normální proces, který nijak nesnižuje jeho kvalitu. Ideální teplota pro optimální krystalizaci je
16-18 °C, při které vznikají jemné krystaly. Při vyšších teplotách krystalizace probíhá výrazně pomaleji a vznikající krystaly jsou
větší, což může negativně ovlivnit konzistenci výsledného produktu.
Zahřátí medu nad teplotu 40 °C způsobí, že med opět ztekutí a krystaly se postupně rozpouštějí. Naše profesionální pastovací
zařízení umožňuje řízenou a pozvolnou krystalizaci, aby med dosáhl ideální pastovité
konzistence, která je velmi podobná oblíbeným čokoládovým krémům pro děti. Tento sofistikovaný proces zahrnuje
pravidelné cyklické provzdušňování a pečlivě načasované míchání po dobu několika dní, dokud med nedosáhne
požadované pastové konzistence, která je pro spotřebitele velmi atraktivní. Důležité provzdušňování probíhá automaticky během míchacího cyklu. Míchání se
provádí několikrát denně v optimálních intervalech po dobu přibližně 10 až 15 minut. Pastování je ve své podstatě proces
systematického rozmělňování krystalků medu do té doby, než...
Parametry
Výrobce | Lysoň |