Barmanský shaker BOSTON na přípravu koktejlů o objemu 400 ml Shaker od Cilio je skvělou pomůckou pro profesionály a hobby barmany. Třepačka se skládá z pevného skla a extra tenkostěnného mixovacího šálku ze satinované nerezové oceli. Položte kovový pohár na sklo, odnímatelný těsnicí kroužek spojuje oba prvky. Když je vše v jedné rovině, třepejte energicky oběma rukama. Po protřepání umístěte šejkr kovovým kelímkem dolů a opatrně uvolněte obě části. Poté koktejl přelijte přes sítko. Ať už koktejl... Celý popis
Koupit za 729 Kč- Od nejoblíbenějších
- Od nejlevnějších
- Od nejdražších
0 %
Cilio BOSTON Shaker na koktejly 400 ml
Doprava:
69 Kč
729 Kč
Koupit za 729 Kč
Popis
Barmanský shaker BOSTON na přípravu koktejlů o objemu 400 ml
Shaker od Cilio je skvělou pomůckou pro profesionály a hobby barmany. Třepačka se skládá z pevného skla a extra tenkostěnného mixovacího šálku ze satinované nerezové oceli. Položte kovový pohár na sklo, odnímatelný těsnicí kroužek spojuje oba prvky. Když je vše v jedné rovině, třepejte energicky oběma rukama. Po protřepání umístěte šejkr kovovým kelímkem dolů a opatrně uvolněte obě části. Poté koktejl přelijte přes sítko.
Ať už koktejl protřepáváte vodorovně ve výšce ramen nebo svisle před horní částí těla, je to záležitost vkusu - i zde rozeznáte náladu profesionálních barmanů. Důležité pro výsledek je, že se „třeseš“ energicky a dostatečně dlouho. U koktejlů bez sirupu je to 10 sekund, přidaný sirup, smetana nebo mléko zdvojnásobí čas. Pro plné potěšení z pití podávejte koktejl nejlépe v předem chlazených sklenicích.
Shaker od Cilio je skvělou pomůckou pro profesionály a hobby barmany. Třepačka se skládá z pevného skla a extra tenkostěnného mixovacího šálku ze satinované nerezové oceli. Položte kovový pohár na sklo, odnímatelný těsnicí kroužek spojuje oba prvky. Když je vše v jedné rovině, třepejte energicky oběma rukama. Po protřepání umístěte šejkr kovovým kelímkem dolů a opatrně uvolněte obě části. Poté koktejl přelijte přes sítko.
Ať už koktejl protřepáváte vodorovně ve výšce ramen nebo svisle před horní částí těla, je to záležitost vkusu - i zde rozeznáte náladu profesionálních barmanů. Důležité pro výsledek je, že se „třeseš“ energicky a dostatečně dlouho. U koktejlů bez sirupu je to 10 sekund, přidaný sirup, smetana nebo mléko zdvojnásobí čas. Pro plné potěšení z pití podávejte koktejl nejlépe v předem chlazených sklenicích.
Parametry
| Výrobce | Cilio |
| Objem | 400 ml |
| Materiál | nerezové, skleněné |