> Pomazánka z tofu s příchutí ryby. Pomazánka vyrobená z rostlinných surovin s kořením. Složení: voda, tofu uzené 25,1% (voda, sója, sůl, síran vápenatý, kouřové aroma), řepkový olej, texturovaný sójový protein 7%, citronová šťáva, hrachová vláknina, hrochový protein, sójová omáčka (voda, sója, pšenice, sůl), sůl, aromata, inaktivavané droždí v prášku, rajčata v prášku, ocet v prášku, nori algae 0,3%, černý pepř. Může obsahovat hořčici a sezam. Obsah: 125 g Země původu: Česká republika Výživové... Celý popis
Koupit za 42 Kč- Od nejoblíbenějších
- Od nejlevnějších
- Od nejdražších
Well Well Pomazánka z tofu s rybí příchutí 125g
Doprava:
zdarma
Skladem
42 Kč
Koupit za 42 Kč
Popis
>
Pomazánka z tofu s příchutí ryby. Pomazánka vyrobená z rostlinných surovin s kořením.
Složení: voda, tofu uzené 25,1% (voda, sója, sůl, síran
vápenatý, kouřové aroma), řepkový olej, texturovaný sójový protein 7%, citronová
šťáva, hrachová vláknina, hrochový protein, sójová omáčka (voda, sója, pšenice,
sůl), sůl, aromata, inaktivavané droždí v prášku, rajčata v prášku, ocet v
prášku, nori algae 0,3%, černý pepř. Může obsahovat hořčici a
sezam.
Obsah: 125 g
Země původu: Česká
republika
Výživové údaje na 100g:
Energie 1083 kJ/259 kcal
Tuky 23
g
z toho nasycené mastné kyseliny 2 g
Sacharidy 3,7
g
z toho cukry 0,5 g
Vláknina 2,8 g
Bílkoviny 8,4 g
Sůl 1,5
g
Pomazánka z tofu s příchutí ryby. Pomazánka vyrobená z rostlinných surovin s kořením.
Složení: voda, tofu uzené 25,1% (voda, sója, sůl, síran
vápenatý, kouřové aroma), řepkový olej, texturovaný sójový protein 7%, citronová
šťáva, hrachová vláknina, hrochový protein, sójová omáčka (voda, sója, pšenice,
sůl), sůl, aromata, inaktivavané droždí v prášku, rajčata v prášku, ocet v
prášku, nori algae 0,3%, černý pepř. Může obsahovat hořčici a
sezam.
Obsah: 125 g
Země původu: Česká
republika
Výživové údaje na 100g:
Energie 1083 kJ/259 kcal
Tuky 23
g
z toho nasycené mastné kyseliny 2 g
Sacharidy 3,7
g
z toho cukry 0,5 g
Vláknina 2,8 g
Bílkoviny 8,4 g
Sůl 1,5
g
Parametry
Výrobce | Well Well |
Bio | ne |