Jitrocelové bonbóny 100 g - Valdemar Grešík Při suchém kašli. Složení: cukr, glukózový sirup, jitrocelový výluh (10,9 %), kandysový sirup, karamelový sirup, přírodní extrakt (jitrocel 0,5 %, hořec) Průměrné výživové hodnoty ve 100 g:Energetická hodnota: 1637 kJ/385 kcal; Tuky: 0,1 g, z toho nasycené mastné kyseliny: <0,1 g; Sacharidy: 96 g, z toho cukry: 61,2 g; Bílkoviny: 0,1 g; Sůl: 0 gCena za měrnou jednotku (100 g): 46,00 Kč Balení: 100 g Jitrocelové bonbóny 100 g - Valdemar Grešík
Koupit za 55 Kč- Od nejoblíbenějších
- Od nejlevnějších
- Od nejdražších
100 %
Grešík Jitrocelové bonbony 100 g
Doprava:
59 Kč
Skladem
55 Kč
Koupit za 55 Kč
97 %
Jitrocelové bonbóny 100 g Grešík
Doprava:
79 Kč
Skladem
49 Kč
Koupit za 49 Kč
99 %
Grešík Jitrocelové bonbóny 100 g
Doprava:
65 Kč
Skladem
51 Kč
Koupit za 51 Kč
98 %
Jitrocelové bonbóny 100 g - Valdemar Grešík (Cukrovinky, Drops)
Doprava:
76 Kč
Skladem
46 Kč
Koupit za 46 Kč
100 %
Valdemar Grešík - Natura s.r.o. Jitrocelové bonbóny 100 g
Doprava:
80 Kč
Skladem
65 Kč
Koupit za 65 Kč
Popis
Jitrocelové bonbóny 100 g - Valdemar Grešík
Při suchém kašli.
Složení: cukr, glukózový sirup, jitrocelový výluh (10,9 %), kandysový sirup, karamelový sirup, přírodní extrakt (jitrocel 0,5 %, hořec)
Průměrné výživové hodnoty ve 100 g:Energetická hodnota: 1637 kJ/385 kcal; Tuky: 0,1 g, z toho nasycené mastné kyseliny: <0,1 g; Sacharidy: 96 g, z toho cukry: 61,2 g; Bílkoviny: 0,1 g; Sůl: 0 gCena za měrnou jednotku (100 g): 46,00 Kč
Balení: 100 g
Jitrocelové bonbóny 100 g - Valdemar Grešík
Při suchém kašli.
Složení: cukr, glukózový sirup, jitrocelový výluh (10,9 %), kandysový sirup, karamelový sirup, přírodní extrakt (jitrocel 0,5 %, hořec)
Průměrné výživové hodnoty ve 100 g:Energetická hodnota: 1637 kJ/385 kcal; Tuky: 0,1 g, z toho nasycené mastné kyseliny: <0,1 g; Sacharidy: 96 g, z toho cukry: 61,2 g; Bílkoviny: 0,1 g; Sůl: 0 gCena za měrnou jednotku (100 g): 46,00 Kč
Balení: 100 g
Jitrocelové bonbóny 100 g - Valdemar Grešík
Parametry
| Výrobce | Grešík |
| Hmotnost | 100 g |
| Druh | větrové |